W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Jimi Hendrix The Complete Story  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Ignoruj (1)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 816
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:27, 20 Sty '08   Temat postu: Jimi Hendrix The Complete Story Odpowiedz z cytatem

Pomyślałem, że warto zamieścić ten dokument o Hendrixie. In this extraordinary film, for the first time Jimis brother Leon takes us through the story of his life, his career and his music. And with contributions from close friends like fellow musician and early songwriting partner Sammy Drain, colleagues from his soul band days Roger Mayler an Mark Stein, road manager Neville Chesters, concert promoter and friend Pat O Day, legendary American rock journalist Al Aronowitz, Seattle music historian Peter Blecha and many, many others, this program offers a unique glimpse of the inner world of Jimi Hendrix and comes a little closer to understanding what made this legendary and timeless artist achieve so much. Jest do pobrania na p2mforum.info w dziale dokumentalia, nie wiem czy mogę tu wkleić hashcode, więc się pytam. Bo moorhuntem się ściąga max transferem, a jak bym wkleił hasha to by sobie wszyscy mogli bez problemu max transferem pobrać. Więc jak Bimi?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Westr

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:26, 20 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie dokument po englisz hehh...

Sikorski:A propo Twego motta -Grupa psychologow badala profil osobowosci Jezusa doszli do wniosku ze byl wzorem cech ludzkich jakie by zyczyli kazdemu czlowiekowi.

Znasz to?
http://video.google.com/videoplay?docid=-6094265071105924133
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:34, 20 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wklejaj, co mnie to.
ten hash chyba jeszcze nie jest nielegalny? Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:35, 20 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi słowo normalność kojarzy się raczej ze słowem większość. A że większość ludzi to ciemna masa to i słowo normalność jest dla mnie negatywne i takie utopijne, że niby przeczące indywidualizmowi, więc nie chcę być normalny, chcę być sobą. Osoba Jezusa nie należała do ciemnej masy. W piździet coś nie chce się ten hashcode wkleić poprawnie. Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: