Uwaga jak nie rozwiązywałeś testu to nie czytaj tego postu.
No nie pytanie nr 5 mnie rozwala, przecież wiadomo, że jakby Tusk rozlał kawę to by mu to tylko pomogło, bo tak by to przedstawili w sradomościach o 19:30, a jakby Lepper rozlał kawę to byłoby to samo co było jak Castro się wypierniczył, czyli jedna wielka polewka. Uważam, że ten test nie jest najlepszy. W pytaniu pierwszym to w ogóle zupełnie inaczej bym zrobił, wystawiłbym tanie podróbki z kosmicznymi cenami i wyszłoby mi to lepiej niż
jakkolwiek inaczej
W pytaniu 2 to się zgadzam. 3 zgadzam. 4 jak najbardziej. 6 zgadzam. 7 zależy, ja tam się w hazard nie bawię, bo chodziłem na matmę jak było prawdopodobieństwo
8 tu się zgadzam. 9 równie dobrze można to zinterpretować tak, że osoba ta została zmanipulowana przez pogodę aby tam nie pójść
10 pewnie tak, ja np. nie rozumiem jak można kupić buty które ktoś mi poleca, chyba że taki przypadek że akurat mi się podobają. 11 zgoda. 12 nie rozumiem jak oni to policzyli, że akurat dwukrotnie robili jakieś badania? równie dobrze może wzrosnąć o 86.775% dokładnie nigdy nie wiadomo więc uważam za zbędny przymus wyboru między 1.5x a 2x. 13 niby tak. 14 tani chwyt reklamowy, bardzo żałosny, zgadzam się. 15 hmmm tylko że wielkość źrenic zależy też od oświetlenia i to też należałoby wziąć pod uwagę. 16 typowe zachowanie, tak jak z mediotami myślącymi że Husajn był największym potworem, bo tak było we "włatcy móch" (czy jak to gówno należy pisać), zgoda. Ogólnie mógłby być lepszy ten test.