A najśmieszniejsze jest to,że nato chce niby bronić się przed terroryzmem-jaaasne tu chodzi o ruskich!!
Ale podobał mi się ten fragment artykułu:
Cytat:
Tyle że to USA, hegemon NATO, nieustannie podważa znaczenie ONZ ignorując jego rezolucje, a nawet notorycznie nie płacąc składek członkowskich. Również USA przez lata wspierały fanatyzm i terroryzm, o ile był im na rękę. Obecnie zaś NATO intensywnie popiera niepodległość Kosowa i budowę Wielkiej Albanii, w której zorganizowana przestępczość będzie chyba główną gałęzią gospodarki - bo innych przecież tam nie ma.
Trudno więc nie ulec wrażeniu, że ów mityczny "Zachód", którego dzielni generałowie chcą bronić przed nie-Zachodem, sam stworzył większość swych dzisiejszych problemów, które planuje obecnie rozwiązać za pomocą bomby atomowej.
Poza tym raport wzywa do uczynienia z paktu obronnego, jakim z założenia jest NATO, narzędzia stricte ofensywnego.
Wogóle nudne są już te nawijki o terroryźmie,nie?tragedia ileż można o tym słuchać,jak wiadomo,że amerykancom niechodzi o iran binladena czy coś wtym rodzaju tylko o ROSJE i objęcie przewodnictwa nad światem...
Ufff...zamotałem:)
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
czym tu sie przejmowac, smierc w wypadku czy na skutek nowotworu jest bardziej prawdopodobna niz to ze zdmuchnie Cie fala udezeniowa
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Uy5F1O7WaRU
generałowie chcą sobie dorobić do emerytury kosztem 6 mld ludzi, spox
_________________ ... ludzi światłych i inteligentnych,
od ludzi prymitywnych i głupich,
odróżnia mądrość, czyli wiedza o
przeszłości ...
Temat wątku jest chyba zbyt dramatyczny. Nie znalazłem nic co wskazywałoby na "nawoływanie" do wojny atomowej Postulaty zmiany doktryny sojuszu są chyba zgodnie z zasadą akcji-reakcji wynikiem niedawnej wypowiedzi rosyjskiego generała.