W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Telefon do znajomego  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
5 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 2081
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aro_klb

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:12, 07 Mar '12   Temat postu: Telefon do znajomego Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Polska i Rosja w ostatnich latach potrafiły nawiązać dialog, który służy rozwiązywaniu spraw trudnych i budowaniu współpracy - podkreślił prezydent Bronisław Komorowski w środowej rozmowie telefonicznej z rosyjskim prezydentem-elektem Władimirem Putinem.
Komorowski - jak poinformowano w środę w komunikacie opublikowanym na stronie prezydenta - pogratulował też Putinowi zwycięstwa w wyborach prezydenckich.

"Prezydent podkreślił, że Polska i Rosja w ostatnich latach potrafiły nawiązać dialog, który służy rozwiązywaniu spraw trudnych i budowaniu współpracy dwustronnej" - napisano w komunikacie.

Jak zaznaczono, Komorowski wyraził również przekonanie, że "współpraca i dialog będą trwałym elementem w tworzeniu partnerskich relacji Federacji Rosyjskiej z Unią Europejską".

Rosyjska Centralna Komisja Wyborcza ogłosiła w poniedziałek, że Putin zwyciężył w niedzielnych wyborach prezydenckich już w pierwszej turze, zdobywając 63,60 proc. głosów. Na podanie oficjalnych wyników wyborów Centralna Komisja Wyborcza ma 10 dni.

źródło: http://fakty.interia.pl/swiat/news/komor.....em,1769356
Smutna prawda. Wnioski wyciągnijcie sobie sami.
p4lm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:49, 07 Mar '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po Komorowskim nawet widać że jest zwykłym popychadłem władzy więc nie ma co komentować. ja już nawet nie jestem wkurwiony na tą całą zdradę tylko mi po prostu najnormalniej w świecie smutno.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pszek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:58, 07 Mar '12   Temat postu: Re: Telefon do znajomego Odpowiedz z cytatem

aro_klb napisał:

Smutna prawda. Wnioski wyciągnijcie sobie sami.

A co w tym smutnego? to zwyczajne w dyplomacji zachowania i słowa.Jeśli już jest w tym coś smutnego to tylko to że ty@aro_klb nie rozumiesz że w dyplomacji słowa :mamy nadzieję na dalsze...,dołożymy starań w celu ....itd,zupełnie nic nie znaczą.
No ale żeby już ci tak całkiem smutno nie było, a nawet żeby usunąć gnębiące cię lęki,zdradzę ci pewien sekret.Wprawdzie wie o nim już cały świat, ale skoro nie napisały o tym faktyinteria więc skąd masz wiedzieć.Tak więc,jak powiedział klasyk nie lękajcie się Smile

aro_klb

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:50, 08 Mar '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tak. Łukaszence też dziękowali. A Sorry. Rosja jest za duża by ją skrytykować(przecież siedzi na ropie i gazie) a ponadto wybory były demokratyczne. Ponoć
The Mike

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:42, 08 Mar '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aro_klb napisał:
No tak. Łukaszence też dziękowali. A Sorry. Rosja jest za duża by ją skrytykować(przecież siedzi na ropie i gazie) a ponadto wybory były demokratyczne. Ponoć

Ale Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy w co tu sie gra. To, ze Cie to oburusza, to nic, bo zasady tam wyżej są troszkę inne.

Bez Rosji Polska, właściwie cała EU leży i kwiczy. Raz, że Rosja dostarcza surowce. Dwa, że jest ogromnym odbiorcą, min żywności. Nawet sobie kurwa nie zdajesz sprawy jaki eksport idzie do Rosji.

Więc TRZEBA zadzwonić i dyplomatycznie pogratulować! Bo taki to już biznes.
Powrót do góry
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:01, 11 Mar '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według aro, Komorowski powinien zadzwonić i spierdolić Putina za niedemokratyczne rządy i na koniec wysłać mu maila ze zdjęciem z fakerem. Gazu byśmy pewnie nie uświadczyli, ale co tam... demokracja ważniejsza.
Powrót do góry
aro_klb

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:11, 12 Mar '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może lepiej w ogóle nie dzwonić? Z tego co wiem to Obama zadzwonił po 5 dniach. A jak to wyglądało z resztą??
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: