chójaduch napisał: |
Mogę być wróżką - przewidziałem to - oto uzasadnienie:
Cytat: | Usunąłem Twój post z tematu "Bogdan Goczyński w więzieniu" z powodu wulgaryzmów i braku
merytorycznego odniesienia.
Kroni |
Wulgaryzmy rzeczywiście porażają... kółko różańcowe, kurwa mać!
A merytorycznego odniesienia w moim poście ni chója nie było. Przypomnę:
Podsądny przyjebał się do sądu, że "uporczywie używa określenia 'pokrzywdzony'".
Przytoczyłem stosowne przepisy Kodeksu Postępowania Karnego, które definiują jedną ze stron postępowania karnego, a mianowicie "pokrzywdzonego".
Z powyższego wynika, że sąd nie miał innej możliwości jak tylko zwracać się do strony w sposób określony przez k.p.k., czyli używając określenia "pokrzywdzony"...
Na podstawie powyższego ukształtowałem sobie pogląd na sprawę i osobę podsądnego: pieniacz, awanturnik i pojeb. |
Chójaduch chyba jest w tym co piszesz zbyt wiele emocjonalnego podejscia do decyzji Kroni, cos mi sie zdaje ze to jego temat i moze usunac kazdy wpis w tym temacie (wolnosci na forum Ci sie zachciewa), ktory uzna za "niewlasciwy", nie wiem czy zauwazyles w jakim celu zostal zalozony ten temat ; otoz zostal zalozony po to zeby bronic Bogdana G., nawet jesli to sie komus nie podoba i wszelka krytyka Bogdana G. nie bedzie w tym temacie tolerowana przez Kroni ( Ty chciales powiedziec co myslisz na temat pana Bogdana G. a tu co ? .......).
Musze Ci sie przyznac ze nie bardzo wiem dlaczego nazywasz tego nieszczesnika, Bogdana G.
Cytat: |
Jeśli nie pieniacz i awanturnik to zwykły pojeb... |
, czy tylko dlatego ze
Cytat: |
Podsądny przyjebał się do sądu, że "uporczywie używa określenia 'pokrzywdzony'". |
, tak a propos konia, ladna pogoda dzisiaj...
♣