Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:15, 04 Gru '13
Temat postu: Konkurs za bitcoiny ode mnie
Witam, mam sporo bitcoinów do rozdania więc ogłaszam konkurs
Stan na dziś wynosi 13.40 w zakładce "konto" to połowę z tego, jeśli jest to mniej to całą pulę ( i tak administracja bierze na fundusz jakiś tam, więc niech ktoś skorzysta).
Zasady konkursu:
Wstawić tu coś miłego, czy napisane czy dla oka, ale ma cieszyć , powodzenia, zwycięzcę (on czy ona) ogłoszę za dwa tyg. na weekend.
Wysłany: 23:58, 04 Gru '13
Temat postu:
Mała.
Świat przyszłości został opisany przez Frank Herbert cykl Diuna.
Nie mam jego wiedzy, aby zrobić to dokładniej.
Albo Ziemianie wybędą z Ziemi, albo Ziemi już nie będzie.
A to moje ulubione obrazki:
Wysłany: 17:12, 05 Gru '13
Temat postu:
Fenix no to piękne, a najlepszy był ten mały" chciałbym mieć całą górę dwieście złotych" później zauważyłam, że ma nogę w gipsie bidulek.
Kapitan_Nemo, dobrze, że nie wstawiłeś umierających dzieci z Afryki albo Chin bobym się popłakała
jarondo jeśli chodzi o tematykę SF to jest rozległa, mi bardziej odpowiada wizja mniej apokaliptyczna, ludzie za bardzo kochają wygodę i wynalazki by przyszłość pełną udogodnień pogrzebać w zgliszczach zniszczenia. Raczej będzie pełno podziałów jeśli chodzi o posiadanie ale wytrwa gatunek ludzki na pewno.
Ale to co opisane w Diunie (np. melanż - substancja potrzebna do jasnowidzenia ) może być powszechnie dostępne poprzez odblokowanie możliwości mózgu co za 150 lat będzie bardzo realne.
A w obrazkach sf podobają mi się stroje kobiece, fantazyjne, lekkie urocze wprost
albo demoniczne
Wysłany: 02:04, 06 Gru '13
Temat postu:
Cytat:
A w obrazkach sf podobają mi się stroje kobiece,
najlepsze stroje kobiece, i w ogóle cała choreografia, to trylogia Children of Diune. Poprzeczka ustawiona naprawdę wysoko, raczej nie do pobicia. Pozycja obowiązkowa dla każdego fana SF ...i kobiecych kostiumów - nie tylko karnawałowych. Ale co ja się produkuję, spójrzmy na te cacka:
Ale to jeszcze nic, musielibyście widzieć co tam się nosi w noc sylwestrową. Niestety, wszystkie zdjęcia z Diuny zostały mi skonfiskowane przez SB na granicy, po powrocie do kraju.
I chociaż potem nic już mnie nie było w stanie tak zadziwić. pamiętam sylwestra '81 roku - Restauracja KASKADA, wódka tylko za dewizy... Niestety, nie mogę sobie przypomnieć, kto robił to zdjęcie: ja czy mój brat - taka była bania! Teraz już chyba do tego nie dojdę, w tamtym czasie byliśmy bowiem dosyć do siebie podobni... Zresztą, nie ważne - ważne że jest jakaś pamiątka, a to dzięki lustrzance Zenit, którą jakimś cudem udało mi się przemycić w skarpetkach:
Ta pani obok to znana piosenkarka, Wanda Kwietniewska. Nie żebym się chwalił - ale powiem wam w tajemnicy że to za moją namową rozstała się z grupą... Jak widać zabawa trwała do samego rana. Za oknami robiło się jasno - a my wciąż na na nogach.
Wysłany: 21:31, 06 Gru '13
Temat postu:
dipsao - no miło posłuchać ale wolę o wnętrzu (od dawna mam te 49 kilo)
chójaduch - a wiesz fajnie dla odmiany poczytać jak piszesz normalny tekst
chemicloo - heh piszesz tak sugestywnie, ze nie wiadomo już co prawda a co nie
jarondo - w szatach sf fascynuje mnie fason, krój ale na pewno nie jest to golizna, coś na kształt greckich kobiet mniszek w różnym fantazyjnym wydaniu, plus nieskończone bogactwo dodatków od branzolet po wysokie buty. Nakrycia głowy bez przesady jak w Diunie, tam to tylko ta biała suknia była w miarę.
Z drugiej strony niesamowita kreacja Milly Jovovich w " Resident Evil"
i to zdjęcie - ma coś w sobie przejmującego :
wkurwiony- zbierałam takie przypomniałeś mi miłe chwile dzięki
Wysłany: 19:48, 07 Gru '13
Temat postu:
Tańcząca odkurzyłam sobie dzisiaj właśnie keybordzik, kiedy zerknęłam na twój post, fajnie, że włączasz się do zabawy. A ten kawałek no coment, można tylko zamknąć oczy i odpłynąć. Dedykuję ci jedną z piosenek Doroty Osińskiej (wybierz sobie), niesamowity wokal i w jednym z ulubionych mych gatunków muzycznych.
chójaduch napisał:
I tak będę Cię kochał, nawet jeśli nie oddasz mi swoich bitszekli!
heh
No słodko tu, zmykam myślę, że obowiązkowo należy zobaczyć chociaż jeden z filmików wywiadów z Piotrkiem Żyłą, kocham gościa normalnie
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2