S_E_T_H napisał: |
Podaje tu link do mojego topiku na STRONCE NWO tak żebyscie nie zapomnieli że istniała .. no i temat wciąż aktualny i ważny .. można rózne temamty z tej stronki odnaleźć w archiwum google trzba tylko wklepać tytuł i kliknąć kopia...
http://webcache.googleusercontent.com/se.....google.com |
Widzę wielki ucisk i niesprawiedliwość, ale jednocześnie czuje, że wiele zalezy odemnie. Wiem, ze mogę osiągnąć wiele i tak naprawde to te przeszkody są mniejsze lub większe, ale do przejścia.
Kiedyś, przyznam się, zaczytywałem się w tematyce NWO, chemtrails i UFO, do tego stopnia, że straciłem dystans do rzeczywistości i stało sie to swego rodzaju religią. Złapałem się na tym, że bezkrytycznie przyjmowałem wszelkie newsy, które zgrabnie podsyłaly tego typu strony, oraz ludzie z Prawdy 2, ktorych bacznie czytalem (nie uczestnicząc jeszcze w tym forum).
Odbiłem od tego.
Jasne jest, ze na swiecie rządzą układy i układziki, ale tego typu strony sa strasznie depresyjne, sprowadzają cżlowieka na dno i potem zamiast aktywnie żyć i iść do przodu to ludzie kulą sie w sobie z mieczem Demoklesa nd głową, w ciągłym strachu przed chemtrails i ufo, tracą nad sobą władzę.
Dobrze, że przypominasz to. Dobrze, ze ludzie dociekają i drązą, ale kichy mi się wywracają od kolejnych filmików z youtube, które są jawnie manipulacyjne.
Kto chce bym się bał?