Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:01, 13 Lut '08
Temat postu: Pomóżmy narodowi niemieckiemu!
Fajny txt. przypadkiem znalazłem.
Zgadzam sie z nim w 100%
Cytat:
Zróbmy co w naszej mocy aby pomóc rozwijać sie naszemu zachodniemu przyjacielskiemu narodowi.
Po wykupieniu listów z PW , jest zapewne jeszcze wiele "skarbów" , które moglibyśmy odzyskać pfu tj odkupić od naszych "zachodnich przyjaciół".
Jak czytałem podczas i przed PW (Powstaniem Warszawskim) szło codziennie do Rzeszy po 20 wagonów wypełnionymi polskim majątkiem.Głowa do góry jest co odkupywać.
Na pewno teraz jak grzyby po deszczu zaczną pojawiać sie "oferty" wykupu lub aukcje po prostu na "znaleziska" będące obecnie w rękach byłych niemieckich żołnierzy pfu tj byłych nazistowskich żołnierzy niewiadomego pochodzenia.
Bo trzeba wiedzieć ,że za obozy i II WŚ sa odpowiedzialni naziści , a ni Niemcy i naród niemiecki.
Zatem Polacy do portfeli , róbmy zbiórki narodowe i opłaćmy koszta wojenne narodu niemieckiego pfu nazistów ,ale byłych i życzliwych Polsce obecnie tylko chcących zarobić zdziebko .
Potem odtrąbmy sukces i zażegnanie "ochłodzenia" stosunków polsko-niemieckich.Ochłodzenie oczywiście z naszej winy , wypominania tz resentymentów wojennych i powojennych.Oczywiście całkiem nieuprawnionych bo to naziści przeciez byli , a nie Niemcy.....ale to już pisałem.
........eot
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 23:20, 13 Lut '08
Temat postu:
Jeszcze Gdańsk dorzućmy i sztama.
_________________ ...Nie polemizuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem...
Wysłany: 07:03, 14 Lut '08
Temat postu:
Myślę, że powinniśmy dać im śląsk. To byłoby dopiero fair. Chociaż tak w ogóle to uważam, że powinniśmy im podatki płacić, bo w ten sposób uzyskalibyśmy względy nie tylko u nich, ale także u boga(jałmużna)
Wysłany: 14:04, 14 Lut '08
Temat postu:
Powinnismy wszyscy z radościa zostać ich niewolnikami i kłocić się zażarcie, ze zasługujemy, gdy ONZ, czy ktoś powie, że niewolnictwo jest niemoralne
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko nielogiczne i mało prawdopodobne.
GG 7434411
Wysłany: 17:50, 14 Lut '08
Temat postu:
Jak czytam to mi się kosa w kieszeni otwiera(mimo że fajnie napisane:D)i przypomina mi się text Maleńczuka..."Nie dla mnie przyjażń polsko-niemiecka.Niemców nienawidze od dziecka " I podpisuję się pod tym wszerz i wzdłuż
Wysłany: 19:25, 14 Lut '08
Temat postu:
Powinniśmy im jeszcze zwrócić koszty amunicji i paliwa, zużytego we wrześniu 39 i zapłacić odszkodowanie SSmanom pracującym w recepcji KL Auschwitz za straty moralne.