no własnie o tym mówię - dla ciebie "Sprawa 9/11 to nadal otwarta i długa księga", wiec będziesz maltretował ludzi terabajtami ściem z raportu NIST.
natomiast dla mnie kwestia czy wieże WTC zawaliły się same, czy zostały wysadzone przy pomocy kontrolowanego wyburzenia - jest zamknięta już od dawna i nie podlega jakiejkolwiek dyskusji. wystarczy mi jeden film jako dowód (a takich filmów jest mnóstwo) - i daje sobie głowę uciąć że mamy do czynienia z wysadzaniem budynku piętro po piętrze...
dyskutować mogę co najwyżej o tym kto te wieże wysadził - tu istotnie nie mam dowodów że nie była to al kaida.
ale umówmy się, takie przekręty nie tuszują się same... a kto zatuszował ta sprawę to chyba oczywiste: media oraz rządy - w tym polskie. i wszystkie te chuje powinny za to beknąć, bo są współwinni tamtej zbrodni nie mniej niż ci co zainstalowali ładunki wybuchowe w WTC, a potem pociągnęli za dźwignię.
pierdolonych kłamców medialnych, z adminami wykopu na czele, spędził bym wszystkich do takiej wieży i też pociągnął za dźwignię. po czym udawał głupa że to był wybuch gazu, bo za dużo pierdzieli ze strachu, a zapomniałem im zabrać przy wejściu zapałki... no co? - równie wiarygodna historyjka co cały ten raport NIST