|
Autor
|
Wiadomość |
XTC88
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 20:03, 14 Lut '07
Temat postu: dwukropek |
|
|
Rodacy: Tarcza antyrakietowa to kolejna farsa USA inspirowanej, której rząd jest w pełni kontrolowany przez loże masońską, która w znacznym stopniu rządzi światem wraz z cyklistami i żydami.. To dalekosiężny plan, oczywiśćie owa tarcza, która prowadzi do III wojny swiatowej.. Jak wszyscy dobrze wiecie w 2012 r. nadejdzie kres naszych dziejów, a więc tarcza doprowadzi do owupulnego kryzysu, który będzie w pełni rezalizowany przez USA , ROSJE, FRANCJE, CHINY, NIEMCY, I UK.. Ich przywódcy oraz wielu innych masonów, żydów i cyklistów to antychryści pod postaciami ludźi.. Uwierzcie mi, w naszym swiecie prowadzona jest zbiorowa manipulacja ludźi.. Sekty, nie sekty to nic.. Dzięki mediom ludzie wierzą antychrystom, a tak nie powinno być.. Nara.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Baccalus
|
Wysłany: 21:15, 14 Lut '07
Temat postu: Jasne! |
|
|
Ale, skoro w 1012 ma być, co ma być, to pytam, czy my coś znienimy? Czy jesteśmy w stanie wpłynąć na los?
Oczywiście zgadzam się co do wszyskiego, ale co dalej? Co mamy zrobić? Sądzę, że powinniśmy sobie odpowiedzieć na TO pytanie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 21:41, 14 Lut '07
Temat postu: |
|
|
Nie wiem co możemy zrobić, ale myślę, ze nie zaszkodzi się z tej okazji porządnie najebać Znaczy wypić zdrowie nasze, masonów oraz tych cyklistów z wrzodami... Bez nich wszak nie byłoby okazji do picia
Ewentualnie, jak ktoś nie pije to niech może zapali świeczkę... czy coś?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
brainwash
|
Wysłany: 22:23, 14 Lut '07
|
|
To pewnie zrobili cykliści ???!!! Zobacz jak ślicznie zatroszczyli się o wszystkich mieszkańców ziemi !Każdy z książąt i bankowców to altruista,nie chce na niczym zarabiać ,nie wysypują zboża do wody ani nie palą nim na śmietniku !!! Wcale za nic nie tworzą siatek ani karteli giełdowych.To wszystko powiedziałem i jestem pewien jeszcze jednego,posługują się dziesięcioma przykazaniami i wiem że jeżeli nie dziesięcioma,to na pewno dwoma które pozostawił Jezus. A ty jesteś piękny i masz odtwarzacz Mp3.Dobrze że są ci wspaniali i troskliwi przywódcy światowi.A ty jesteś człowiekiem szczęśliwym i jesteście razem w jednej światowej kochającej się rodzinie. XTC88 ,tak niewiele potrzeba do szczęścia. Mój przepis na szczęście to :odrobina drwiny,szczypta ignorancji oraz 1,3kg trocin sosnowych,powinno zadziałać.
''To był maj,
pachniała Saska Kępa,
szalonym, zielonym bzem!
To był maj,
gotowa była ta sukienka
i noc się stawała dniem... ''
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 14:07, 15 Lut '07
Temat postu: Ludzie, przejrzyjcie na oczy !! |
|
|
Moja prawda jest waszą prawda, a więc forum owe, które mówi o prawdzie, a którą ja wam kfestionuje jest również waszym pomysłem, na to abyśćiie nareszcie przejżeli na oczy.. Wszystko co tu napisze, będzie owiane prawdą..Nara
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 15:22, 15 Lut '07
|
|
Choć w istocie jest sporo prawdy w tym co piszesz nie wiem dlaczego odnoszę dziwne wrażenie, że jednak bredzisz...
Może wiesz dlaczego?
W zasadzie nic co napisaleś nas nie zaskoczyło więc nie musimy przeglądać na oczy..
Osobiście nie bardzo rozumiem jednak formę wypowiedzi, którą przyjąłeś. No i skąd tak precyzyjne określenie daty kresu naszych dziejów? Wyliczyłeś to jakoś, czy wyczytałes w jakiejś gazecie?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 15:35, 15 Lut '07
|
|
Jeśli na terytorium Polski zostanie zbudowana tarcza antyrakietowa, a zostanie, bo to dalekosiężny spisek, będzie to pretekst do wojny USA Z ROSJą Z polską W TLE.. Już kiedyś polska mogła sie zamienic w pustynie, kiedy to mogło dojśc do stracia wojsk układu warszawskiego z NATO.. Teraz wszystko zmierze własnie do tego czynu..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
agentsmith
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 18:10, 15 Lut '07
|
|
Eeee. To nie wiem.
Zresztą, nigdy nie ma tak żeby wszystkim dogodzić.
Jeśli sam czegoś ne wymyślisz, będziesz musiał być poszkodowany
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
SQRW
|
Wysłany: 18:56, 15 Lut '07
|
|
To zapal szluga albo walnij cos mocniejszego . Przy okazji witam wszystkich po dluzszej nie obecności .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:00, 15 Lut '07
|
|
hehe. welcome back, sqrw!
juz sie balem, ze przepadłeś. a przecież jesteś pomysłodawcą naszego zacnego forum
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
SQRW
|
Wysłany: 19:12, 15 Lut '07
|
|
Przepadlem pow dzmy na rok , neta nie mialem bo na tej wsi czyt. Olsztyn nic normalnego sie nie da dostac .Chodzilem po klubach i chlalem poznalem setki kretynow wychowanych na tv i radiostacji Ale i tak i tak zerkalem tu co jakis czas. Widze ze forum sie rozkreca dalej i dobrze.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|