W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Forumowa Sonda o Rasach&Populacjach  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
8 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1056
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy i jesli tak to w jaki sposob wyobrazasz sobie (w sensie jak Ty byc to zrobil/a) dzialania majace doprowadzic do depopulyzacji Ziemi?
Nie uwazam ze na Ziemi zyje zbyt wielu ludzi
71%
 71%  [ 5 ]
Uwazam ze jest nas za duzo ale nie mam OCHOTY ingerowac
0%
 0%  [ 0 ]
Uwazam ze jest nas za duzo i nie mam MOZLIWOSCI
28%
 28%  [ 2 ]
Uwazam ze jest nas za duzo i pracuje wlasnie aby to zjawisko umniejszyc
0%
 0%  [ 0 ]
Wiency Dzieci
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 7

Autor Wiadomość
Krzysiak

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:33, 09 Lut '12   Temat postu: Forumowa Sonda o Rasach&Populacjach Odpowiedz z cytatem

Zakladam ten temat z czystej ciekawosci Smile a oto temat:

Czy i jesli tak to w jaki sposob wyobrazasz sobie (w sensie jak Ty byc to zrobil/a) dzialania majace doprowadzic do depopulyzacji Ziemi?

Ciekawi mnie po prostu, jak wy podchodzicie do tej dziwnej sytuacji, przyznam szczerze, ze jest to jedna z nielicznych dziedzin w ktorych czuje sie totalnie zagubiony.. Ponizej przedstawiam czynniki o jakich powinni myslec przyszli rodzice.

1. Czy bede w stanie zapewnic mojemu dziecku byt materialny?
+ No wlasnie w tych czasach nie wiadomo o co chodzi?
2. Czy nie wydam(jestem M wiec symbolicznie ;p) dziecka na swiat a za chwile go zabija?
+ Coraz glosniej o tym mowia a ja niechcialbym byc odpowiedzialny za skutki takich decyzji..
3. Czy samemu jestem odpowiednio dojrzalym aby zaopiekowac sie kims innym?
+ Czyli to co odroznia kochanie sie z Kobieta od przypadkowego seksu pod wplywem alkoholu w toalecie studenckiego klubu,
4. Czy moje dziecko bedzie mialo gdzie zyc?
+ Z pewnoscia nieruchomosci maja wartosci ponadczasowe, pytanie czy ich nie zabiora
5. Czy ludzie w swojej bezmyslnosci nie rozpierdola naszej MatkiZiemi?

Oto jest pytanie.. Ja natomiast chcialbym poznac wasz poglad na posiadanie dzieci. Ja wiem, ze (jesli dozyje) to w koncu doczekam sie i dziecka, natomiast na Wronowie jest ponoc spokojnie Wink Po przeczytaniu ksiazek Anastazji Dzwoniace Cedry Rosji w glowie mi zakielkowala taka mysl zeby zyc w pelni swiadomie i swiadomie miec dziecko.

Piszcie jak u was sprawy Wink
i pamietajcie ze nawet najmniejsza ilosc alkoholu u matki lepiej smakuje
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Venom

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:45, 09 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Depopulacja to mit. Ujemnego przyrostu naturalnego w Polsce chyba nie trzeba szczegółowo tłumaczyć, bo w tym przypadku przysłowie "bieda rodzi biedę" się nie sprawdza, no chyba, że w krajach Afrykańskich. Proste jest większy wyzysk za coraz niższe stawki, pogłębia się bezrobocie, ludzie uciekają na zachód w celu szukania dobrobytu, ciężko tu myśleć o utrzymaniu dwójki/trójki dzieci, a najlepszym zawodem w Polsce jest policjant, najemnik lub ksiądz. Pomimo tego, że blok państw postsocjalistycznych ma najniższy przyrost naturalny to i tak krzywa populacji ziemi wykazuje wzrost i nawet nie widać przesłanek aby hamowała.
Wld

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:20, 09 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Strasznie gowniany temat. Do pierdolni go.
KingPaulus

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:42, 09 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też uważam jak Venom, że to mit .. przeludnione są miasta wokół, których jest sporo ziemi niezaludnionej ..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: