W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

ks.Rydzyk zakłada partie polityczną  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 923
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jokkr

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:57, 18 Sty '08   Temat postu: ks.Rydzyk zakłada partie polityczną Odpowiedz z cytatem

Ojciec Tadeusz Rydzyk uznał, że "PiS to żadna opozycja wobec PO" i sam zakłada partię. Decyzja zapadła w Łodzi, 13 stycznia - pisze Newsweek.
Właśnie wtedy europosłanka Urszula Krupa zorganizowała konferencję "Ochrona zdrowia i życia w Unii Europejskiej". Po oficjalnej części odbyła się tajna, trzygodzinna narada dla osób zainteresowanych założeniem Partii Narodowej, będącej alternatywą dla PiS - podaje newsweek.pl.

Jeden z anonimowych uczestników powiedział tygodnikowi, że "dostało się nawet Naszemu Dziennikowi", a Przemysław Gosiewski, Zbigniew Wasserman i Ludwik Dorn zostali określeni mianem "pseudokatolików". Jeden ze związanych z inicjatywą europosłów ujawnił newsweek.pl, że "najpierw zaczniemy działać jako komitet walczący o rozpisanie referendum na temat Traktatu Lizbońskiego. W ten sposób zaistniejemy w świadomości społecznej jako wyrazista patriotyczna prawica, która nie zgadza się na oddawanie UE naszej suwerenności. Zaraz potem przekształcimy się w partię.

Ugrupowanie ma nosić nazwę Partia Narodowa.

http://wiadomosci.onet.pl/1676030,11,item.html
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyspa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:25, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

on chyba kpi... to bedzie poczatek jego konca...
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:30, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w sondażu onet.pl ma 12% i ma własne media. Czyli coś czego nie ma żadna partia.
I jeszcze jeden "+" kasy jak lodu. i następny "+" zdyscyplinowany elektorat. Ja bym tak szybko nie grzebał tej idei.
Powrót do góry
Wyspa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:44, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

On jest ksiedzem to chyba jakas porażka :/
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:48, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyspa napisał:
On jest ksiedzem to chyba jakas porażka :/

jest też Polakiem
Cytat:

"najpierw zaczniemy działać jako komitet walczący o rozpisanie referendum na temat Traktatu Lizbońskiego.

Już go popieram.
Jest szansa na wyrwanie się z tego eurokołchozu.
Jak się mu uda to nie będzie czipowania, a wtedy ja nie będę musiał emigrować na Białoruś.
Powrót do góry
ghostface

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:02, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wy chyba nie widzicie co on chce zrobic dla nas! chce zadzialac w sprawie rozpisania referendum dla nowej konstytucji.Chce czegos co jest bardzo wazne dla polski a nikt z tym nic nie robi.Jak mozecie mowic ze chce zle czy robi zle?
Powrót do góry
Jokkr

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:04, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ghostface napisał:
wy chyba nie widzicie co on chce zrobic dla nas! chce zadzialac w sprawie rozpisania referendum dla nowej konstytucji.Chce czegos co jest bardzo wazne dla polski a nikt z tym nic nie robi.Jak mozecie mowic ze chce zle czy robi zle?

Niektórzy potrafią tylko krytykować i siedzieć na dupie niestety, ja w 100% popieram jego partie.
Powrót do góry
absolut

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:04, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ma juz moj glos Very Happy
im bardziej go atakuja tym bardziej go lubie Wink
Powrót do góry
ghostface

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:24, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wlasnie dlatego go atakuja,bo jako jedyny
lub jeden z nielicznych robi cos przeciw pewnym rzecza ktore maja wiele wspolnego z NWO.Zainteresujcie sie blizej jego poczynania a tez dojdziecie do takiego wniosku...
Powrót do góry
zaspany

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:00, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli c o k o l w i e k bedzie chcial zrobic ze swoja partia dla Polski,juz ma moje poparcie! Pomyslmy ze w ciagu ostatnich 18 lat -procz kilku miesiecy rzadu Olszewskiego- kazda decyzja rzadowa, kazda niemal uchwala sejmowa, kazde dzialanie liczacych sie na scenie politycznej partii ,bylo wymierzone w Polakow. Przeciez PiS to pejsy-macki osmiornicy amerykanskiej, PO to pejsy-macki osmiornicy niemieckiej, a SLD czy jakakolwiek postac lewicy-to pejsy-macki osmiornicy rosyjskiej. KTO w takim razie dziala dla POLSKI???... dla Polakow przede wszystkim.?... Czas najwyzszy !!!!! najwyzszy juz czas!!! by wreszcie jakas partia w tym kraju zaczela myslec o milionach wegnanych w nedze z dnia na dzien Polakow i ich dzieci!
Ale?!..... chop!!.. powiemy gdy juz Rydzyk naprawde podskoczy?!.....

Zycze mu tego -a raczej Jego partii- z calego serca , mimo pewnych podejrzen co do Jego sczerosci... ale polityka to rozgrywka arcymistrzow.... Moze Rydzyk musial nieraz udawac kulawego, by odciagnac lisy od polskiego kurnika... a teraz wreszcie przyszedl czas by poderwac sie do lotu! Przeciez to samo robi Ron Paul!... przestal sie bac macek , dostrzeglwszy ze to tylko pejsy , przestal sie bac osmiornicy -dostrzeglwszy ze to rozpostarty czarny chalat!...
Powrót do góry
szaRy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:31, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Yeah! Gawiedź się cieszy - jeszcze niech reaktywuje Oświęcim i przepuści przez komin wszystkich nie pasujących do modelu Polaka-Katola (Katolika-Fanatyka) - czyli 70% spoleczenstwa.

Genialnie - gościu głosi hasła w stylu : Ein Reich, Ein Folk, Ein Fhurer a Wy mowicie ze on jest dobry wujek?

Litości. Ojciec Rydzyk jako alternatywa dla PO-PIS-SLD ?

On dąży do jednej gazety, jednej telewizji, jednej partii, jednej religii, jednej nacji i tylko on powinien stanowic prawo.

Pierdolnie nam w Polsce wspaniałe Mikro_NWO a w dupe wsadzi chipy czy grzecznie co niedziela na tace dajecie i czy po burdelach nie chodzicie.

Pomyslcie czasem co piszecie.
Powrót do góry
Jokkr

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:46, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szaRy napisał:
Yeah! Gawiedź się cieszy - jeszcze niech reaktywuje Oświęcim i przepuści przez komin wszystkich nie pasujących do modelu Polaka-Katola (Katolika-Fanatyka) - czyli 70% spoleczenstwa.

Genialnie - gościu głosi hasła w stylu : Ein Reich, Ein Folk, Ein Fhurer a Wy mowicie ze on jest dobry wujek?

Litości. Ojciec Rydzyk jako alternatywa dla PO-PIS-SLD ?

On dąży do jednej gazety, jednej telewizji, jednej partii, jednej religii, jednej nacji i tylko on powinien stanowic prawo.

Pierdolnie nam w Polsce wspaniałe Mikro_NWO a w dupe wsadzi chipy czy grzecznie co niedziela na tace dajecie i czy po burdelach nie chodzicie.

To ty pomyśl zanim wszystkich skrytykujesz, on jest jedynym który ma kase, media i nie musi lizać dupy zachodnim palantom.
Znajdź lepszego kandytata który ma tyle samo forsy to pogadamy.
UPR niema szans na powodzenie bo nie maja tyle kasiory, no a inne partie to już w ogóle.
Sam nie przepadam za kk ale o wiele lepsze to niż NWO.
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:59, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szaRy napisał:
.

szary daj se siana i przestań oglądać TVN24.
Jak już odpoczniesz od TVN24 to zauważysz że nwo to już teraz mamy prawie ukończone.

A tak wogóle to masz jakieś argumenty na poparcie swoich tez?!? Oczywiście cytaty z koszernej i tvn24 mnie nie interesują.

ps Nieoglądane tvn24 ma jeszcze jedną zaletę. Cofa lobotomię.
Powrót do góry
szaRy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:02, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ma kase bo wyprał babciom mózgi - czyli dokładnie to zrobił czemu jak rozumiem sie przeciwstawiamy tak?
Gosciu który marzy o tym zeby kontrolować każdy aspekt i moment naszeo zyczia - czyli cos czemu sie przeciwstawiamy?
Koleś który usmiercałby cudzymi rekami wszystkich swoich przeciwników - czyli cos czemu sie przeciwstawiamy?

Gosc ktory ma kase, media i chce zeby cala Polsa lizala mu dupe jest rzeczywiscie rewelacyjnym wyborem.

Po co nam narzucać NWO skoro sami sie do niego mozemy pchac.

I nie krytykuje wszystkich - tylko dla mnie mowienie ze on przeciwstawi sie NWO .. robiąc nam swoje wlasne uważam za hipokryzje.

Następnym razem jak bedziesz sie chciał przespac ze swoją zoną/narzeczoną/dziewczyna/kumpelom/ czy nawet laskom na imprezie to pomysl, że Twoj Ojciec Tadziu chciałby jej założyć "Licznik wejść" z napisem "Tylko dla celów prokreacyjnych". A to tylko jedna z "wolności" o której utrzymanie tak walczymy burząc się przeciw NWO.

I nie czuj sie dotknięty. Bo mnie zaraz zlejesz laską jak Moherowe Komando na Jasnej Górze.
Powrót do góry
szaRy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:04, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@jabba Very Happy buahahahahhahah - chłopie nie posiadam telewizora a prasowej sieczki uzywam jako podkładki jak buty wypastuje.

I mniej agresji bo sie zapienisz niepotrzebnie.

A jakie mam poparcie moich tez? okolo 8 lat sluchania Radia Maryja Smile - to zrodlo tez jest be?

Rezygnacja słuchania Radia Maryja ma tez swoją zaletę - pozwala myśleć samodzielnie zamiast pozwalać to robić spikierom radiowym Smile
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:09, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szaRy napisał:
@jabba
I mniej agresji bo sie zapienisz niepotrzebnie.

A teraz przeczytaj sobie mój poprzedni post i porównaj ze swoim, policz wulgaryzmy i wycieczki osobiste
szaRy napisał:

A jakie mam poparcie moich tez? okolo 8 lat sluchania Radia Maryja Smile - to zrodlo tez jest be?

No to wiemy że regularnie słuchasz RM i ci o. Rydzyk mózgu nie wyprał. Gratuluje.

No a te argumenty o które pytałem już wcześniej???
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:11, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe
żegnaj pisie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
szaRy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:19, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wycieczki osobiste? - wskaż mi jedną. Wulgi mi sie cisnął na usta (palce)jak czytam że Ojciec Tadeusz - ksiądz, uwielbiany przez masy ma być symbolem cnót - symbolem jeżdżącym za emerytury naszych babć.

Nie wyprał mi a raczej dziesiątki razy doprowadzał do łez. Śmiechu.

Argumenty na co? Na moje "tezy" o kontroli zycia? No przecież Cie odsyłam do audycji na antenie RM. Zwłaszcza edukacyjnych dla młodziezy. I do jego elitarnej szkoły w Toruniu sie zapiszcie. To sam - jeżeli bedziesz chciał zrozumiesz, ze Rydzyk to NWO pod katoliczka przykrywka.

Widziałem co RM zrobiło z moją babcią - i moze dlatego jestem "skrzywiony".

I jak rozumiem już mam łatkę agenta - syjonisty z żydomasońskiej loży?

Wybaczcie katolicy że smiałem wyrazic zdanie i nie przyklasnąć tłumowi i powiedzieć cos be na wyjka Rydzyka. Nadstawiam drugi policzek, a Wy jak na miłosiernych chrześcijan dowalcie mi mocniej.

Tylko nie zapomnijcie wysłać "cegiełki" na nowego Maybaha. Ten juz jest troszkę stary.
Powrót do góry
ckmmln2

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:21, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chcialbym jeszcze dodac do dyskucji fakt, ze o tym wszystkim o czym ludzie dowiaduja sie z tego forum juz dawno bylo mówione na antenie rozglosni Rydzyka, mam na mysli NWO, chipy, iluminaci, zamachy z 11 wrzesnia itd, Wcale sie nie dziwcie wiec ze wszyscy wkolo są przeciw niemu, szczególnie media - wiadomo kto przez nie steruje ludzmi..
Powrót do góry
szaRy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:23, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to ja mam inne pytanie.

Uważacie ze Ojciec Rydzyk da Wam wolnosć, czy raczej wybieracie brak wolności ale pod jego skrzydłami?

Bo może tutaj leżą podstawy naszych różnych opinii na jego temat.
Powrót do góry
dex

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:32, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Generalnie popieram szarego. Też niestety dość często zdarzyło mi się słuchać RM (słuchacz obok w pokoju ma problemy ze słuchem, cicho radio nie leciało, przez co słyszałem i ja...) BBC i inne propagandowe telewizje mogły by się uczyć u Rydzyka.

Z jednej strony popieram referendum w sprawie traktatu, ale z drugiej ta kasa którą wielebny ma na swoje media, to po części kasa tych zagorzałych fanatyków, którym wyprano mózg. I że niby on będzie taki wspaniały, sprawiedliwy i bezinteresowny? Wink Do działania czasem nie są potrzebne pieniądze. Samymi pieniędzmi świata nie zmienisz- trzeba mieć w głowie, a ten człowiek w głowie ma tylko swój interes (ale przyznać trzeba - ma głowę do interesu).
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:33, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szaRy napisał:
to ja mam inne pytanie.

Uważacie ze Ojciec Rydzyk da Wam wolnosć, czy raczej wybieracie brak wolności ale pod jego skrzydłami?

przede wszystkim o. Rydzyk nie kłamie. Tzn mówi wiele rzeczy które w dzisiejszym społeczeństwie mają prawo być nie popularne.

I teraz jest pytanie. jaką część wolności chcesz mieć ograniczoną.
Czy z te wolności "poniżej pasa" czy te "powyżej pasa"
Poza tym. to że hierarchia uważa że niektóre aspekty życia są niemoralne to nie znaczy że każda dziewczyna będzie miała stróża moralności. Ale też trzeba pare spraw nazwać po imieniu. Dymanie się z każdym na imprezie i po pijaku to nie wolność seksualna, tylko brak odpowiedzialności i kurewstwo (w sensie prostytucja)

zulugula
co jest nie tak w tym programie o żółwiaku?!? zawsze lepsze to niż pokemony.
Powrót do góry
zulugula

Post zebrał 0 sat

Za dużo dobranocek w Tv Trwam oglądacie.

Nieźle ryje beret (moherowy) Razz
Powrót do góry
Sikorski

Post zebrał 0 sat

Rydzyk to świr. Ale tępią go media i już samo to o czymś świadczy.
Powrót do góry
zulugula

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:43, 18 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakbyś namawiał moją babkę, żeby Ci rentę posłała to też bym Cię tępiłSmile

Fakt gość cwany jest. Zresztą widać że mu nikt nic zrobić nie może.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2   » 
Strona 1 z 2

Skocz do: