|
bimi jest ok? |
jestem za |
|
23% |
[ 8 ] |
jestem przeciw |
|
44% |
[ 15 ] |
gay ok |
|
32% |
[ 11 ] |
|
Wszystkich Głosów : 34 |
|
Autor
|
Wiadomość |
Goniec Króla
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 20:10, 29 Lut '12
Temat postu: bimi ty chuju |
|
|
mówisz i masz.
temat ogólny o adminie tego forum. piszcie co sądzicie, ciekawe czy sam król włączy się do dyskusji? No przecież wyraził nadzieję na dokładnie coś w tym stylu... Tu można objechać go do woli ... albo pochwalić jaki to z niego porządny i światły światowiec. Na własnym forum dorobił się przybocznej gwardii zwolenników, całego grona ludzi wobec niego obojętnych, oraz wielkiej liczby przeciwników. Czuję że dyskusja może nabrać tempa ...z czasem.
_________________ w_Królestwie_TV
http://www.metrykakoronna.org.pl/
#zdejmijMaske i #wyjdźZchaty
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
LOpiz
|
Wysłany: 20:11, 29 Lut '12
Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
czekan
|
Wysłany: 21:34, 29 Lut '12
|
|
hehe ,
forum pada na ryj to trzeba wszystkich zachęcić dając im 18 postów na dobę .
Nie wierzcie ,że to 3 dniowa gorączka oświeciła ,,Bimi administrację " , o nie nie , to czysta kalkulacja
, no i znowu jest komu obcinać limit ,tresując gawiedź i czerpiąc z tego psychopatyczną radość .
Na
http://www.nowyekran.pl/
mogę komentować do woli bez robienia loda komukolwiek .
U takiego monitora
http://monitorpolski.wordpress.com/
też potrafi pojawić się ciekawa dyskusja oraz setki komentarzy .
Dziwię się ,że są jeszcze jacyś chętni aby bawić się w podania o dostanie na to nibyforum , a może Bimi już sam wypisuje podania z nudów
Cienkogłosik Bimi czerpie jakąś seksualną przyjemność ze zmieniania awatarów i podpisów .
Dostęp do osobistego profilu mam dalej niedostępny .... ot łaskawca zapomniał zrobić więcej łaski ,pewnie czeka na liścik prywatny z obietnicą penetracji rowa w zamian .
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Norbi
|
Wysłany: 21:39, 29 Lut '12
|
|
Czy w tym temacie składamy Bimiemu życzenia?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goniec Króla
|
Wysłany: 21:47, 29 Lut '12
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
p4lm
|
Wysłany: 02:40, 01 Mar '12
|
|
brakuje jeszcze jednej odpowiedzi, a mianowicie
* w chuju to mam
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goniec Króla
|
Wysłany: 15:34, 02 Mar '12
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
manhattanman
|
|
Powrót do góry
|
|
|
PanDante
|
Wysłany: 00:19, 03 Mar '12
|
|
Ej, czemu nie mam możliwości zmiany wagi głosu w ocenie? I czemu Bimi ma potrójną wartość głosu?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
jbravo
|
Wysłany: 17:07, 04 Mar '12
|
|
Ej...nie rozumiem co taki temat daje komukolwiek. Jak ktoś ma niepoukładane emocje wobec kogoś to powinien w bardziej efektywny sposób się ich pozbyć. Po co wciągać kogokolwiek innego? Co ci da chemicloo, że ubierasz poparcie i przeciwników swojej tezy? Albo piszesz dla jaj bo nie masz co robić przez nadmiar czasu albo wykorzystujesz ten temat w konkretnym celu. Nie chce mi się wierzyć, że powodem jest pierwsza opcja.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
manhattanman
|
Wysłany: 23:05, 04 Mar '12
|
|
Cytat: | Jak ktoś ma niepoukładane emocje wobec kogoś to powinien w bardziej efektywny sposób się ich pozbyć. |
trafił swój na swego. pisałeś to raczej nieświadomie do bimiego. z drugiej strony jest sposób, by nie być chujem tak szczerze. nie martwcie się cokolwiek by się nie działo lepiej pisać z żądnym władzy świrem, aniżeli z byle debilem w czystej postaci. przepraszam chemcloo ostatnio znów widziałem jak latają przy zachodzie słońca, ale za chuja nie umiem tego pojąć, bo powietrze jest niby czyste. nie uwierzę, że wszyscy kłamią, ale na bank to nie jest przypadek. od kiedy dowiedziałem się pierwszy raz o tym to rośnie we mnie taki agresor, że próbuję dać upust emocjom, jacy ludzie są zidiociali i sterowalni. a ty bimi nie bądź chujem, powinniśmy się jednoczyć, a nie dzielić ze względu wyłącznie na różnorodność poglądów, o to chodzi.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
awake
|
Wysłany: 22:10, 19 Cze '12
Temat postu: ... |
|
|
Jestem uczestnikiem forum od niedawna,jednak jego czytelnikiem jestem od 2lat...Czytajac forum przez te dwa lata czesto spotykalem sie z pociskami na Bimiego itd,czytajac to jak on sie zachowuje.Przyznam ze czasem sie wkurwialem,ale myslalem ze byc moze wina lezy po obu stronach.Zmienilem zdanie gdy sam zostalem uczestnikiem tego forum i zdazylem napisac moze ze trzy posty,gdy na temat ktorego wypowiedzial sie pewien gosc(przedstawil swoj poglad,calkiem sensowny zreszta),ktorego zdanie jednak nie zgadzalo sie ze zdaniem bimiego.Zjeb bimi od razu zaczal mu cisnac od kurwy co mnie bardzo ziirytowalo bo nie lubie bezpodstawnego chamstwa wiec napisalem na forum o ogolne zachowanie kultury po czym cwel bimi zaczal mnie straszyc zebym uwazal bo mi sie takze dostanie i ujebal mi posty do jednego.Nie odpisywal na moje pw.
Uwazam tak:jest to totalny lamus,ktory jest zajebiscie zakompleksiony,siedzi zjeb przed monitorem caly dzien i wykorzystuje swoja wladze na przykrywanie swojego niedojebania poprzez upierdalanie postow ludziom ktorzy maja odmienne zdanie.Pewnie gdy w podstawowce pani pochwalila kogos bardziej niz cwela bimiego pol godziny plakal w koncie swego pokoju po czym zamykal sie w kiblu i walac konia zostawial swoj stres na srajtasmie...Jeszcze jebany leszcz podpierdala jakiegos wielkiego palacza maryski ,jak on pewnie blanty widzial tylko na filmach a w domu kreci sobie z kiepow swoich starych ktore podbiera w nocy gdy tamci juz spia,bo nie wierze w to ze maria nie otworzyla by jego zjebanego umyslu gdyby bylo inaczej...
Na zywca moge sie zalozyc ze sra-spierdalajac....
dla wszystkich normalnych pozdro...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
|
Powrót do góry
|
|
|
KingPaulus
|
Wysłany: 22:57, 19 Cze '12
|
|
Bimi ja ciągle czekam na odpowiedź na moje zaproszenie spotkania się i wytłumaczenie sobie kto jest ubeckim chujem ..
będziesz wracał z emigracji do falubazowa to zajedź przez Gorzów tylko daj wcześniej znać na PW
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
LOpiz
|
Wysłany: 20:35, 20 Cze '12
|
|
KingPaulus napisał: | Bimi ja ciągle czekam na odpowiedź na moje zaproszenie spotkania się i wytłumaczenie sobie kto jest ubeckim chujem ..
będziesz wracał z emigracji do falubazowa to zajedź przez Gorzów tylko daj wcześniej znać na PW |
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Jerzy Ulicki-Rek
|
Wysłany: 09:04, 21 Cze '12
|
|
A gdyby tak.."Chuju!! Ty Bimi.."
tez ladnie
Jerzy
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
krzysztofit
|
Wysłany: 09:19, 21 Cze '12
|
|
To forum to jedno wielkie nieporozumienie !!!
Dałem ciekawą notkę ze swoimi hipotezami i z niczego dostałem limit postów 1...
Nie wiem co was tu ludzie trzyma w tym bajzlu jak jest o wiele ciekawsze forum...
www.davidicke.pl
Tam bynajmniej nie obcinają limitów za niezgodność poglądów...
_________________ G. prawda do kwadratu - forum sterowane.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 09:19, 21 Cze '12
|
|
Ujadanie na administratora na tym forum przypomina straszenie ptaków przez okno. Przy opuszczonych stalowych dźwiękoszczelnych roletach.
Administrator nie jest waszym kumplem, więc po co te spoufalanie .
Uważacie , że administrator jest wulgarny ? Bo jest wulgarny akurat w stosunku do WAS ? Zniżycie się, lub zbliżycie ( jak kto woli ) się do przedmiotu waszej niechęci . Ale i tak będziecie zajebiście daleko za obiektem niechęci. Bo nie macie Żadnej mocy , czy siły : Baran, siła 0 , moc 0 . Pozostanie w tej krainie dopóki zarządca go nie upierdoli. Ma prawo do założenia jednego tematu w którym może beczeć na zarządce .
A teraz pomyślcie : jeśli ja jestem prymitywnym faszystą z nadania przywileju , to wy gdzie jesteście ujadając ? Zadajcie sobie jedno pytanie : Co byście zrobili gdybyście dowiedzieli sie ze zaraz - za 5 min. - do pustego pokoju w którym jesteście wejdzie Administrator . Ale za czym o tym pomyślicie idźcie na imprezę i napierdalajcie się z kimś . Nie jest ważne czy wygracie czy przegracie , ważne jest czy się podobało . Może jeszcze będą z was ludzie
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
awake
|
Wysłany: 10:36, 21 Cze '12
|
|
Watpie aby ktos sie stresowal ujadajac...strona nosi nazwe:prawda wiec warto glosic prawde nawet jesli tematem ma byc cwel-administrator-bimi.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
porfirij
|
Wysłany: 22:20, 22 Cze '12
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
chójaduch
|
Wysłany: 22:22, 22 Cze '12
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
porfirij
|
Wysłany: 22:28, 22 Cze '12
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
awake
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 10:48, 26 Cze '12
Temat postu: Re: ... |
|
|
awake napisał: | tutaj wiekszosc jest normalnych ale za to zakompleksiony administrator jest conajmniej pierdolniety... |
no niestety masz w dłoni bardzo silny argument na poparcie tej tezy; wbrew wynikom głosowania, zaprosiłem na forum takiego zjeba jak ty
hmmm... jakby się tu teraz z tego wytłumaczyć...
cóż, nie wiem co ja sobie wtedy myślałem, ale mam nadzieję, że byłem bardzo znietrzeźwiony
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Azizami
|
Wysłany: 11:09, 26 Cze '12
|
|
krzysztofit napisał: |
www.davidicke.pl
Tam bynajmniej nie obcinają limitów za niezgodność poglądów... |
ale coraz bardziej zniechęcam się do tego Redmulucowego forum
"Zdjęcia i rysunki istot pozaziemskich"
"Eminem jest opętany"
"Ciało świetliste"
"Magia, Czary, Nadludzie..."
''Diagnostyka Karmy''
jak widzę takie tematy KWIATKI to mnie skręca, wszystkie działy: Ezoteryka / Duchowość, Medycyna niekonwencjonalna / Zdrowie / Dieta i parę innych bym
wyje**ł w kosmos z tego forum.
na prawdzie do kwadratu jest wszystko poukładane odpowiednio, choć przeszkadza mi to, że trochę mało tu się dzieje - może należałoby otworzyć rejestrację zamiast podań, nie wiem nie jestem adminem nie będe mu dyktował co ma robić ale parę nowych osób na miesiąc to trochę mało.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|