enka, chyba ci lekko niestabilność aerodynamiczna uderzyła na mózg.
widzę, że cię straszna duma rozpiera, bo myślisz, że udowodniłeś swą mądrość w ten sposób, że na sugestię informatyka, iż szczepionki są chyba tylko od wirusów znalazłeś w wikipedii szczepionki które są też od bakterii.!
no brawo, brawo - możesz być z siebie dumny - choć raz udało ci się udzielić poprawnej odpowiedzi na zadane przez mnie pytanie - to fakt godny odnotowania.
niestety jednak obawiam się, że ogrom twoich bredni z przeszłości nie został przyćmiony przez te cztery choroby które z takim trudem i dumą wykopałeś w google. dalej uważam, że jesteś debilem. ale nie przejmuj się - potraktuj to jako dobry początek.
jako że jesteś tak mocno zmotywowanym do analizy mej twórczości, pozwól że coś ci poradzę.
zapisz się do
mojego RSSa i skrupulatnie analizuj każdą moją wypowiedź pod kątem zgodności z wikipedią - zwłaszcza te w których są znaki zapytania.
bądź cierpliwy... przy kilkunastu postach na dzień, niewątpliwie w przyszłości znajdziesz też inne poruszane przez mnie w trybie pytającym kwestie na które nawet taki debil jak ty będzie w stanie wygooglować odpowiedź.
mi dostarczysz informacji o których nie wiedziałem, a przy okazji sam się czegoś nauczysz; totalny win-win.
tak, że nie poddawaj się - wszyscy cię potrzebujemy! prawda może tylko skorzystać na twej desperacji