Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:42, 04 Mar '09
Temat postu:
Używasz wyszukiwarki czy nie?
Jeśli nie TO ZACZNIJ JĄ UŻYWAĆ!!!
Ile razy można to powtarzać na tym forum.
Zarejestruję się taki jeden z drugą i trzeci i ch*ja przeglądają forum potem mają 100 pytań do. (Tak jestem agresywna w tym momencie i mam tego świadomość.) Jednak przez to ,że nowi użytkownicy kompletnie nie korzystają z zawartości i wiedzy z wcześniejszych postów forum zaczyna wyglądać tak jak wygląda.!
Zamiast dublować tematy może byście tak przejrzeli łaskawie forum , które istnieje od 2006 roku i te wasze niby nowości dawno już były przerabiane. A także na większość waszych pytań znajdziecie też odpowiedź w wcześniejszych postach.
Tak właśnie wygląda dzisiejsze młode pokolenie wychowane w ignorancji i jeszcze im się wydaję ,że mają światły umysł.
Do wszystkich:
UŻYWAĆ WYSZUKIWARKI!!!
@szukający prawdy
Dla Ciebie są skierowane 2 pierwsze linijki. Pozostały akapit nie bierz do siebie bo jest skierowany do wszystkich jako moja taka refleksja.
Wysłany: 09:52, 04 Mar '09
Temat postu:
refleksję przyjmuję i w mig sie stosuję,
dwie pierwsze linijki do siebie zastosuję
lecz posta '84 niestety nie skasuję -
nie mam zbytnio takich możliwości
więc przyjmij ukłony w ramach prawdomówności?
(poniosło mnie)
_________________ www.youtube.com/user/WszystkoJestWporzadQ
Wysłany: 11:57, 04 Mar '09
Temat postu:
kurcze Tańcząca z wilkami, jak czytam twój soczysty tekst jak udzielasz reprymendy, to się strasznie podniecam i teraz zaczęły mi się podobać stanowcze czterdziestoletnie gospodynie domowe, wyobrażam sobie jak ugniatasz ciasto w kuchni i krzyczysz -Macht geht vor Recht !! , teraz ja proszę o klapsa, niedobry ja, oj niedobry, auu
Wysłany: 12:07, 04 Mar '09
Temat postu:
siwo.alfa napisał:
kurcze Tańcząca z wilkami, jak czytam twój soczysty tekst jak udzielasz reprymendy, to się strasznie podniecam i teraz zaczęły mi się podobać stanowcze czterdziestoletnie gospodynie domowe, wyobrażam sobie jak ugniatasz ciasto w kuchni i krzyczysz -Macht geht vor Recht !! , teraz ja proszę o klapsa, niedobry ja, oj niedobry, auu
Wysłany: 12:08, 04 Mar '09
Temat postu:
Nie mam czterdziestu lat i jeszcze mi ,,dość dużo,, do 40 stki zostało. I pokładam szczerą nadzieję w swoją osobę ,że będę miała wtedy na tyle rozumu ,żeby nie odpowiadać na takie prymitywne posty jak Twój.
edit :
będę mieć
*skoro na niego odpowiadam najwidoczniej na dzień dzisiejszy mi po prostu jego brakuję...
Post zebrał 40000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:09, 18 Sty '17
Temat postu:
Policja a więc rząd Finlandii namawia dzieci w propagandowym filmie do kablowania na swoich rodziców za przewinę nieprawomyślności.
Wprawdzie to nie tylko kwestia z "1984", ale również realna kwestia wspaniałej, żydowskiej rewolucji pod sztandarami komunizmu z Rosji, lecz dzieje się mimo wszystko w kraju zachodnim dokładnie tak jak u Orwella.
To natomiast jest dopiero etap, ale niewątpliwie propagandowe wzorce są pozyskiwane od najlepszych, by stworzyć to co już napisałem tutaj:
"Ów cel to mówiąc w ostateczności stworzenie jednego, wielkiego obozu koncentracyjnego, w którym jesteś cyferkami i numerkami i gdzie wprawdzie nie zabijają masowo fizycznie, ale czynią to społecznie. Albowiem w erze informacji utrzymanie przywilejów elit polityczno-biznesowych, które budowały się w XX wieku, gdy dostęp do informacji mas jest taki jak klasy średniej i bez kontroli znanej z dawniejszych czasów, jest zapewne według tych elit niemożliwe - z czym się niewątpliwie zgadzam {o tym to już piszą bez ogródek w oficjalnych raportach - patrz raport o możliwych niepokojach społecznych ze względu na nierówności społeczne czytaj permanentne niszczenie klasy średniej - przedstawiony na forum ekonomicznym w Davos}."
Post zebrał 20000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:56, 19 Sty '17
Temat postu:
ElComendante napisał:
"Ów cel to mówiąc w ostateczności stworzenie jednego, wielkiego obozu koncentracyjnego, w którym jesteś cyferkami i numerkami i gdzie wprawdzie nie zabijają masowo fizycznie, ale czynią to społecznie.
A i hasło przewodnie jest jak najbardziej aktualne i naturalnie praktykowane :
Nawiązując do filmiku , to czemu ten Lew jest "śniady" .
A skoro jesteśmy u Orwella to cytat wróżba może być :
Normalność nie jest kwestią statystyki. George Orwell – Rok 1984
I jedne z moich ulubionych :
Celem władzy jest władza .
Jakie to banalne stwierdzenie . Ale w ustach Orwella nabiera głębszego sensu . Wieje grozą w kontekście "Roku 1984" . W końcu dochodzimy do wniosku , że dla władzy władcy nas mordują . A wszystkimi górnolotnymi hasłami możemy sobie dupę podetrzeć niczym papierem ściernym .
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Z tym że władcy teraźniejszości przeszłość kontrolują w czasie teraźniejszym dostosowując historie . Ale w przyszłości niekoniecznie mogą mieć wpływ na teraźniejszość , przez co nie kontrolują przeszłości i wszystko z czasem może wrócić do stanu sprzed teraźniejszości w przeszłości .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M