W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Polska podaruje Ukrainie 100 mln euro  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1733
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pszek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:56, 19 Sty '15   Temat postu: Polska podaruje Ukrainie 100 mln euro Odpowiedz z cytatem

Polski Rząd (nie mylić parlamentem UE) udzieli Ukrainie 100 milionów euro pomocy na restrukturyzację Donbasu.Pomoc zadeklarowała premier Ewa Kopacz a informację o tym zamieszczono na stronie prezydenta Ukrainy tzw Poroszenki
http://www.president.gov.ua/ru/news/32077.html
pani premier obiecała również zwiększenie pomocy dla ukraińskich studentów w Polsce oraz zaprosiła pana Prezydenta na obchody rocznicy wyzwolenia obozu w Oswięcimiu.
Monty

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:17, 19 Sty '15   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A moja rodzina uciekła z Wołynia spod rąk bandytów z UPA, którzy teraz sa bohaterami. A (nie)polski rząd nawet nie protestuje - to już premier Węgier zareagował na gloryfikowanie morderców i oprawców, którzy zabijali Polaków zadając im jak największe męczarnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pszek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:56, 19 Sty '15   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monty napisał:
A moja rodzina uciekła z Wołynia spod rąk bandytów z UPA,.

Bardzo mi przykro z powodu twoich rodzinnych "doświadczeń" ale mnie niepokoi coś więcej.
Mianowicie podejrzenie że Polska wzięła na siebie (bliżej nieznane mi) obciążenia finansowe dotyczące pomocy Ukrainie.
Tak się składa i myślę że to nie przypadek, że kilka dni wcześniej Ukrainę nawiedził Soros
http://www.forbes.com/sites/markadomanis.....g-to-work/
który już wcześniej "publicystycznie" stwierdził że z powodu "skąpstwa" Europy Ukraina zostanie utracona dla Zachodu (czytaj USA).
Ukraina to worek bez dna,można tam wpompować każdą ilość pieniędzy i wyszystkie zostaną rozszabrowane czyli trafią do kieszeni oligarchów.Tak jest od 20 lat, majdan niczego nie zmienił a nawet wręcz przeciwnie.W Europie wszyscy o tym wiedzą i nie palą się do finansowaniem Ukrainy.Szczególnie dobrze udaje się to państwom mającym w Unii silną pozycję tj Niemcom,Francuzom,Brytyjczykom,lub panstwom o zdecydowanej nacjonalnej polityce np Węgom,Czechom,Słowakom.
Ale taki cudotwór jak Polska,bez pozycji w Unii,bez nacjonalnej polityki,w dodatku kierowany przez zdrajców,mógł z wielkim entuzjazmem prymusa wziąć na siebie misję zniwelowania "skąpstwa" Europy.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: