Ja pierdole Bimi masz takich fajfusów tu na forum co nie mają nawet bazowego pojęcia o czym piszą jak to krytykują. Kiedyś założyłeś jakiś wątek o rzekomo obniżającym się poziomie forum to teraz masz odpowiedź. Gość sugeruje, że coś jest ściemą, ale nie ma o tym kurwa nawet bladego pojęcia, mało tego nie frapuje się żeby cokolwiek poszukać zanim się odezwie, choćby z durnej wikipedii, ale nie.... ja wiem lepiej.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:33, 02 Sty '12
Temat postu:
p4lm, dlaczego w tak niekulturalny sposób czepiasz się Sikorskiego, skoro nie napisał Ci, że lot trwa krócej, lecz podał link do strony wyjaśniającej, że właśnie tyle trwa?
Zdjęć kolorowych Księżyca w życiu nie doczekasz, ponieważ Księżyc posiada kolory, a Astronauci z misji Apollo 11 twierdzili, że Srebrny Glob nie ma kolorów, że wygląda jak : "gipsowy model" i teraz mieliby ciężko to wyprostować.
Tu foto z "podciągniętymi" kolorami, żeby nie było :