|
Autor
|
Wiadomość |
Azizami
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
|
Powrót do góry
|
|
|
DeeJay
|
Wysłany: 11:47, 28 Maj '11
Temat postu: |
|
|
Jako iz jestesmy jednym z najbardziej pesymistycznych narodow wychodze z propozycja o zmiane tematu na: "co nas cieszy". Co z tego, ze tysiac osob wywali tu swoje zale skoro zapal do zmian mizerny.
To co Cie wkurwia drogi kolego jest do naprawienia: porzadne parkingi istnieja (za PLN-y rzecz jasna )
podstawy teorii dzieci EMO mnie jakos nie ruszaja - chca sie pociąć zyletka lub pisac rzewne melodie...ich sprawa (jak rowniez ich rodzicow) - moim zdaniem dobre wychowanie + porzadny rodzicielski wpierdol od czasu do czasu i po sprawie.
Ciepla wodka? Sa lodowki (XXI wiek )...zostaje tylko spam...ktory jakos mozna odeprzec.
No wiec co nas cieszy?
Zwiedzilem kawal swiata i szczerze mowiac cieszy mnie to gdzie sie urodzilem i gdzie zyje. Patrzac na slums'y Am. Poludniowej dziekuje losowi, ze rzucil mnie akurat do Polski. Cieszy mnie rowniez kazdy dzien utrzymujacego sie dobrego stanu zdrowia, dzien w ktorym mam co do gara wrzucic i kazdy chocby najmniejszy sukces.
Wiec zamiast byc pesymista i babrać sie w bagnie zwanym narzekaniem, moze lepiej byloby czasem dostrzec pozytywne aspekty zycia...?
_________________ ...bo czasem dobrze jest coś wiedzieć.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
shepherd
|
Wysłany: 11:48, 28 Maj '11
|
|
mnie wkurwia to ze pol rodziny mam za granica, poniewaz w polsce nie mieli by takich warunkow do zycia jak tam, wkurwia mnie rowniez to ze przynajmniej 80% debili w tym kraju bawi sie w wojne polsko-polska i wkurwia mnie to, ze nic sie nie zmieni na dobre jak juz to na gorsze.
Jestem wsciekly na doroslych co po 1989 wywalili sie brzuchem do gory i nic nie robili, gdyz wmowiono im, ze sa juz w wolnym kraju i nie maja sie o co martwic i ze bedzie lepiej a widac jak jest w rzeczywistosci,
wnerwia mnie rowniez to ze policja nie rozumie, ze powinna byc po stronie obywateli, gdyz to za kase nasza sa oplacani a nie politykow i ze to oni kurwa wszycy powinni kolo nas skakac i starac sie robic nam dobrze a nie w druga strone...
DeeJay
moglbym sie pod tym podpisac lecz mniej od ciebie zwiedzilem ;p
natomiast mozemy narzekac gdyz moze byc lepiej...
a tak to zawsze mowie, ze w zyciu to ja mam dobrze
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aiedail
|
Wysłany: 12:02, 28 Maj '11
|
|
Można narzekać w nieskończoność ale ja podam przykład z ostatnich dni:
Policja wlepiająca mandat nastolatce za przejście na czerwonym, a obok przechodzący ludzie z piwem w ręku i psami, które zostawiają "niespodzianki" na chodniku (jak wracałem był już rozdeptane).
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
beezle
|
Wysłany: 13:29, 28 Maj '11
|
|
Mnie cieszy to, że mam większą świadomość. Cieszy mnie wiedza, która nie wiadomo kiedy może się przydać. Zdolność analizy tego co się dzieje. Bycie innym . Fajni ludzie w pracy (praca już mniej). prawda2.info.
Wkurza mnie chuligaństwo, niszczenie dla zabawy. Znęcanie się silniejszych nad słabszymi. Choroby. Nienawiść. USA i UK, generalnie politycy. Może coś jeszcze - nie wiem.
Tak ostatnio sobie pomyślałem, jakby to było ciekawie (nic zabawnego), jakby udało się takiemu Kadaffiemu wpierdolić we Francję (chyba najbliżej) lub Włochy jakąś niespodziankę w ramach odwetu za napaść. Albo jeszcze lepiej: podpłynąć pod wybrzeże USA i pierdolnąć czymś. Może kolejnym razem USA i Sp. z o.o. (NATO) zastanowiliby się zanim zdecydują się na niesienie demokracji i obronę cywili.
Ciekawi mnie fakt, że w całym tym syfie zwanym ONZ, NATO i wielu organizacjach, sejmach, senatach, izbach i innym gównie jeszcze nie znalazła się osoba, która zaczęła by głośno mówić o tym, że mamy problem. Bo jakby sobie odstawić na bok te gówno warte uzasadnienia kolejnych ataków NATO, to pozostaje ... zwyczajna wojna. Może III światowa, nie wiem. Może z definicji nie można obecnej sytuacji nazwać wojną, bo to przecież misje stabilizacyjne. Niepokoi mnie jednak to, że nie ma wśród polityków osób, które sprzeciwiałyby się temu co się dzieje, chociaż gdyby się znalazł to media by tego nie pokazały, więc problem jest szerszy. Tak, TV/gazety. One też mnie wkurzają. Nie ma dziennikarza, który odważyłby się głośno powiedzieć - WTF? Żaden reportaż by nie przeszedł. Jedyna droga to Internet - ludzie zaczynają zbyt wiele rzeczy dostrzegać, więc trzeba ten Internet ograniczyć i kontrolować. To też mnie wkurza .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dzenszanren
|
Wysłany: 13:59, 28 Maj '11
|
|
życie.
_________________ Spisek??? Ależ skąd. Postęp.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Adam Polo
|
Wysłany: 14:10, 28 Maj '11
|
|
"Gdziekolwiek są ludzie narzekający, tam są duże pieniądze do zarobienia".
Zatem Polska jawi się biznesowym rajem
PS. W temacie: wkurwia mnie, jak ludzie siedzą na dupie i bezinteresownie licytują się, kto zna najbardziej wkurwiającą rzecz...
_________________ "Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Venom
|
Wysłany: 14:10, 28 Maj '11
|
|
Ten temat mnie wkurwia.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bonzo78
|
Wysłany: 15:07, 28 Maj '11
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 15:14, 28 Maj '11
Temat postu: Re: co Was s życiu wkurwia? |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:09, 28 Maj '11
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
zainteresowany
|
Wysłany: 18:04, 28 Maj '11
|
|
wkurwiają mnie politycy i partie, wojny, znieczulica i zakłamanie, dwulicowość i debile w służbie policji, straży miejskiej i podobnych
a tak poza tym, to życie niemal na pewno ma sens
_________________ Myśl jest bronią.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Opus Dei
|
Wysłany: 22:42, 28 Maj '11
|
|
Mnie w życiu najbardziej wkurwia.
Postrzeganie świata przez innych ludzi oraz nieumiejętność przez tych samych kojarzenia faktów.
Manipulacja kościoła. Dziurawe drogi i brudne chodniki.
Niewiedza moich rówieśników na temat świata i to, że system manipuluje ich życiem.
Nadużywanie władzy przez policjantów. Stereotypy, wojny i terroryzm.
Nasze zjebane prawo funduje dożywotnią emigrację młodych ludzi.
Amerykanizacja wśród dzieci od najmłodszych lat.
Wystarczy spojrzeć jak takie dziecko wychowujące się w dzisiejszych czasach ma
dojść do prawdy i zauważyć, że 'coś jest nie tak'... skoro od najmłodszych lat
wpajane są nauki 'Hanny Montany' czy innych badziewnych bajeczek, pokazujących
jak to jest fajnie i zajebiście w jednym.
System nauczania w szkołach.
To tyle na razie
Do usłyszenia.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
outlaw87
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rafał
|
Wysłany: 12:58, 29 Maj '11
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
The Mike
|
Wysłany: 15:37, 29 Maj '11
|
|
Yamakusa napisał: | Ten temat mnie wkurwia. |
Mnie tak samo
Ale jak widać to chwytliwy temat.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Venom
|
Wysłany: 17:12, 29 Maj '11
|
|
The Mike napisał: | Yamakusa napisał: | Ten temat mnie wkurwia. |
Mnie tak samo
Ale jak widać to chwytliwy temat. |
Chwycił w swe szpony, bo jako polskie dziecię znalazłeś w nim cząstkę siebie. Nawet jak będzie zajebiście to i tak znajdziemy coś co nas wkurwi.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Opus Dei
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Venom
|
Wysłany: 19:35, 29 Maj '11
|
|
Cytat: | W końcu jesteśmy polakami |
Weź mnie nie wkurwiaj papugo
Btw. Przegrałem na t7 i t9. Chyba na ztn się odkuję, ale to nie zmienia faktu, że się wkurwiłem. Jebany cfg trza korekte. Crosshairsize 33 się nada.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
kosmita
|
Wysłany: 21:44, 29 Maj '11
|
|
Wkurwiają mnie martwe pixele w panelach LCD, 30 dniowa gwarancja lub jej brak i ludzie którzy na to się godzą.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Astan
|
Wysłany: 22:50, 29 Maj '11
|
|
Cytat: | Chwycił w swe szpony, bo jako polskie dziecię znalazłeś w nim cząstkę siebie. Nawet jak będzie zajebiście to i tak znajdziemy coś co nas wkurwi. Laughing |
To chyba dobrze. Znaczy, że ludzie widzą co jest jeszcze do zrobienia. Martwiłbym się raczej, gdyby ten temat był pusty.
_________________ Polityka trucizną dla nas jak i naszych ojców.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
nanook
|
Wysłany: 08:57, 30 Maj '11
|
|
A mnie wkurwia, że ludzie nie panują nad instynktami i depczą jedni drugich. Pędzeni instynktami i egoizmem, widzą w innym człowieku tylko wroga i to na każdej płaszczyźnie życia - zawodowej, finansowej, bytowej, matrymonialnej, wszędzie rywalizują, wygryzają się, wartościują, oszukują. Tylko kultura, religia i obyczaje hamują ich przed wyrażaniem swojeo stanowiska otwartym tekstem (z siłą fizyczną włącznie). Ta dżungla wygląda na cywilizowaną, bo wydaje się, że wszyscy są dla siebie mili i uprzejmi, noszą białe kołnierzyki, perfumują się i udają szlachtę (nawet ci ze slumsów), a ich poziom rozwoju duchowego nie posunął się nawet o krok od czasu początków homo erectus.
Właściwie to czuję się zawiedziony postawą wielu ludzi. Chciałbym żeby było inaczej.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Opus Dei
|
|
Powrót do góry
|
|
|
p4lm
|
Wysłany: 17:27, 30 Maj '11
|
|
wiadomo co wkurwia - że 10% ludzi ma 90% kasy, a 90% ludzi jest niewolnikami, a wszyscy mogliby byc rowni i miec spokojne zycie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Astan
|
Wysłany: 00:56, 01 Cze '11
|
|
Cytat: | wiadomo co wkurwia - że 10% ludzi ma 90% kasy, a 90% ludzi jest niewolnikami, a wszyscy mogliby byc rowni i miec spokojne zycie |
Ludzie nigdy nie będą równi. Zawsze będą nierówni pod względem możliwości. Będą też nierówni przez każde subiektywne prywatne spojrzenie. Tylko chorzy ludzie widzą wszystkich równymi, nie mając niektórych za lepszych a innych za gorszych. Ludzie mają lepsze lub gorsze sumienia, osobowości itp. i tutaj każdy ma swoje zdanie subiektywnie wypracowane. Jednocześnie istnieją nierówności niepodważalne typu wzrost, siła czy wzrok.
_________________ Polityka trucizną dla nas jak i naszych ojców.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|