W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Pomóżmy narodowi niemieckiemu!  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 765
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gnosis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:01, 13 Lut '08   Temat postu: Pomóżmy narodowi niemieckiemu! Odpowiedz z cytatem

Fajny txt. przypadkiem znalazłem.
Zgadzam sie z nim w 100%

Cytat:
Zróbmy co w naszej mocy aby pomóc rozwijać sie naszemu zachodniemu przyjacielskiemu narodowi.
Po wykupieniu listów z PW , jest zapewne jeszcze wiele "skarbów" , które moglibyśmy odzyskać pfu tj odkupić od naszych "zachodnich przyjaciół".
Jak czytałem podczas i przed PW (Powstaniem Warszawskim) szło codziennie do Rzeszy po 20 wagonów wypełnionymi polskim majątkiem.Głowa do góry jest co odkupywać.
Na pewno teraz jak grzyby po deszczu zaczną pojawiać sie "oferty" wykupu lub aukcje po prostu na "znaleziska" będące obecnie w rękach byłych niemieckich żołnierzy pfu tj byłych nazistowskich żołnierzy niewiadomego pochodzenia.
Bo trzeba wiedzieć ,że za obozy i II WŚ sa odpowiedzialni naziści , a ni Niemcy i naród niemiecki.

Zatem Polacy do portfeli , róbmy zbiórki narodowe i opłaćmy koszta wojenne narodu niemieckiego pfu nazistów ,ale byłych i życzliwych Polsce obecnie tylko chcących zarobić zdziebko .
Potem odtrąbmy sukces i zażegnanie "ochłodzenia" stosunków polsko-niemieckich.Ochłodzenie oczywiście z naszej winy , wypominania tz resentymentów wojennych i powojennych.Oczywiście całkiem nieuprawnionych bo to naziści przeciez byli , a nie Niemcy.....ale to już pisałem.

........eot

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:34, 13 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze dodam, że to przecież Polacy wywołali wojnę. Laughing Laughing Laughing

No, no to mi się podoba chociaż mogłoby być trochę więcej ironii. Ale ogólnie spoko. Very Happy
Powrót do góry
$iemo

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:20, 13 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze Gdańsk dorzućmy i sztama.
suspenser

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:02, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie też wqurfiła ta akcja z odkupowaniem od paserów złodziei tych listów Evil or Very Mad

Co za radość, że się udało i wzięli za nie "symboliczne" 190 tys euro - normalnie qrfa HURA!!!

Dwójmyślenie się rozprzestrzenia.
Powrót do góry
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:03, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że powinniśmy dać im śląsk. To byłoby dopiero fair. Laughing Chociaż tak w ogóle to uważam, że powinniśmy im podatki płacić, bo w ten sposób uzyskalibyśmy względy nie tylko u nich, ale także u boga(jałmużna) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Mijak

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:04, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powinnismy wszyscy z radościa zostać ich niewolnikami i kłocić się zażarcie, ze zasługujemy, gdy ONZ, czy ktoś powie, że niewolnictwo jest niemoralne
Kabul14

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:50, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Evil or Very Mad Jak czytam to mi się kosa w kieszeni otwiera(mimo że fajnie napisane:D)i przypomina mi się text Maleńczuka..."Nie dla mnie przyjażń polsko-niemiecka.Niemców nienawidze od dziecka Exclamation Exclamation " I podpisuję się pod tym wszerz i wzdłuż Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
alex2007

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:25, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powinniśmy im jeszcze zwrócić koszty amunicji i paliwa, zużytego we wrześniu 39 i zapłacić odszkodowanie SSmanom pracującym w recepcji KL Auschwitz za straty moralne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: