Założyłem tutaj ten temat ze względu na:
Cytat: |
Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia. |
żeby nie zginął.
Moje zdanie odnośnie pierdolni jest takie że powinna istnieć żeby każdy miał szanse choć w ograniczonej formie pisać na tym forum.
Propozycja do Bimiego aby dodał przycisk "ignore" również przy gościach tak żeby można poprzez jedno kliknięcie pozbyć się wszystkich postów jak i tematów np takiego innomine...
Do tego mogło by być prowizoryczne logowanie dla gości tak żeby każdy mógł się zalogować i zapisywać swoje ustawienie czyli np na powyższym przykładzie listę ignorowanych użytkowników.
Oczywiście taki innomine będzie mógł dalej obejść to przez zakładanie za każdym nowego konta ale jak będzie miał przy tym więcej pracy to szybciej mu się to znudzi.
I jeszcze jak ktoś wcześniej zauważył "ignorancja to siła" także moim zdaniem im mniej będziemy wchodzić z trolami w dyskusje tym szybciej im się znudzi.
A tak na koniec zastanawia mnie jedno czy ostatnio były poruszane jakieś ciekawe a przede wszystkim nie wygodne dla kogoś tematy?
Bo to co się ostatnio dzieje w pierdolni to moim zdaniem ewidentna próba zniszczenia tego forum czy też zniechęcenia obecnych jak i nowych użytkowników.