Widze,ze robisz co mozesz aby mna "wstrzasnac' ale te kity przerabialem juz dawno.
Szkoda mi czsu na ogladanie calego filmu ale pozwol ,ze ogranicze swoj kometarz do "fotogalerii".
5 -slownie -PIEC zdjec w tym jedno sie powtarza.
Jedno pokazuje tych ,ktorzy wracaja do domu z Buchemwald (jesli wierzyc napisowi na wagonie), na drugim amerykanski zolnierz podaje cos przez plot jakims wyciagnietym rekom.Zdjecie jest pozowane i ci na plocie sie smieja.
Na nastepnym Niemki ciagna w kocach zwloki tych ,ktorzy juz po wyzwoleniu obozu zmarli na tyfus.
I co to ma byc ,drogi kolego?
Dowod na co?Ze ktos umie robic zdjecia?
Ja mam swojej kolekcji lepsze numery .
CZy wiesz na co patrzysz ogladajac zdjecie ponizej?!
Kolego!
Patrzysz na "Ofiare transplantacji skory"!!!-jesli wierzyc jakies kolejnej wytworni holo-bzdetu.
A co powiesz o tym mrozacym krew w zylach zdjeciu :"Zdjecia butow ofiar z Majdanka"
A tutaj nawet szewcy z maszyna do szycia typu PPSza ,a zeby bylo smieszniej to podpis mowi ,ze te buty to ofiar komor gazowych w Oswiecimiu.Patrz pan ,jakie podobne
Ale nawet te absurdy to i tak nic w porownaniu z tym HOLO-WYBUCHEM:
Wedlug kilku siadkow w kotlinie niedaleko Kijowa zwanej "Babim Jarem" hitlerowcy rozstrzelali (w zaleznosci od swiadka) od 30 do 200 tysiecy Zydow.
Oczywiscie nie ma na to zadnych dowodow ,chociaz po 200 tysiacach zamordowanych cos w ziemii powinno pozostac (na przyklad PARE TON WYSTRZELONEJ AMUNICJI;POMNOZMY-200 TYSIECY POCISKOW X 9 GRAMOW KAZDY).
Znalezienie paru kilkogramow z tej masy zelaza powinnno byc latwe chyba.
Ale nie o tym chcialem pisac.
Do tej pory babi jar byl tylko miejscem gdzie "gejzery krwi strzlaly w gore nawet w pare miesiecy po zbrodni"
(To znaczy ,ze holo-krew nie krzepnie czy jak?Nastepny holo-cud?)
Ale byli tacy ,ktorym to nie wystarczalo,Dlatego poszli jeszcze dalej :wymyslili OBOZ w Babim jarze.
Nawet mam zdjecie:
Kolego
Nie ublizaj mi TAKIMI argumentami.
Jerzy