easy russian napisał: |
Patin - obudź się ( o ile to możliwe ).
Bimi to kpiarz i prowokator , taka jego natura .
Dałeś się złapać na haczyk i .no sam popatrz co z Ciebie wylazło. |
No obudziłem się bo spałem ale w końcu była noc, co miałem robić. Jak widzisz to jednak możliwe.
Mało mnie obchodzi kim jest Bimi. Nie przyszedłem tu:
- dla Bimiego,
- by rozmawiać z Bimim,
- o Bimim lub
- być takim jak Bimi.
Myślałem, że na tym forum można z założenia (w pewnej grupie ludzi wierzyłem kulturalnych teraz wiem, że nie a część to niestety idioci) osiągnąć coś co będzie intelektualnym dobrem wspólnym, dobrem ponad podziałami, że choć teoretycznie na wyższej płaszczyźnie świadomości możliwe jest porozumienie wobec spraw najistotniejszych.
Naprawdę wierzyłem nawet w to, że istnienie społeczności nie wyklucza miejsca także dla głupców i idiotów w końcu natura się równoważy.
Co niby ze mnie wylazło? To samo co i wlazło.
Sugerujesz, że nie wiem lub nie panuję nad tym co piszę?
Ze mnie wylazło bo chciało a w większości z was siedzi i nawet tego nie jesteście świadomi.
Myślisz, że obraziłem się bo mnie limit postów 1 udręczył? Sam się obudź.
Akurat tutaj więcej czytałem niż pisałem. 1-2 posty dziennie to było dla mnie wystarczające.
Doszukujesz się czegoś czego nie ma nie wiem ile masz lat ale emocjonalnie nie zaliczaj mnie do swego wiekowego grona.
Mój epizod na tym forum mi już wystarczy i najwygodniejsze w tym momencie byłoby to aby mój nick usunięto bo szczerze przyznam pewne zachowania są zwyczajnie dla mnie nie godne a efekty wsteczne. A to, że się pewnymi metodami świadomie posłużyłem nie musi znaczyć, że je akceptuję. Jak ktoś chce z tego powodu bić brawo niech klaska.
Nie pieprz mi tu o jakimś haczyku bo Bimi to akurat mało inteligentna istota i żaden kpiarz już a co do prowokatora to moja żona potrafi mnie lepiej sprowokować i to bez słów.
Wybierz mi jakiś naprawdę poruszający fragment wypowiedzi Bimiego i proszę `zastrzel mnie` tym. Masz z czego wybierać w końcu to ponad 12.000 postów.
A forum gdzie można porozmawiać, pospierać się ideologicznie lub czegoś dowiedzieć to nie Bimi i nie o Bimiego mi chodzi a o Wasz/Nasz (bo przecież też w tym brałem udział) efekt pracy. Wyłączając kilka osób jest naprawdę MARNY skoro kilka rynsztokowych słów może go zagłuszyć.
Jeżeli o to niektórym chodzi o utrzymywanie podziałów i blokowanie porozumienia to tak jest się czym chlubić.
Ale zdanie jednej czy kilku osób to nie całe forum. A moje rozczarowanie nie dotyczy kilku osób tylko ogółu, że pewne sprawy biernie akceptuje. Wysilasz się na mędrca a popatrz na rzeczywistość swojego życia.
Możesz się mądrzyć przede mną ale oceń to co samemu ci się udało osiągnąć w życiu, wyjrzyj za okno i sam sobie przyznaj, że jest z czego być dumnym.
Sam przed sobą przyznaj, że pisanie na forum to strata czasu wobec tego co sam sobie poza światem wirtualnym proponujesz. Wierzę, że masz lepszą alternatywę.
Cenię kilka osób z tego forum ale obecnie to nawet nie trzeba palców jednej ręki by je zliczyć. Większość, których opinie czytałem od 3 lat z ciekawością i fascynacją już dawno odeszła a to co pozostało można właśnie określić w słowach - kupa, chuj i gówno no i bierność pozostałych.
To nie Bimi jest problemem ale WY. Bimi jest tylko pewnych spraw potwierdzeniem, potwierdzeniem Waszej (co skutkuje niestety i moją) bezradności.
Oglądnij sobie ostatni odcinek "Kariery Nikodema Dyzmy" to może załapiesz o co mi chodzi.
Dlatego mi już znudziło się czytanie tego forum bo i co tu ciekawego czytać? Strata czasu. Jeżeli ktokolwiek zechce sobie to zaliczyć do zasług proszę bardzo nie będę protestował. Można sobie to nawet wpisać do CV. Ale sam przyznaj, że to żenujące.
Oczywiście, że nie należy używać słów wulgarnych (brzydka to może być pogoda) i takich by ci z którymi rozmawiasz nie odczuli. Ja dałem wystarczający wyraz temu, że to co prezentuje Bimi mi nie leży i zrobiłem to dla siebie (jeżeli potrafisz to pojąć). Większość z was może się dalej tu produkować ale nie jest sztuką robić pod siebie siedząc po uszy w szambie. Tak to każdy potrafi nawet ja
A zachowania świńskie trzeba nazywać po imieniu bo jakże inaczej? Mówienie prawdy leży właśnie w zakresie kultury i szacunku do samego siebie.
Tak mogę podziękować Bimiemu bo nie wiedziałem JEDNEGO.
Że w miejscu gdzie wypadałoby poważnie porozmawiać na tematy, na które gdzie indziej rozmawiać nie da się - też tego nie można zrobić. Tak to zrozumiałem i będę to pamiętał mili rodacy. Będę pamiętał, że zachowań, których wypadałoby uniknąć trzeba spodziewać się wszędzie bo głupota nie śpi niestety.
Myślicie, że jesteście lepsi od ludzi, którzy na forum prężą się intelektualnie gdzie kupić sznurówki albo jaki fryzjer najlepszy. Dla mnie w większości nie jesteście dlatego powtarzam opuszczenie tego miejsca to będzie dla mnie ulga.
easy russian napisał: |
Zaczynałeś występ na forum bardzo się starając , pisząc wręcz wypracowania . Zdaje się ,że to Ty pouczałeś w pewnej chwili by nie używać " brzydkich słów " . Dziś ziejesz jadem , do tego w sposób mało finezyjny ( choć starasz się sprawiać takie wrażenie ) . Robisz się nudny . Na prawdę tego chcesz ? |
Wiesz co nie wiedziałem, że to anonimowe spotkanie udręczonych nałogiem gdzie każdy wylewa swoje żale a potem wzajemnie się ocenia. Dlatego twoją ocenę uważam za zbędną a zresztą nie wnosi ona nic nowego. Codziennie słyszę lepsze porównania i uwierz mi, że się do tego przyzwyczaiłem. Ale idąc twoim torem załóżmy, że masz rację jesteś taki bystry gość i co z tego wynika? Jutro rzeczywistość się odmieni? Wątpię.
A ja w tym celu pisałem, w celu by stosunek człowieka do spraw ważnych w kraju zmienić.
Dla zaspokojenia swojego ego wystarczy jak popracuję parę godzin dłużej i naprawdę wielu z Was życzyłbym takiej możliwości ale wiecie, że dla wielu tak niestety nie jest. Chodzimy przecież po tych samych ulicach i mamy podobnych znajomych. Ja to co chciałem zrobiłem. A wy jak chcecie to dalej się zastanawiajcie nad tym czy prokurator co się postrzelił leży dobrze krzywo, mniej krzywo lub podejrzanie krzywo.