Panie i Panowie - myślę, że trafiłem na dobre forum.
Od jakiegoś czasu zgłębiam tajemnice prawdy o dzisiejszym świecie oraz o tyranii, jaka się szykuje. W związku z tym kolega podesłał mi stronę zbawienie.com. Niestety, artykuły pisane tam są tak chaotyczne, że aż nie chce się ich czytać. Jedynie przekonuje mnie artykuł o 9/11. W każdym razie sprawa jest następująca - w artykule o NWO czytamy:
Cytat: |
Ujawnianie sekretów NWO nie służy interesom tym, którzy chcą ów diaboliczny plan wdrożyć w życie. Aby zabezpieczyć sekrety stosuje się klasyczną dezinformację. Czyli przedstawia się nielogiczne przyczyny oraz motywy.
I to jest przyczyna, dlaczego mamy tak wielu poszukiwaczy Prawdy, ale zaledwie garstka ukazuje nam nagą prawdę.
Podsumujmy główne elementy tego filmu.
* 1. Totalitarny rząd światowy.
* 2. Jedna światowa waluta.
* 3. Całkowita kontrola osobista za pomocą wszczepionych chipów.
* 4. Jeden system bankowy
* 5. Jeden system religijny.
Wiedza o tych elementach jest rozpowszechniana przez ludzi znanych jako agentów globalizacji. Jednym z nich jest Dawid Icke. Drugi to Alex Jones. Obaj propagujący New Age i ukrywający rzeczywistych inspiratorów NWO.
Najczęściej winę za wszelkie zło zrzuca się na enigmatycznych bankierów, Żydów i Masonów.
Wszyscy prześcigają się w podawaniu nam powyższych informacji, ale nikt nie wyjaśnia nam, w jakim celu dąży się do globalizacji i po co nam są potrzebne owe wszystkie wymienione elementy NWO. Każdy element ma swój konkretny cel i jest nieodzownym elementem tego spisku.
Niemal wszyscy poszukiwacze Prawdy pomijają najważniejszą dla nas informację. |
Powiedzcie mi, proszę, jak to właściwie z tym jest? Oglądamy filmy prawdy, edukujemy się w kierunku konspiracji tylko po to, by na końcu dowiedzieć się, że to wszystko nieprawda i że prawda dalej jest przed nami ukrywana, a my jesteśmy non-stop dezorientowani?! Ja rozumiem, że żyjemy w świecie istnego skurwysyństwa, ale takie postępowanie świadczyłoby o tym, że jednak autorzy tych filmów również są dziećmi masonerii i Illuminatów, bo "celowo nas dezorientują". Mimo wszystko nie ufam tej stronce, bo jej autorzy mieli jakąś pierdoloną obsesję na punkcie szatana i watykanu, bo praktycznie każdy artykuł do tego się sprowadza. Dodając do tego chaotyczny styl pisania i wiele niejasności otrzymujemy kupę gówna, która nic nie mówi. Proszę - rozjaśnijcie moje wątpliwości co do tego.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.