Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:40, 23 Sty '08
Temat postu:
Wzorki indyjskie.
A Ty co widzisz?
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 15:36, 23 Sty '08
Temat postu:
@the end
Ty tak na serio.
To już tylko psychiatra został.
Nie myl faktów ze skojarzeniami i wyobrażnią.
A policja wyklucza samobójstwo.
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 15:51, 23 Sty '08
Temat postu:
@gnosis, to tylko moje spostrzeżenia, to wcale nie znaczy że tak musi być. Spokojnie. A to co mówi policja to palcem na wodzie pisane. Rządy używają policji do kontroli, a wojska do trzymania władzy, pamiętaj o tym.
Wysłany: 17:45, 25 Sty '08
Temat postu:
the end
Dziwne znaczki na dolarze to nawet ciekawy trop, bo przecież projekt banknotu to nie samowolka jednej osoby. Ale...
Doszukiwanie się wszedzie diabłów rogatych, 666, piramid, wszystkowidzacyh oczu to głupota. Zamiast analizować doniesienia prasowe, posuniecia ludzi itd, patrzysz jak mają ułożone palce, czy użyli słow NWO. Nigdzie w ten sposób nie zajdziesz, a tylko nie raz się podjarasz. Zamiast oglądać apaszki aktorów zobacz kim są właściciele wytworni filmowych na przykład, jaka jest wymowa filmów, jakie tematy nie są poruszane.
Wysłany: 18:38, 25 Sty '08
Temat postu:
Niewiem komu służy hollywood ale wiem komu służy bzdetna kinematografia w stylu "M jak moszna" , "Barwy szczęścia" , "Na dobre i na złe" "Moda na sukę" itp.Myślę,że jest to część planu nwo.Dlaczego?A dlatego,że są to seriale które zchlebiają "niemyślącej" widowni i nie zmuszają ich do jakiejkolwiek refleksji.NWO potrzebuje jak najwięcej niemyślących owiec,a te seriale im wtym pomagają.
Może ktoś napisze że przeginam ale takie moje odczucie:)
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.