W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Jones, Icke i całe to NWO - jak to właściwie jest?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
5 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1515
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xyzzy
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:32, 18 Maj '11   Temat postu: Jones, Icke i całe to NWO - jak to właściwie jest? Odpowiedz z cytatem

Panie i Panowie - myślę, że trafiłem na dobre forum.

Od jakiegoś czasu zgłębiam tajemnice prawdy o dzisiejszym świecie oraz o tyranii, jaka się szykuje. W związku z tym kolega podesłał mi stronę zbawienie.com. Niestety, artykuły pisane tam są tak chaotyczne, że aż nie chce się ich czytać. Jedynie przekonuje mnie artykuł o 9/11. W każdym razie sprawa jest następująca - w artykule o NWO czytamy:
Cytat:
Ujawnianie sekretów NWO nie służy interesom tym, którzy chcą ów diaboliczny plan wdrożyć w życie. Aby zabezpieczyć sekrety stosuje się klasyczną dezinformację. Czyli przedstawia się nielogiczne przyczyny oraz motywy.

I to jest przyczyna, dlaczego mamy tak wielu poszukiwaczy Prawdy, ale zaledwie garstka ukazuje nam nagą prawdę.

Podsumujmy główne elementy tego filmu.

* 1. Totalitarny rząd światowy.
* 2. Jedna światowa waluta.
* 3. Całkowita kontrola osobista za pomocą wszczepionych chipów.
* 4. Jeden system bankowy
* 5. Jeden system religijny.

Wiedza o tych elementach jest rozpowszechniana przez ludzi znanych jako agentów globalizacji. Jednym z nich jest Dawid Icke. Drugi to Alex Jones. Obaj propagujący New Age i ukrywający rzeczywistych inspiratorów NWO.

Najczęściej winę za wszelkie zło zrzuca się na enigmatycznych bankierów, Żydów i Masonów.

Wszyscy prześcigają się w podawaniu nam powyższych informacji, ale nikt nie wyjaśnia nam, w jakim celu dąży się do globalizacji i po co nam są potrzebne owe wszystkie wymienione elementy NWO. Każdy element ma swój konkretny cel i jest nieodzownym elementem tego spisku.

Niemal wszyscy poszukiwacze Prawdy pomijają najważniejszą dla nas informację.

Powiedzcie mi, proszę, jak to właściwie z tym jest? Oglądamy filmy prawdy, edukujemy się w kierunku konspiracji tylko po to, by na końcu dowiedzieć się, że to wszystko nieprawda i że prawda dalej jest przed nami ukrywana, a my jesteśmy non-stop dezorientowani?! Ja rozumiem, że żyjemy w świecie istnego skurwysyństwa, ale takie postępowanie świadczyłoby o tym, że jednak autorzy tych filmów również są dziećmi masonerii i Illuminatów, bo "celowo nas dezorientują". Mimo wszystko nie ufam tej stronce, bo jej autorzy mieli jakąś pierdoloną obsesję na punkcie szatana i watykanu, bo praktycznie każdy artykuł do tego się sprowadza. Dodając do tego chaotyczny styl pisania i wiele niejasności otrzymujemy kupę gówna, która nic nie mówi. Proszę - rozjaśnijcie moje wątpliwości co do tego.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 18:04, 18 Maj '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zbawienie.com to strona naszego zucha oriona. o ile mogę go nazwać zuchem, bo jak się później okazało jest on równie stary co głupi Smile
viewtopic.php?t=4312

nie licz na to że ktoś ci poda prawdę na tacy, na jakiejś stronie i że od tej pory na tej stronie będziesz już mógł zawsze znaleźć całą prawdę i tylko prawdę... to tak nie działa. sam musisz odkryć prawdę w całym tym szumie informacyjnym jaki na co dzień odbierasz. a do osiągnięcia tego celu potrzebujesz tylko jednej rzeczy: sprawnie działającego mózgu.

skup się na tym co ma sens, a wszystko co nie ma sensu, lub nie trzyma się kupy, uznaj za ściemę - bez względu na źródło, choćby i powiedział ci to sam jezus objawiając ci się we śnie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
easy russian

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 18:30, 18 Maj '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Metoda jaką dziś przyjęli jest prosta . Kiedyś wszelka wiedzę blokowano -nie można było nic powielać itp . Teraz gdy są dostępne środki publikacji, net , komórki - zawala się prawdziwe wiadomości śmieciem . tak jak Bimi napisał , szukać narzędzi do odsiewania tego syfu musisz w sobie . Dezinformacji jest całe morze . To tak jakbyś dostał milion kluczy do jednego zamka .

Poszukaj sobie o " zdrowomyśleniu " - są 3 proste zasady pozwalające obrać właściwy dla siebie kierunek ( bo każdy go może mieć nieco inny ) . To jest metoda , według mnie jedyna jaka zjednoczy ludzi o tak zwanej dobrej woli- zjednoczy ponad podziałami , światopoglądowymi religijnymi itp.

- Sokrates
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PB-Soft

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:58, 18 Maj '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał :

Cytat:
nie licz na to że ktoś ci poda prawdę na tacy, na jakiejś stronie i że od tej pory na tej stronie będziesz już mógł zawsze znaleźć całą prawdę i tylko prawdę... to tak nie działa. sam musisz odkryć prawdę w całym tym szumie informacyjnym jaki na co dzień odbierasz. a do osiągnięcia tego celu potrzebujesz tylko jednej rzeczy: sprawnie działającego mózgu.

A co potrzeba do sprawnego działania mózgu ?
Każdy ma swoje środki.
Jedni zalecają jogę, medytację, wegetarianizm, sport, sex, zen, 5-HTP, LSD, THC, 4-PO-DMT, asceze, post ...... itp .....

Nie wiem jakie dają efekty innym "usprawniacze mózgu", choć przetestowałem wszystkie wymienione powyżej.

Bimi praktykuje z tego co wiem THC :

Ale ja bym raczej w jego metody odpowiedzialne za "sprawny mózg" powątpiewał.

Proponuję postawić na intuicję, swoją własną intuicję, a jej nie rozwiniesz dzięki THC Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 00:05, 19 Maj '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie bądź bezczelny.
ustalmy sobie pewne rzeczy.
jeśli palę bolka to nie po to żeby mieć sprawny mózg, ale dlatego że mam sprawny mózg.
a jeśli chcesz mnie zainteresować tym w co powątpiewasz to zrób listę 100 rzeczy w które powątpiewasz i wyślij mi emailem. ewentualnie zapostuj na forum - może kogoś jeszcze to zainteresuje (w co wątpię)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
eNKa

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 01:08, 19 Maj '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W telegraficznym skrócie to istnieją rozliczne sekty czcicieli końca świata które w rozmaitych konfiguracjach kopulują ze sobą w zakresie wzajemnego popierania siebie nawzajem z okolicznościowymi gestami z zakresu wzajemnego drapania po plecach oraz zwalczające się w warstwie czwartej otwartego modelu końcośwatowego co sprowadza się do fochów i dąsów między rywalizującymi forami rywalizujących grup wiedzących jeszcze lepiej.
Obserwacja tych grup prowadzi do oczywistej oczywistości sprowadzającej się do wyrażenia, że niestety ten burdel potrwa nieco dłużej bo nijak nie da się pogodzić jednoczesnego wymarcia Ziemian od oprysków z chemtailsów i wakcynacji jednocześnie z zakazem stosowania oprysków w uprawie przydomowej bazylii i oregano stosowanych w świętym siódmym dniu tygodnia przed obrazkiem jakiegoś tam świętego Subito.
Śpij więc spokojnie, chędoż ile wlezie ale nie krzywdź nikogo. Pij przegotowaną wodę.
Powrót do góry
Pawlospg

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 16:01, 19 Maj '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak wam..ale mnie to najlepiej myśli się na sraczu.. Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: