Jeżeli macie skłonności do samousprawiedliwiania swojej apatii słowami "jakoś to będzie to" PAMIĘTAJCIE!
Jeżeli mówimy o NWO to właśnie coś takiego mamy na myśli - robią to już teraz kiedy teoretycznie nie mogą bo mamy jeszcze jakieś prawa. Wyobraźcie sobie co będzie kiedy pozbawią nas praw całkowicie. To co widzicie będą robili każdemu z nas, naszym rodzinom, bliskim, znajomym codziennie od urodzenia aż do śmierci bez jakichkolwiek konsekwencji. Pamiętacie "Folwark Zwierzęcy" Orwella?
To jest właśnie Nowy Porządek Świata. My jesteśmy bydłem, świnie na na górze faraonami, a między nami Rottweilery - psy ociekające agresją, bez sumienia, bez skrupułów, bez nadzoru - sfora bez litości.
Nie pamiętam czy był już taki temat.
Wklejajcie filmiki pokazujące Waszym zdaniem "najciekawsze" interwencje "stróżów prawa".
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:43, 19 Lut '08
Temat postu:
Witamy w państwie policyjnym posyłającym synów i córki na wojny w obronie "wolności i demokracji" (wszędzie tam gdzie jest interes do zrobienia).
Tak dokładnie tych samych synów i dokładnie te same córki które policja tłucze po twarzach za noszenie publicznie koszulki z nie takim napisem.
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:28, 20 Lut '08
Temat postu:
Moje zdanie o panu Salvatore Rivieri:frustrat,który nie dostał sie do prawdziwej policji i skierowali go do patrolowania deptaka jakimś miernym melexem I teraz wyładowywuje swoje kłopoty(może i domowe) na ludziach zasłaniając się "szmata"!!Żeby nie było,że niesprawiedliwy jestem:maja sk8parki w każdym mieście,a po deptaku śmigają.Co nie zmienia faktu,że trzymam stronę dzieciaków!!
A tu z dedykacją dla złych psów!!
P.S.
Wiem temat już był i kawałeczki też(napewno 2)ale nie mogłem się powstrzymać