Cytat: |
jeszcze nieprawidlowa praca śledziony, nerek, niektóre nowotwory itd. można wymieniac i wymieniać. |
to pomyśl Panie ironisto skąd się bierze nieprawidłowa praca tych narządów. bo nie mów Waćpan że to jest przyczyna
owszem zmęczenie może być np. od kiepskiej ortacy śledziony. Twoje myślenie się na tym miejscu zatrzymało jak medycynie oficjalnej.
Jednak chwała Bogu są ludzie którzy wnikają głebiej i się zastanawiają czemu ta śledziona niedomaga.
przy pasożytach czesto zmienia sie ob, zawartośc limfocytow i innych komórek krwii, czasem obserwuje sie nadmierna koagulację płytek krwi |
porozmawiaj z lekarzami, to sie dowiesz iz jest pewna grupa ludzi, którzy mieli super wyniki badań a umarli...
znam takie przypadki osobiście
owszem, ale równiez istnieją inne pierwotniaki, które żyją wwenątrz komórek krwi. Albo tez sa takie które udają komórki krwi |
to już dawno jest udowodnione. mam odpowiednie materiały.
Bardzo dobrzy laboranci o tym dokosnale wiedzą. I taki laborant potrafi to odróźnić. Niestety teraz większośc badan wykonuje się przy pomocy komputerów, które sa głupie jak but. Nie potrafia odróżniac.
I najcześciej ludziom wychodzą super wyniki.
Moja ciocia oddała krew do badania w dwóch róznych miejscach. prawie w tym samym czasie. W jednym miejscu OB wyszło 20 a w drugim 90
taaa. jasne. taaa. a nazywają się antybiotyki i sulfonamidy. |
przecież napisałem wyraźnie iż tylko za pomocą naturalnych preparatów. Przy użyciu antybiotyków taka choroba jak toksoplazmopza tylko przechodzi w stan utajony i chowa się np w mózgu.
też mam na to materiały naukowe.
Jak dobrze poczytasz sobie literaturę dla lekarzy to dowiesz się że niektore nowotwory powoduje grzyb taki a taki i leczy się to radio lub chemioterapią.
jeżeli ktoś ma grzybice ukladowa (albo drożdżyce) to badania krwi odrazu to wskażą. żeby zachorowac na to świnstwo trzeba mieć niesprawny uklad immunologiczny np. miec HIV/AIDS
Ale normalny zdrowy człowiek nie ma takich chorób. |
Tym się zdradziłeś że Twoja wiedza w tym temacie jest bardzo nikła.
A tak poza tym to umiesz normalnie rozmawiać? a nie tylko pokazywać że wiesz wszystko a inni to nic? Co? Ty jesteś wszystkowiedziący? Czy jakiś kompleks?
Normalny i mądry człowiek nie podważa tego co mówią inni tylko jeśli się z czymś nie zgadza to potrafi się zapytać skąd o tym druga osoba wie. Być może akurat sama czegoś nie wie. Ewentualnie podać informacje dlaczego się nie zgadza. Wtedy druga strona może przyznac rację. Na tym wg mnie polega zdrowa dyskusja i wszyscy nabywają wiedzy.
Narazie Waćpan reprentujesz poziom jakiegoś gówniarza.
Chyba przydałoby się nad czyms popracować
Dzielę się informacjami, które są w Polsce najczęściej nieznane. Czy to że czegos nie wiesz to musi być przez Ciebie uważane za bajki?