Myśleliście, że polska polityka przekroczyła już dawno granicę absurdu?! Niestety szczyty zdobywane są coraz prężniej. Podczas zamieszania z lekami refundowanymi, na który wpływa zapewne lobbing farmaceutyczny pomyślcie czasami o naszych wielkich i jakże ważnych postaciach z areny politycznej, którzy muszą przeciwstawić się rządnym krwi, cichym zabójcą. Uwaga uwaga Smoleńskowi wyznawcy skrajnego Kaczyzmu! Kolejny wasz bos został zaatakowany! Myślę, że jest to godne odnotowania, abyście w przyszłości mogli jego ciało pochować na Wawelu. Człowiek, który walczył w imię prawa i sprawiedliwości, zmagał się ze śmiercią, ścigany przez snajperów
uzbrojonych w wiatrówki! Jego poświęcenie doprowadziło do moralnej zagłady w mojej duszy, ponieważ wiem, że nigdy nie będę takim bohaterem jak on! Panie boże miej go w swojej o
piece! Ja pierdole cały się trzęsę z różańcem zaciśniętym w dłoni...
Teraz na poważnie. Już mógł sobie strzelić z prawdziwej giwery, żeby było bardziej wiarygodne.
To był zamach? Strzelano do Jarosława Kaczyńskiego!
Okazuje się, że samochód Jarosława Kaczyńskiego został ostrzelany! Ktoś chciał ZABIĆ KACZYŃSKIEGO? Ślady po pociskach odkrył na szybie nowy właściciel samochodu, którym podróżował do niedawna Prezes PiS.
Bliskim współpracownikom udało się ukryć fakt, że prawdopodobnie strzelano do Prezesa największej partii opozycyjnej w Polsce. Oczywiście PiS rewelacji ujawnionych przez media nie komentuje, ale potwierdza, że ślady po pociskach były na limuzynie Saab, którą podróżował Kaczyński.
Jak udało się dowiedzieć dziennikarzom portalu dziennik.pl politycy PiS potwierdzają, że samochód Prezesa partii faktycznie został ostrzelany z wiatrówki. - Jak się przejedzie palcem, to czuć wyżłobienie. Snajper strzelał jakimiś seriami, bo trzy ślady są w podobnych odległościach w jednej linii - relacjonuje w rozmowie z serwisem dziennik.pl obecny właściciel limuzyny.
(...)
reszta: jebać resztę