Cel Witajcie, forum to powstało dla każdego kto ma dość tego co się dzieje w naszym kraju. Kto ma dość tego że normalny człowiek nie może normalnie i godziwie żyć. Moim skromnym zdaniem sytuacja w Polsce dawno dojrzała do tego żeby wyjść na ulice i powiedzieć głośno DOŚĆ TEGO. Powinniśmy wyjść wszyscy - nauczyciele, robotnicy, hutnicy, kierowcy, gospodynie domowe. Dlaczego ciągle tylko marudzimy że jest źle a nic z tym nie robimy? Jak zbierzemy się w dużą grupę i kilkadziesiąt tysięcy osób wyjdzie na ulice to w końcu może coś się ruszy. Jeżeli chcecie coś wreszcie zmienić to proszę was - pomóżcie. Zorganizujmy się. Pokażmy że możemy. Pokażmy że nie damy się dalej okradać. Proszę was żebyście informowali swoich znajomych o tym forum, wklejajcie link do niego gdzie tylko możecie.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:17, 21 Lut '11
Temat postu: Re: Czas na zmiany www.zmiany.fora.pl
erde napisał:
Witajcie, forum to powstało dla każdego kto ma dość tego co się dzieje w naszym kraju. Kto ma dość tego że normalny człowiek nie może normalnie i godziwie żyć.
Górnicy, jak mają dość tego co się dzieje z ich zarobkami, to jadą do Warszawy i robią rozpierdol. Wy zakładacie forum ?
_________________ Zobacz też tutaj
Wysłany: 19:54, 21 Lut '11
Temat postu:
Nie ja jestem założycielem forum, ba nawet nie pomysłodawcą. Polakami jesteśmy my wszyscy (na pewno wszyscy ? ), a więc siłą rzeczy każda grupa społeczna (no może większość). Zmiany są potrzebne, więc wkleiłem linka na prawdzie2.
Wysłany: 20:13, 21 Lut '11
Temat postu: Re: Czas na zmiany www.zmiany.fora.pl
erde napisał:
http://www.zmiany.fora.pl
[b]Witajcie, forum to powstało dla każdego kto ma dość tego
Jak już jesteś tam zarejestrowany to przekaż moje uwagi.
Ja mam zwyczaj śledzić najnowsze wątki zanim się zarejestruje i jest to dla mnie najważniejsze później na forum. Nie znalazłem takiej opcji.
Kontakt z administracją bez logowania. Nie znalazłem takiej opcji.
.