W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

"Żydzi nas atakują" - Onet  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 825
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nobody

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:24, 11 Lut '08   Temat postu: "Żydzi nas atakują" - Onet Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie do szanowych forumowiczów (w szczególności Boruty i Frasobliwego) co myślą na temat coraz częściej pojawiających się na Onecie postów w tematyce żydowskiej. Ja wiem, że motorem w tej chwili jest książka Grossa, ale w chwili, w któej na tej lewackiej witrynie, pod artykułem "szkalującym" RM, pojawia się post:
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,40308737,109594848,4528714,0,forum.html zaczynam się zastanawiać o co chodzi? Jeszcze rok temu nie do pomyślenia byłoby, że którykolwiek z moderatorów to przepuści a tu?...
hmm... no to co, kiedy waszym zdaniem robimy ściepę na te 65$?
Tiesto12

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:50, 11 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pan Nowak i jego rodzinak na miejsce szerzenianienawisci rasowej wybrali Kosciol ajswietszego serca Jezusoweo. I tam przekazywali swoje pozbawione sensu madrosci - w kosciele. a zgromadzenia tam ludzie bili brawo... Kurcze ludzie w Kosciele... Jak tak mozna, pzreciez tam powino przekazywac sie tresci wypełnione miłoscia... Oj przestane lubic to radio chyba juz do konca....Swinie po prostu, bydlo i nic wiecej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nobody

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:36, 11 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pytanie brzmi: nie o co myślisz o rzeczonym wystąpieniu, ale jak interpretować gotowość Onet.pl do publikowania treści wskazanych z linku Wink Opinia na ten temat mnie ciekawi!
przebudzony

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:37, 11 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyświetla mi się link, ale nie ma treści postu z forum onetu.
Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Powrót do góry
ogrodnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:42, 11 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tiesto12 napisał:
Pan Nowak i jego rodzinak na miejsce szerzenianienawisci rasowej wybrali Kosciol ajswietszego serca Jezusoweo. I tam przekazywali swoje pozbawione sensu madrosci - w kosciele. a zgromadzenia tam ludzie bili brawo... Kurcze ludzie w Kosciele... Jak tak mozna, pzreciez tam powino przekazywac sie tresci wypełnione miłoscia... Oj przestane lubic to radio chyba juz do konca....Swinie po prostu, bydlo i nic wiecej.

Dobieraj staranniej słowa!CHAMIE!!!!!
Powrót do góry
merdek_69

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:50, 11 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak było według szmatławca wyborczej http://www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4915446.html
a tak to spotkanie wygladało w rzeczywistości http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20080211&id=po01.txt
kiedy żydzisko gross opluwa Polaków jest ok.Kiedy Polak zaczyna się bronić jest antysemitą.Mam nadzieję że powstanie wielki ruch narodowy który pokaże jak wyglada PRAWDA O POLSCE ,a wszyscy zakonspirowani żydzi zostaną zdemaskowani .
Powrót do góry
Tiesto12

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:56, 11 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mozna czytac nasz dziennik mozna i Gw, prawda lezy zapewne posrodku. dopoki Koscioly beda miejscem do szerzenia teorii spiskowych i nienawisci dopoty nigdy w tym kraju zgody nie bedzie. Czemu ta grupa debili nie wynajela sali jakiejs do prezentacji swych pogladow? Kosciol jest od tego zeby sei modlic a nie prezentowac poglady polityczne. Do cholery, Ogrodniku a jakiej sie spodziewales reakcji. Pan nowak i pan Gross sa siebie warci - jako dzentelmeni niech sie umowia w srodku lasu, wezma sekundantow, odwroca sie plecami do siebie i zrobia 10 krokow do przodu. mam nadzieje ze pan Nowak padnie...
Powrót do góry
ogrodnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:02, 11 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tiesto12 napisał:
mozna czytac nasz dziennik mozna i Gw, prawda lezy zapewne posrodku. dopoki Koscioly beda miejscem do szerzenia teorii spiskowych i nienawisci dopoty nigdy w tym kraju zgody nie bedzie. Czemu ta grupa debili nie wynajela sali jakiejs do prezentacji swych pogladow? Kosciol jest od tego zeby sei modlic a nie prezentowac poglady polityczne. Do cholery, Ogrodniku a jakiej sie spodziewales reakcji. Pan nowak i pan Gross sa siebie warci - jako dzentelmeni niech sie umowia w srodku lasu, wezma sekundantow, odwroca sie plecami do siebie i zrobia 10 krokow do przodu. mam nadzieje ze pan Nowak padnie...

Kodeks Honorowy zabrania pojedynków z żydami!
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:39, 13 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trudno się wypowiadać na temat skasowanej wypowiedzi. Czy to była niewygodna opinia, fakt czy może jakieś antysemickie brednie?
Generalnie nie sądzę by onet się zmienił. Sam pomysł by posty czekały na publikację w przechowalni oznacza nieczyste intencje.

Tiesto12 napisał:

Pan nowak i pan Gross sa siebie warci - jako dzentelmeni niech sie umowia w srodku lasu, wezma sekundantow, odwroca sie plecami do siebie i zrobia 10 krokow do przodu. mam nadzieje ze pan Nowak padnie...

Między miejscami gdzie sam sobie przeczysz wstawiaj więcej wody - wówczas wiekszośc czytelników tego nie zauważy. Generalnie unikaj krytykowania swoich ludzi wprost. Ucz się, ucz, a może dojdziesz do poziomu Szewacha Weissa i Adasia Michnika. Na razie trója z dwoma. Nie przejmuj się. Taki Węglarczyk w tekście o tarczy antyrakietowej potrafi użyć sprzecznych argumentów: 1) tarcza nie grozi Rosji 2) gdyby tarcza była bezwartościowa to Rosja by tak nie protestowała. Skoro taki niezaradny Węglarczyk robi karierę jako ekpsert od geopolityki, to i ty masz szanse. Smile Odpowiednie poglądy (a może i pochodzenie) juz masz a to połowa sukcesu!
Powrót do góry
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:13, 13 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tiesto do ignora. Jego słowami: w pojedynku Tiesto vs. samochód z pijanym kierowcą, ...chcę aby Tiesto przegrał Laughing Laughing Laughing a tak na poważnie to życzę przejrzenia na oczy.
Powrót do góry
nobody

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:39, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cd.
"Antysemityzm żyje i ma się dobrze w Polsce"
http://wiadomosci.onet.pl/1691920,12,item.html

Tekst dotyczy protesu ADL skierowanego na reće abp. Dziwisza, ale ja nie o tym, znów dziwi mnie publikacja kilku koemtarzy...

Cytat:
JESTEM ANTYSEMITA!!!! PAKZMY ILU NAS JEST!!!!

15 wpisów

Cytat:
Jak mozna tak powiedziec kiedy w Polsce Zydzi sa wszedzie. Rzad, Sejm

6 wpisów

etc..
Się pytam, o co chodzi?
Tiesto12

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:16, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Frasobliwy z zydami nie mam nic wspolnego jesli chodzi o pochodzenie - po prostu nie lubie gdy sie na nich pluje a po drugie nie lubie tez gdy oskarza sie ich o wszystkie spiski i układy tego swiata bo tak nie jest. Poza tym chyba powiniscie sie spodziewac ze na wasze ataki predzej czy pozniej bedzie kontra z przeciwnej strony, musicie wiedziec ze nie wszyscy zgadzaja sie z waszymi pogladami. Co do ogrodnika - nie wiedzialem ze jestes kobieta... Teraz juz wiem a moze wkrotce dowiemy sie o Tobie wiecej...
Powrót do góry
ogrodnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:32, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tiesto12 napisał:
Frasobliwy z zydami nie mam nic wspolnego jesli chodzi o pochodzenie - po prostu nie lubie gdy sie na nich pluje a po drugie nie lubie tez gdy oskarza sie ich o wszystkie spiski i układy tego swiata bo tak nie jest. Poza tym chyba powiniscie sie spodziewac ze na wasze ataki predzej czy pozniej bedzie kontra z przeciwnej strony, musicie wiedziec ze nie wszyscy zgadzaja sie z waszymi pogladami. Co do ogrodnika - nie wiedzialem ze jestes kobieta... Teraz juz wiem a moze wkrotce dowiemy sie o Tobie wiecej...

Tieso12,uważasz że bycie kobietą to okoliczność obciążająca?
Tieso12,ty nie lubisz kobiet!!!
Tieso12,a właściwie,dlaczego ty nie lubisz kobiet?
Zsummujmy fakty:jetseś infantylny,zafascynowany przemocą,kobiet nie
lubisz...Taaak" to było do przewidzenia.Ale zanim wyciągniemy pochopne
wnioski,skonsultuję to z zaprzyjażnionym psychologiem freudystą.
Według mnie najszybszą przewidywalną reakcją z twojej strony będzie
zapewnienie że masz kobietę.
A co do XIXstowiecznych Kodeksów Honorowych,to zabraniały one
pojedynków z żydami ponieważ uznawano że pojecie honoru jest im obce.
Tieso,jak myślisz,czy żydzi są ludzmi honoru?"A moze wkrótce dowiemy
się o Tobie więcej...
Powrót do góry
nobody

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:58, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Poza tym chyba powiniscie sie spodziewac ze na wasze ataki predzej czy pozniej bedzie kontra z przeciwnej strony, musicie wiedziec ze nie wszyscy zgadzaja sie z waszymi pogladami.

Kto to jest Tiesto??
Twisted Evil
Tiesto12

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:17, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ogrodniczko lubie kobiety, szanuje je i nie dyskryminuje gdyz wszyscy jestesmy równi - twoja odpowiedz na moj post dodatkowo przekonała mnie ze miałem racje - no ale to nic zlego przecie wiec nie reaguj agresywnie. Pytacie kim jestem? Takim samym człowiekiem jak wy, w dodatku Polakiem i chrzescijaninem (nie zydem wbrew pozorom). W dodtaku mniej tu opluwam bliznich niz wy. Tym sie zdecydowanie roznie od niektorych uzytkownikow, no i mniej wesze teorii spiskowych choc gdyby mnie tu nie bylo to znaczy ze nie mialbym watpliwosci. dzieki temu forum obiektywnie dowiedzialem sie wielu poztecznych rzeczy. Nic do was nie ma, szanuje was bo macie swoje poglady mimo ze odmienne od moich. Czlowiek cale zycie sie uczy i jesli bimi nie bedzie dalej zmniejszał mi limitu popisze z wami nadal. Ale szanujmy sie a nie atakujmy.
Powrót do góry
ogrodnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:34, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="Tiesto12"]Sprawa jest skomplikowana a im bardziej bedziecie napiprzac na izrael czy zydow tym bardziej bedziecie nakrecac maszynke tego waszeego nwo, sami zaciskacie sobie petelke panowie
Tak mówi do nas Polak Tieso12
Powrót do góry
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:25, 14 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ignored
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: