ogrodnik a wlasciwie OGRODNICZKO, moze nawet GANAN! - ale to meska forma, a powinno byc w zenskiej, tylko ze nie wiem jak ona brzmi, ty pewnie wiesz bo tyle przeciez wiesz o zydach, ich jezyku i kulturze...
Gdzie ja napisze to sie wpierdalasz miedzy wodke a zakaske, co ja ci zrobilem?
Siedzisz calymi dniami na forum i ci sie juz mozg lasuje, uwazasz sie za Pania profesor a nie odrozniasz Hessa od Hossa- imie to samo, ale to sa zupelnie inne osoby, jeden spierdolil do anglii a drugi mial wyrzuty sumienia i tutaj sie konczy twoj nazimit.
Dla mnie kontrowersyjna postacia jest Pan Jerzy Ulicki Rek, ale jest na tyle odwazny, ze na swojej stronie dal swoja fotke. A ty sie ciagle chowasz za klawiatura i piszesz zydzi be itp. Wspominasz cos o Matce Boskiej Czestochowskiej i ze dobry czlowiek jestes... ale jak sie ciebie pytam czy byc chciala zeby zydowskie dzieci byly zaagazowane to odpowiadasz, ze nie bo o nich nie myslisz... Jesli wierzysz w Boga, to przypomnij sobie kim byl Jezus! wiesz zza klawiatury to kazdy silny i odwazny. Moze zorganizujemy jakies spotkanko forumowiczow prawdy2, co? przyjdziesz? Mysle ze masz juz cykora na sama mysl o tym. Chyba, ze chcesz mi pokazac ciemny tunel ze swiatlem u wylotu...
Jestes na tyle falszywa, ze piszac ze mna na SB, nasmarowalas chwile potem posta powyzej.
To ze, ze masz meski nick jeszcze moge zrozumiec, ale piszesz o sobie tez w rodzaju meskim - jak i tak powoli wszyscy zaczynaja poznawac PRAWDE. To jakies niespelnione marzenia?
Mistrz Miyagi, czyli Ogrodnik:
http://www.youtube.com/watch?v=ECeNZAm3UAA
aha i naucz sie pisac posty !
GANAN, walentynki przed kompem? ups
XTC88- to juz roczek bobasku