Ogladam.ogladam...
I co widze?
Widze faceta ,ktory opowiada mi kolejna holo-story bez zadnego popracia w dokumentach.
Kazda ucieczka z obozu byla dokumentowana przez Niemcow .
Ale-zakladajac nawet ,ze TA nie byla , to fakt ,ze nie ma nic co moglo by wersje Piechockiego potwierdzic ,stawia cala te historie pod znakiem zapytania.
Na zdjeciu Piechockiego na tym filmie nasz bohater jest w pasiastym ubranku.
Nie dawno podrzucilem tutaj kopie zeznac swiadka,ktory twierdzil,ze w pasiakach chodzili tylko KAPO.
Ale abstrahujac od tych ubranek.
Obejrzyjcie to :
[youtube]http://prawda2.info/index.php[/youtube]
i to:
http://wiadomosci.onet.pl/1392427,1292,2,kioskart.html
Wedlug tego wodoleja:
"W maju 1942 roku dostał wiadomość, że jest przeznaczony na śmierć. Podarowano mu jeszcze trochę życia, by zakończył rozpoczętą naprawę samochodów. Wówczas Bendera zdradził Piechowskiemu, że myśli o ucieczce. Razem ją zaplanowali w szczegółach."
Dostal wiadomosc...Od kogo? Od Pana Boga? Ale skoro pracowal w warsztatach i nie byl zaglodzony na smierc(zdjecia pokazuja cos wrecz przeciwnego;silnego ,wrecz brutalnego faceta ze szczeka z zelaza) kto i po co mial go zabijac?
Albo to :
"W czasie gdy Piechowski przyjechał do muzeum po latach, w Oświęcimiu gdzieś na strychu odnaleziono starą, rozpadającą się rolkę fotograficzną. "
Ale mieli farta
(ps.Po angielsku "FART" to po polsku "bak" ...
Film z wielkim trudem wywołano.
Nic dziwnego.Ja mialem czasami klopoty z rolkami ,ktore trzymalem w lodowce nawet po 3 latach
I zobaczono niesamowite zdjęcia, na których esesmani w zabawnych, dowcipnych pozach, w poprzekręcanych czapkach, wożą się na taczkach.
To sa "niesamowite zdjecia"?!A ja twierdze ,ze sa to normalne zdjecia mlodych ludzi,ktorzy w chwilach wolnych od uciazliwej sluzby po prostu sie wyglupiaja co jest swietym prawem wszystkich mlodych ludzi.Prosze nie wpiepszac mi tu holo-propagandy w ktorej wszyscy mlodzi Niemcy od 16 do 30 nie mysleli o :milosci,dziewczynach,kochaniu tylko o maksymalnym zagazowaniu Zydow ,bo to swiadczylo by o tym ,ze dr.Mengele byl w stanie cofnac ewolucje o 500 milionow lat
Nikt do tej pory nie słyszał o takich zdjęciach.
Pewnie ,ze nie slyszal bo nie pasuja o ne do holo-mitu
Powszechnie wiadomo,
Co to znaczy :"powszechnie wiadomo?" że SS wolno było fotografować się tylko w sytuacjach oficjalnych.
to znaczy jakich?W komorze gazowej wypelnionej po brzegi zagazowanymi Zydami?To moze uda mi sie zobaczy chociaz jedno takie zdjecie ,"oficjalne"
Fotografie ukazują też miejsca, w których pracował Piechowski i skąd uciekał.
No i co z tego.A moze zobaczymy te fotografie tezBo ja mam swoje "niesamowite ':
"Pielegniarki z obozowego szpitala"
URL=http://imageshack.us]
[/URL]
O w morde!Niesamowite!
Albo to :
No w morde,czysty horror!
Glowe dam sobie uciac ,ze ta galaretka ,ktora te ss manki zajadaja z takim apetytem jest na pewno z zydow.
A to?Strasznie niesamowite!!!
Ss-mani w przewrwach pomiedzy gazowaniem 3-tego i 4-tego miliona zydow dodaja sobie otuchy choralnym spiewaniem przy harmonii.
Ale bydlo!Po prostu-bestie!!!
ageshack.us]
[/URL]
[/img]
Ps.Panie Piechocki
mam prosbe:jest pan duzo starszy ode mnie i prosze aby schodzil mi pan z drogi wtedy gdy bede w Polsce a pan wroci z podrozy po swiecie oplacanych przez zydow w rewanzu za te bzdety.
Mogloby sie tak zdarzyc ,ze dalbym panu w ryj a-jak mowi przyslowie :"Zabijesz gowno a za czlowieka bedziesz odpowiadal"
Jerzy
[