Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 06:19, 13 Maj '11
Temat postu: Dutchsisne odkrył dowód na realizowane ludobójstwo
Źle się czujesz? boli cię głowa? Nudności?
Niestety, nie mamy dobrych wiadomości. To może być mordercze promieniowanie ze wszechobecnych izotopów wydobywających się z Fukushima....
Wysłany: 10:13, 13 Maj '11
Temat postu:
Fajna strona. Bełkot jakich mało. Nawet ja - zwolennik teorii spiskowych nie mogę rozkminić, czy to aż tak skrajne nastawienie węszącego spiski, czy to po prostu choroba psychiczna.
Wysłany: 12:31, 13 Maj '11
Temat postu:
Katastrofa jest faktem , przemilczane fakty są FAKTEM , zagrożenie jest FAKTEM .. nie ma co deliberować czy teoria spiskowa jest faktem bo JEST . Możemy to nazywać chorobą psychiczną ... cokolwiek ... jeżeli weźmiemy pod uwagę zę 85 % owieczek nei wie co sie wokoło nich dzieje to jakiekolwiek odejście od tej "normy" poparte wiedzą jest chorobą psychiczną ...
W obecnych czasach warto sie przyglądac wsztkiemu co ma wpyłw ( szczególnie ) na nasze zdrowie bardzo , bardzo uważnie...
Wysłany: 12:57, 13 Maj '11
Temat postu:
Ostatnią wiadomością z mediów głównego ścieku o fukuszimie słyszałem taką, że PRAWDOPODOBNIE do końca roku uda się coś z tym zrobić. (wysłać tam naszych złomiarzy. Będzie taniej i szybciej)
_________________ Limit postów na żądanie - 1
Wysłany: 12:51, 14 Maj '11
Temat postu: Re: Dutchsisne odkrył dowód na realizowane ludobójstwo
S_E_T_H napisał:
Źle się czujesz? boli cię głowa? Nudności?
Niestety, nie mamy dobrych wiadomości. To może być mordercze promieniowanie ze wszechobecnych izotopów wydobywających się z Fukushima....