W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Żydokomuna na warezach  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Odsłon: 1677
Strona: 1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
urwis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:41, 30 Sty '08   Temat postu: Żydokomuna na warezach Odpowiedz z cytatem

Na jakich stronach zbiera się najwięcej ludzi?
Tam gdzie są: filmy, gry i muzyka.

Na każdym z większych portali o tej tematyce, jest zawsze jakiś dział związany z polityką.
Każdy, lub prawie każdy, kontrolowany jest przez ludzi o poglądach lewicowych, wspierających żydostwo.
Jakie najczęściej dyżurują tam tematy, zakładane przez niby to przypadkowych uczestników tych for ?

Przykładowo:

/Polish Elite Board/

1. Dział polityka i społeczeństwo
2. Homoseksualizm
3. Czy wg Was Polska staje się państwem kościelnym?
4. Zapłać księdzu, bo cię wyczyta z ambony
5. Narodowość/przynależność do narodu
6. Jak Polak to antysemita?
7. Ojciec Rydzyk zakłada partię

Co jakiś czas, tematy te wracają, pod taką lub inną nazwą, aby nowemu narybkowi uświadomić poprawność polityczną.

Każdy z tych tematów, sprowadza się zawsze do jednego, osłabienie jedności chrześcijańskiej. Strony te, dzięki poprawności politycznej, maja cicha aprobatę Żydostwa z naszego rządu. W innym wypadku już dawno byśmy czytali o nich w gazetach.

Ps.
Każdy niech sobie sam sprawdzi i porówna, na popularnej stronie z warezem.
2Kor 11,13-14
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:34, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że tak jest. No i co? Narybek w sieci! Very Happy I zaraz komentarze: "Antysemita!" To w takim razie jak mówię, że komary są beee i je tępię to jestem "Antykomarytą" ? Dlaczego o antykomarytach się w mediach nie mówi?
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:15, 30 Sty '08   Temat postu: Re: Żydokomuna na warezach Odpowiedz z cytatem

urwis napisał:

/Polish Elite Board/

1. Dział polityka i społeczeństwo
2. Homoseksualizm
3. Czy wg Was Polska staje się państwem kościelnym?
4. Zapłać księdzu, bo cię wyczyta z ambony
5. Narodowość/przynależność do narodu
6. Jak Polak to antysemita?
7. Ojciec Rydzyk zakłada partię

No tak - same nieciekawe, lewacko-pro-żydowskie tematy. Smile
Nie to co taki np. Katolicko-Narodowy Ruch Oporu kontrjudaizacji i kontrdepolonizacji polonica.net Laughing

Schowaj się w buty urwis razem ze swoją żydofobią, homofobią, rydzykofilią, katolikozą maniakalna oraz wszelkimi innymi zboczeniami natury prawicowo-konserwatywno-chrześcijańskiej.

Chyba, że pragniesz sobie zindoktrynować Sikorskiego lub jego kolegów.
Nikt dorosły nie podzieli twoich fobi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
gnosis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:24, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pan Jerzy podzieli.
Veritatis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:04, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Biedni prawicowi patrioci... Wszędzie tylko Żydzi, komuchy, pedały, lewactwo, pedofile, geje, antyklerykałowie, sataniści, anarchiści, liberałowie, ateiści, polakożercy i polonofoby. Każdy oprócz Korwina, Giertycha i Bubla kombinuje od rana do nocy, jak by tu nalać na krzyż i narobić na biało-czerwoną flagę. Ale spokojnie - podobno można to jakoś wyleczyć. Smile
Powrót do góry
merdek_69

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:13, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

veritatis ,ale zabłysnołeś aż mi się piksele rozproszyły.wyleczyć można ,wystarczy wygonić parchów z Polski i po kłopocie.
Powrót do góry
sprzeciw

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:38, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, można to leczyć też w inne sposoby: zagazować, spalić, zrobić z nich mydło albo wygonić na Sybir żeby zdechli samodzielnie (już ktoś tak to leczył), a później zacznij leczyć swoją nienawiść i też pojedź na Sybir...
Powrót do góry
merdek_69

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:59, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

następny bystrzak.czy ja pisałem coś o zabijaniu oszołomie?tylko tyle masz do powiedzenia?Ja nie pałam do nikogo nienawiścią ,gdyby tak było to zamiast tu bazgrolić , wyłapywałbym takich jak ty i lał ile wlezie.Mam prawo mieć swoje zdanie jak każdy inny Polak.Podam ci przykład banalny ale może dotrze do ciebie.
znajdujesz bidaka na ulicy i przgarniasz go do domu,dajesz mu łóżko,kąt do spania .(hiszpanie żydów wygonili my ich przygarneliśmy metafora taka kumasz? Smile )Po jakimś czasie okazuję się że ten bidul bzyka twoją babinę i do tego ją buntuję przeciw tobie ,chodzi w twoich kapciach.twojej córce tłumaczy że może się bzykać choć ma 13 lat ,a jak by co to usunie bo aborcja to wolność wyboru,syna ci ściemnia że penis w odbicie to fajna sprawa.A ty co robisz?dalej go trzymasz na chacie?
Powrót do góry
urwis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:04, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widze Bimi ze przeszedles metamorfoze, ja nie mam fobii, napisalem to co widze.

To co mozna zaobserwowac w moim kraju, skoro dla ciebie nie ma problemu, to trudno. Ale jak sie mieszka w Holandii to mozna co najwyzej zobaczyc tulipany.

Jak chcesz bede uzywal slow- lewak, lewactwo
bedziesz mogl mnie nazwac wtedy homolewus? albo homolevicus
2Kor 11,13-14
Powrót do góry
sprzeciw

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:18, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od zabijania jeden krok, jak już nie będziesz miał miejsca w które ich wygonisz? Co wtedy?? Chęć pozbycia się ich będzie silniejsza niż "moralność", wtedy zaczniesz budować piece, bo tak taniej.

Co do bzykania, ściemniania, że penis w odbycie to fajna sprawa (a tak w ogóle, to skąd wiesz, że to niefajna sprawa - doświadczenie?) Ogólnie biorąc to wszystko, to podejrzewam, że skrzywdził Cię ktoś mocno - zły żyd oczywiście.

Ja nie jestem specjalnym zwolennikiem żydów, nie przepadam za skrajnym fanatyzmem jak coś, panie oszołom II.

Cytat:
A ty co robisz?dalej go trzymasz na chacie?

Oddałbym go w ręcę policji, bo pewnie ma skłonności pedofilskie jak lubi rozmawiać z małymi chłopcami o penisie i odbycie.
Powrót do góry
merdek_69

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:35, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Izrael to takie państwo słyszałeś? żydzi tam mieszkają wiesz? więc mają gdzie jechać. nic o małych chłopcach nie pisałem ale każdy rozumie jak chce ,głodnemu chleb na myśli
Powrót do góry
sprzeciw

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:42, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak żydzi mają wracać do siebie, to niech wszyscy polacy wrócą do Polski z emigracji. Niech każdy siedzi u siebie na dupie.

Cytat:
nic o małych chłopcach nie pisałem ale każdy rozumie jak chce ,głodnemu chleb na myśli

Ale pisałeś o małej dziewczynce, małoletniej zdaje się, a syn w twoim tekście nie miał określonego wieku, więc mogłem się domyślać, że był też nieletni.
Powrót do góry
merdek_69

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:55, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne bo Polacy zasiadają w parlamentach innych krajów,mają media i zajmują tam kluczowe stanowiska he he,ocknij się człowieku ,jeszcze raz ci powtórzę ,będę pisał powoli to może zrozumiesz: ja nie mam nic do innych ,nacji każdy ma prawo mieszkać gdzie chce ale NIE ZGADZAM SIĘ ŻEBY OBCOKRAJOWCY ZASIADALI NA NAWAŻNIESZYCH STANOWISKACH W MOIM KRAJU, OCZEKUJĘ ŻEBY KAŻDY ZDOLNY POLAK MIAŁ SZANŚĘ BYĆ ADWOKATEM ,LEKARZEM CZY AKTOREM O PREZENTERZE W TV NIE WSPOMNĘ. żydzi przywłaszczyli sobie najważniesze instytucje w tym kraju, a u nich żeby dostać się do knesetu trzeba udokumentować swoje pochodzenie do czwartego pokolenia ślepy/a jesteś?
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:03, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi, Urwis ma sporo racji.

Miejsca, gdzie dominuje bogoojczyźniany klimat są jasno wydzielone. Natomiast miejsca wydawałoby się nuetralne są zdominowane przez ludzi, którzy powielają banalne slogany poznane w mediach. Nie dotyczy to z reszta tylko klimatów "bogoojczyźnianych". CIA, 9-11 itp. też nie są mile widziane. Do niedawna nawet krytyka wojny w Iraku była siarą.

Możesz swobodnie narzekać na budowę Światyni Opatrzności Bożej (byle nie na katolickim forum) i jesteś swój. Że 40 baniek w plecy itd itp. Spróbuj na takim ogólnym forum ponarzekać na koszty budowy Muzeum Żydów Polskich (80 baniek). Zjedzą cię za antysemityzm. Te same osoby dla ktorych jedno jest balastem, drugie uważają za...super pożyteczny obiekt turystyczny. Założę się, że w tym "muzeum" wolną rękę da się ludziom o mentalności Grossa albo Kazimiery Szczuki, bo przecież nie wypada by tam się panoszyli antysemici z IPNu i doczepiali watki o latach stalinowskich. To jakoś entuzjastom turytyki nie przeszkadza.

Na forum poświeconemu wieżowcom (w dziale offtopicznym) ktoś napisał, że Geremek, Wałęsa i Michnik to bohaterowie, a Gwiazda to kundel mający coś na sumieniu skoro się ich czepia. Nikt kolesia nie skontrował. Znajomy udzielający się na tym forum napisał coś o Bilderbergach i go wszyscy jak jeden mąż wyśmiali. Gdy w wątku poswieconym wyburzanium budynków użył zwrotu "najwyższe budynki wyburzone w warunkach pokojowych" to mu moderator po prostu skasował posta! Dopiero jak usunął wyrażenie "w warunkach pokojowych" to dali spokój. Taka głeboka cenzura. Mowa o jednym z największych forów na świecie...Poprosiłem go by mi już nie przysyłał linków na te forum, bo jak się czyta to gówno to kurwica po prostu bierze. Jacy ludzie są tępi. Tępi?

Znam historię z pierwszej ręki (wierzcie mi albo nie). W latach 70-tych wyszła książeczka z serii z tygrysem. W tej książeczce opisano jak to elita żydowska na Węgrzech poszła na układ z nazistami. Elita przeżyje, a w zamian pomoże w transportach do obozów. Kioskarza zdziwiło, że co chwila przychodzą jacyś dziwni klienci i kupują po 3-5 sztuk tej książki. W koncu jedną sobie zachował, żeby sprawdzić w czym rzecz. Gmina pewnie wysłała tych ludzi, żeby zdjeli przeoczony nakład. Czemu nie mieliby tego robić na forach? Z jakiejs polonici.net (jelsi tam jest forum) to by polecieli, ale na uczeszczanym forum ogólnym mogą z łatwościa nadać ton. To samo dotyczy wikipedii.

sprzeciw napisał:
Jak żydzi mają wracać do siebie, to niech wszyscy polacy wrócą do Polski z emigracji. Niech każdy siedzi u siebie na dupie.

To przecież nie to samo. Dziecko zasiedziałego na emigracji Polaka ma minimalne szanse na bycie Polakiem. U Zydów pielęgnacja tozsamości może trwać tysiąć lat i więcej. Nie wnikam w to czy ktoś powiniene się wynosić czy nie. Po prosti stwierdzam fakt. Cool
Powrót do góry
sprzeciw

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:31, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

merdek_69 napisał:
NIE ZGADZAM SIĘ ŻEBY OBCOKRAJOWCY ZASIADALI NA NAWAŻNIESZYCH STANOWISKACH W MOIM KRAJU, OCZEKUJĘ ŻEBY KAŻDY ZDOLNY POLAK MIAŁ SZANŚĘ BYĆ ADWOKATEM ,LEKARZEM CZY AKTOREM O PREZENTERZE W TV NIE WSPOMNĘ.

Ale nie musisz tępić wszystkich żydów. Wszyscy żydzi nie są na stołkach w Polsce... tylko cholerna mniejszość, a na dodatek Ci na stołkach w Izraelu ogłupiają młodych żydów używając przy tym faktów wziętych z historii, dodają do tego propagandy i wychodzi z tego jakiś zaślepiony człowiek.

Ty najpewniej masz każdego żyda za wroga, a nie o to chodzi... nie wszyscy żydzi to twoi wrogowie... to tak samo jak nie każdy polak jest złodziejem, a jak wiadomo, np w Niemczech tak się myśli. I miło Ci z tym, że głupi polaczek ukradł samochód i ktoś wyrobił sobie zdanie przez jednego człowieka, na cały naród? Miło Ci, że mają Cię za złodzieja przez jednego, dwóch, trzech, czterech ludzi w prawie 40 milionowym kraju???

Cytat:
To przecież nie to samo. Dziecko zasiedziałego na emigracji Polaka ma minimalne szanse na bycie Polakiem. U Zydów pielęgnacja tozsamości może trwać tysiąć lat i więcej. Nie wnikam w to czy ktoś powiniene się wynosić czy nie. Po prosti stwierdzam fakt.

Minimalne szanse? Kpisz sobie, myślisz, że Polacy swoich dzieci nie uczą języka polskiego? Na pewno duża część z nich na własną rękę czegoś tam uczy... oni kiedyś wrócą do kraju... gdy się np. poprawi sytuacja na rynku pracy. Mają tu rodziny itp.
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:34, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

urwis napisał:
Widze Bimi ze przeszedles metamorfoze, ja nie mam fobii, napisalem to co widze.

To co mozna zaobserwowac w moim kraju, skoro dla ciebie nie ma problemu, to trudno. Ale jak sie mieszka w Holandii to mozna co najwyzej zobaczyc tulipany.

Jak chcesz bede uzywal slow- lewak, lewactwo
bedziesz mogl mnie nazwac wtedy homolewus? albo homolevicus

Nic nie przeszedłem, ale widzę, ze tobie się za to odmieniło - o ile pamiętam miałes już tu nie wracać.
W Holandi też są żydzi, pewnie więcej niż w Polsce. Idiotyzmem jest uważać, że w Polsce jest gorzej tylko przez żydów, którzy ją niszczą.
Wystarczy spojrzeć na Rydzyka i Giertycha, żeby pokapować się z tym, że większość anyżydów jest gorsza od tych, na których tak najeżdżają.
Nie dość że nie robią nic dobrego to jeszcze wciskają ludziom do głów ciemnogród.

@frasobliwy, który temat z zacytowanych przez urwisa uważasz za żydokomunistyczny? bo dla mnie wszystkie brzmią normalnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
urwis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:42, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Bimi
Troche sie stesknilem, musze sie przyznac Smile I nie pisalem ze nie wroce tylko ze wysiadam, no. Konto tez bylo caly czas aktywne, wiec mogles sie spodziewac ze przyleze tu ze swoim "antysemityzmem" z powrotem :]

I czy to moja wina ze syny Abrachama maja wiekszosc w "naszym" rzadzie? To chyba nie czyni ze mnie antyzyda czy antysemty.
2Kor 11,13-14
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:26, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no nie.
ale moglbys troche cedzić słowa bo porządni żydzi gotowi pomyśleć, że ich też nie lubimy.
równie dobrze ja mogę założyć temat: wszyscy katolicy to skurwysyny. bo najważniejszi katolicy są, a reszta jest za głupia by o tym wiedzieć lub po prostu jej nie słychać Smile
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:09, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
no nie.
ale moglbys troche cedzić słowa bo porządni żydzi gotowi pomyśleć, że ich też nie lubimy.
A wymień 5 porządnych żydów żyjących i mieszkający w Polsce.

ehhh nazwę to testem sodomy/gomory
i LEWACY

Raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:15, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co, szukasz ofiar? Smile
moze oni sobie nie zycza, zebym ich wymienial?

moge wymienić kuronia, bo on juz nie żyje. Smile
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:16, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No w sodomie było podobnie. też zabrakło paru sprawiedliwych

I Kuroń wcale nie był porządny.

No kto zna 5 porządnych żyjących żydów.
i LEWACY

Raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę
Powrót do góry
AndSmo

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:17, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kuronia? Za farsę w postaci "okrągłego stołu"?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:19, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
No w sodomie było podobnie. też zabrakło paru sprawiedliwych
sodomą to sobie możesz ściemniać dzieci w piaskownicy, albo babcie w kółku różańcowym.
Powrót do góry
urwis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:22, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
no nie.
równie dobrze ja mogę założyć temat: wszyscy katolicy to skurwysyny. bo najważniejszi katolicy są, a reszta jest za głupia by o tym wiedzieć lub po prostu jej nie słychać Smile

Zydokomuna okresla wlasnie pewna grupe ludzi, nie calego narodu.
2Kor 11,13-14
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:23, 30 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no jasne.
szczegolnie jak jest połączona z teologicznym wykładem p. t. "poznaj żyda". Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2, 3   » 
Strona 1 z 3

Skocz do: