Co się dzieje, co się wyprawia w mediach. Jestem w szoku, jaką propagandę zaczynają uprawiać nasi dziennikarze. Obserwuję serwisy internetowe i szczególnie wp.pl , którą do tej pory dość chętnie otwierałem, aż ocieka w wazelinie, którą wpychają w odbyt POpaprańcom. Na wp.pl prym wiedzie niejaka Joanna Stanisławska. Oto jej profil na facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=1247987054
Może nikt jej nie powiedział, że jest prostytutką dziennikarską, więc napisałem jej kilka miłych słów, jak to pięknie się sprzedaje i że J. Goebbels byłby dumny, że ktoś mu dorównuje. Zapytałem też o to, czy nie jest rodziną tegoż pana, gdyż talent może świadczyć, że coś ich łączy. Tak, aby nie myślała, że zawód prostytutki to tylko miłe chwile:)
Dalej jest Tomasz Lis, o którym napisano, że podczas prowadzenia debat wyborczych Goebbels zapewniłby większy obiektywizm niż on a sam premier zamiast czopków mógłby stosować Lisa. Niezłe
. Ludzie naprawdę się przebudzają.
Monika Olejnik to następna gwiazda określana mianem wróżka zębuszka. Jej obiektywizm nie odbiega od Lisowego. Durne babsko, że aż chce się płakać. W każdym razie taką udaje. Nie wiem czy pamiętacie, ale ryje Lisa i Olejnik są widoczne w filmie Kurskiego NOCNA ZMIANA. Cieszą się tam wespół z KLD i SLD z upadku rządu Olszewskiego. Teraz zrobią wszystko, aby podobny rząd nie doszedł do władzy. Pomimo wielkiej cenzury, szczególnie na wp.pl może warto popracować nad komentarzami celnymi ripostami?
i Jacek Żakowski. Pisze tam też Taboret Bolek, ex-prezydent. Żenada. Oczywiście wszystko co złe to PIS, wszystko, co cudne to PO. I jeszcze Dębski Wiesław, towarzysz. Imię zawdzięcza pewnie kultowi pewnego Wesława z czasów kwitnącej PRL. Ów towarzysz był naczelnym Trybuny Ludu, teraz jest propagandzistą na usługach PO, pisze felietony dla wp.pl Coraz większy śmietnik.