Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:20, 24 Lut '26
Temat postu:
RosGwardia - korpus strażników rewolucji bolszewickiej
a propos, Zastanawiam się w jaki sposób Państwo może wyłączyć obywatelom Whats'appa. Technicze rzecz biorąc to jest zachodni komunikator, a operator sieci komórkowej nie ma przecież nadzoru nad tym, co sobie instaluję ze sklepu google na moim smartfonie (?) .. to tak jakby ktoś mi powiedział, że od jutra Państwo wyłączy Linuksa _________________ OpenChat
Wysłany: 18:34, 24 Lut '26
Temat postu:
emisariusz napisał:
a propos, Zastanawiam się w jaki sposób Państwo może wyłączyć obywatelom Whats'appa. Technicze rzecz biorąc to jest zachodni komunikator, a operator sieci komórkowej nie ma przecież nadzoru nad tym, co sobie instaluję ze sklepu google na moim smartfonie (?) .. to tak jakby ktoś mi powiedział, że od jutra Państwo wyłączy Linuksa
No, to niech ci co mają z tym problemy przedstawią je. Samo pierdolenie, że czegoś -nie można - wygląda słabo. Rodzi się pytanie: Czemu nie można?
Wysłany: 19:22, 24 Lut '26
Temat postu:
Są różne metody utrudniania ludziom życia, ale warunek jest jeden: ludzie ci muszą być inwigilowani przez służby. Zwykłego człowieka to raczej nie dotyczy, no bo właśnie jak?
Cytat:
Samo pierdolenie, że czegoś nie można
Cytat:
A KTO tak twierdzi?
No, ci od których masz to info, ci zaszczuci w reżimie
Wysłany: 21:17, 24 Lut '26
Temat postu:
emisariusz napisał:
a propos, Zastanawiam się w jaki sposób Państwo może wyłączyć obywatelom Whats'appa. Technicze rzecz biorąc to jest zachodni komunikator, a operator sieci komórkowej nie ma przecież nadzoru nad tym, co sobie instaluję ze sklepu google na moim smartfonie (?) .. to tak jakby ktoś mi powiedział, że od jutra Państwo wyłączy Linuksa
Może nie mają dostępu do sklepu googla, ani do innych play'ów itp...
W Rosji przecież jest yandex. Mają wszystko ruskie.