W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

dwukropek  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 722
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:03, 14 Lut '07   Temat postu: dwukropek Odpowiedz z cytatem

Rodacy: Tarcza antyrakietowa to kolejna farsa USA inspirowanej, której rząd jest w pełni kontrolowany przez loże masońską, która w znacznym stopniu rządzi światem wraz z cyklistami i żydami.. To dalekosiężny plan, oczywiśćie owa tarcza, która prowadzi do III wojny swiatowej.. Jak wszyscy dobrze wiecie w 2012 r. nadejdzie kres naszych dziejów, a więc tarcza doprowadzi do owupulnego kryzysu, który będzie w pełni rezalizowany przez USA , ROSJE, FRANCJE, CHINY, NIEMCY, I UK.. Ich przywódcy oraz wielu innych masonów, żydów i cyklistów to antychryści pod postaciami ludźi.. Uwierzcie mi, w naszym swiecie prowadzona jest zbiorowa manipulacja ludźi.. Sekty, nie sekty to nic.. Dzięki mediom ludzie wierzą antychrystom, a tak nie powinno być.. Nara.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Baccalus

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:15, 14 Lut '07   Temat postu: Jasne! Odpowiedz z cytatem

Ale, skoro w 1012 ma być, co ma być, to pytam, czy my coś znienimy? Czy jesteśmy w stanie wpłynąć na los?
Oczywiście zgadzam się co do wszyskiego, ale co dalej? Co mamy zrobić? Sądzę, że powinniśmy sobie odpowiedzieć na TO pytanie.
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:41, 14 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co możemy zrobić, ale myślę, ze nie zaszkodzi się z tej okazji porządnie najebać Smile Znaczy wypić zdrowie nasze, masonów oraz tych cyklistów z wrzodami... Bez nich wszak nie byłoby okazji do picia Smile
Ewentualnie, jak ktoś nie pije to niech może zapali świeczkę... czy coś?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
brainwash

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:23, 14 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To pewnie zrobili cykliści ???!!! Zobacz jak ślicznie zatroszczyli się o wszystkich mieszkańców ziemi !Każdy z książąt i bankowców to altruista,nie chce na niczym zarabiać ,nie wysypują zboża do wody ani nie palą nim na śmietniku !!! Wcale za nic nie tworzą siatek ani karteli giełdowych.To wszystko powiedziałem i jestem pewien jeszcze jednego,posługują się dziesięcioma przykazaniami i wiem że jeżeli nie dziesięcioma,to na pewno dwoma które pozostawił Jezus. A ty jesteś piękny i masz odtwarzacz Mp3.Dobrze że są ci wspaniali i troskliwi przywódcy światowi.A ty jesteś człowiekiem szczęśliwym i jesteście razem w jednej światowej kochającej się rodzinie. XTC88 ,tak niewiele potrzeba do szczęścia. Mój przepis na szczęście to :odrobina drwiny,szczypta ignorancji oraz 1,3kg trocin sosnowych,powinno zadziałać.

''To był maj,
pachniała Saska Kępa,
szalonym, zielonym bzem!
To był maj,
gotowa była ta sukienka
i noc się stawała dniem... ''
Powrót do góry
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:07, 15 Lut '07   Temat postu: Ludzie, przejrzyjcie na oczy !! Odpowiedz z cytatem

Moja prawda jest waszą prawda, a więc forum owe, które mówi o prawdzie, a którą ja wam kfestionuje jest również waszym pomysłem, na to abyśćiie nareszcie przejżeli na oczy.. Wszystko co tu napisze, będzie owiane prawdą..Nara
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:22, 15 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Choć w istocie jest sporo prawdy w tym co piszesz nie wiem dlaczego odnoszę dziwne wrażenie, że jednak bredzisz...
Może wiesz dlaczego?

W zasadzie nic co napisaleś nas nie zaskoczyło więc nie musimy przeglądać na oczy..
Osobiście nie bardzo rozumiem jednak formę wypowiedzi, którą przyjąłeś. No i skąd tak precyzyjne określenie daty kresu naszych dziejów? Wyliczyłeś to jakoś, czy wyczytałes w jakiejś gazecie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:35, 15 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli na terytorium Polski zostanie zbudowana tarcza antyrakietowa, a zostanie, bo to dalekosiężny spisek, będzie to pretekst do wojny USA Z ROSJą Z polską W TLE.. Już kiedyś polska mogła sie zamienic w pustynie, kiedy to mogło dojśc do stracia wojsk układu warszawskiego z NATO.. Teraz wszystko zmierze własnie do tego czynu..
Powrót do góry
agentsmith

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:31, 15 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
Ewentualnie, jak ktoś nie pije to niech może zapali świeczkę... czy coś?

Ja nie piję, świeczek też raczej nie, więc poproszę o COŚ Twisted Evil
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:10, 15 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Eeee. To nie wiem.
Zresztą, nigdy nie ma tak żeby wszystkim dogodzić. Smile
Jeśli sam czegoś ne wymyślisz, będziesz musiał być poszkodowany Razz
Powrót do góry
SQRW

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:56, 15 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To zapal szluga albo walnij cos mocniejszego . Przy okazji witam wszystkich po dluzszej nie obecności .
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:00, 15 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe. welcome back, sqrw!
juz sie balem, ze przepadłeś. a przecież jesteś pomysłodawcą naszego zacnego forum Smile
Powrót do góry
SQRW

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:12, 15 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepadlem pow dzmy na rok , neta nie mialem bo na tej wsi czyt. Olsztyn nic normalnego sie nie da dostac .Chodzilem po klubach i chlalem poznalem setki kretynow wychowanych na tv i radiostacji Ale i tak i tak zerkalem tu co jakis czas. Widze ze forum sie rozkreca dalej i dobrze.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: