|
Autor
|
Wiadomość |
AndSmo
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
|
Wysłany: 14:23, 15 Sty '08
Temat postu: Może się do tego odniesiecie - mi brakło słów |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
jabba
|
Wysłany: 14:30, 15 Sty '08
Temat postu: |
|
|
zaraz się Tiesto12 do tego ustosunkuje, że się zdziwisz
mandarck napisał: | To jest szczyt . Na szczęście w Polsce raczej nie znajdą się rodzice którzy pokażą tą bajkę swoim dzieciom : ) |
wiesz o Hiszpanii też tak myślałem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
mandarck
|
Wysłany: 14:31, 15 Sty '08
|
|
To jest szczyt . Na szczęście w Polsce raczej nie znajdą się rodzice którzy pokażą tą bajkę swoim dzieciom : )
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
pneuma
|
Wysłany: 14:32, 15 Sty '08
|
|
2 Tymoteusza 3:1-3
A to wiedz, iż w dniach ostatnich nastaną krytyczne czasy trudne do zniesienia. Albowiem ludzie będą rozmiłowani w samych sobie, rozmiłowani w pieniądzach, zarozumiali, wyniośli, bluźniercy, nieposłuszni rodzicom, niewdzięczni, nielojalni, wyzuci z naturalnego uczucia, nieskłonni do jakiejkolwiek ugody, oszczercy, nie panujący nad sobą, zajadli, nie miłujący dobroci, zdrajcy, nieprzejednani, nadęci pychą, miłujący bardziej rozkosze niż miłujący Boga, zachowujący formę zbożnego oddania, ale sprzeniewierzający się jego mocy; i od tych się odwróć.
1 Koryntian 6: 9-10
A czyż nie wiecie, że nieprawi nie odziedziczą królestwa Bożego? Nie dajcie się wprowadzić w błąd. Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani mężczyźni utrzymywani do celów sprzecznych z naturą, ani mężczyźni kładący się z mężczyznami, ani złodzieje, ani chciwcy, ani pijacy, ani rzucający obelgi, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego.
_________________ Zapytał Go znowu Piłat: ''A cóż to jest prawda?''
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
the end
|
Wysłany: 14:36, 15 Sty '08
|
|
To się powinno nazywać: " a mój tata to lubi lecieć w kakałko ze swoim kolegą"
Tak oto (jak mawia trener Benhaker) krok po kroku są atakowane prawdziwe wartości, w tym wypadku normalna rodzina.
_________________ ... ludzi światłych i inteligentnych,
od ludzi prymitywnych i głupich,
odróżnia mądrość, czyli wiedza o
przeszłości ...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
mandarck
|
Wysłany: 14:37, 15 Sty '08
|
|
Uczęszczam na religię (głównie żeby zaprzeczać poglądom kościoła). Raz ksiądz mnie zaskoczył, powiedział, że homoseksualizm sam w sobie nie jest zły. Staje się grzechem w momencie gdy osoby obu płci zaczynają ze sobą współżyć. W sumie może i jest w tym trochę racji, ale i tak uważam, że małżeństwa i rodziny homoseksualne to wielki błąd : )
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Jokkr
|
Wysłany: 14:43, 15 Sty '08
|
|
zszokował mnie ten komiks
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
piotr147
|
Wysłany: 14:45, 15 Sty '08
|
|
W TV oglądałem kiedyś program jak to lekarz w Anglii wpadł na pomysł, że chłopaka wychowa na dziewczynę.
NIE UDAŁO MU SIĘ TO.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
mandarck
|
Wysłany: 14:50, 15 Sty '08
|
|
Ja oglądałem jak rodzice mieli syna któremu stało się coś z przyrodzeniem. Postanowili że zrobią operacje "ukobiecania" i będą dawać mu żeńskie hormony, ubierać w damskie ciuszki itp. Chłopak/dziewczyna czuł się strasznie nieswojo przez tyle lat nie wiedząc, że jest mężczyzną, ale czując to. Potem jakoś się dowiedział i chciał zabić tego lekarza, nie pamiętam jak to się skończyło ale koleś do tej pory musi chodzić na jakieś teriapie. Historia prawdziwa, nie film : )
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
redvalley
|
Wysłany: 14:51, 15 Sty '08
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
piotr147
|
Wysłany: 14:53, 15 Sty '08
|
|
Film nie film napisaliśmy o tym samym ...
To nie jest zależne od wychowania tylko do DNA.
Naukowcy o DNA nie mówią bo nie znaleźli jeszcze gdzie co jest za to odpowiedzialne.
Ten komiks ma chyba tylko na celu rozbicie rodziny ...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Jokkr
|
Wysłany: 14:57, 15 Sty '08
|
|
Proste, im więcej homoseksualistów tym mniej ludzi na ziemi, NWO łatwiej bedzie wprowadzić swój plan redukcji populacji.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Boruta
|
Wysłany: 14:58, 15 Sty '08
|
|
piotr147 napisał: | ...Naukowcy o DNA nie mówią bo nie znaleźli jeszcze gdzie co jest za to odpowiedzialne. ... |
a skoro tak ...to dlaczego (wcześniej) twierdzisz, że: "... To nie jest zależne od wychowania tylko do DNA" ... ?
Pozdrawiam
_________________ "...Nie nasyci się oko patrzeniem
ani ucho napełni słuchaniem..."
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Deipnosophist
|
Wysłany: 14:58, 15 Sty '08
|
|
Taka forma promocji pederastii przeraża. My na szczęście mamy Biedronia i paru jemu podobnych, ale na szczęście są łatwi do spacyfikowania. I nie uczą w podstawówkach
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
piotr147
|
Wysłany: 15:00, 15 Sty '08
|
|
Boruta:
DNA nas kształtuje od strony fizycznej i psychicznej.
Wychowanie to inna sprawa np. rasizm, chamstwo ...
Masz dowód na to, że wychować się homoseksualisty nie da.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
AndSmo
|
Wysłany: 15:01, 15 Sty '08
|
|
Ciekawe jak dwóch pederastów wychowałoby dziewczynkę...Do którego zwracałaby się z problemami intymnymi,którego pytałaby o sprawy związane z dojrzewaniem? Założyłaby sobie, że jeden z nich to mama? Nie wiem czy nawet najbardziej zniewieściały homoś potrafiłby z nią pogadać jak prawdziwa matka.
I jeszcze jedno:
- Jasiu, chodź na obiad!
- Mama pozwoliła mi się bawić na podwórku.
- Ja jestem Twoją mamą!
- A bo z wami pedałami to ciężko dojść do ładu!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
piotr147
|
Wysłany: 15:04, 15 Sty '08
|
|
AndSmo napisał: | Ciekawe jak dwóch pederastów wychowałoby dziewczynkę...Do którego zwracałaby się z problemami intymnymi,którego pytałaby o sprawy związane z dojrzewaniem? Założyłaby sobie, że jeden z nich to mama? Nie wiem czy nawet najbardziej zniewieściały homoś potrafiłby z nią pogadać jak prawdziwa matka. |
W wielu polskich rodzinach heteroseksualnych nie ma syn czy córka możliwości porozmawiać na ten temat.
Więc wybrałeś kiepskie porównanie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Boruta
|
Wysłany: 15:05, 15 Sty '08
|
|
piotr147 napisał: | Boruta:
DNA nas kształtuje od strony fizycznej i psychicznej.
Wychowanie to inna sprawa np. rasizm, chamstwo ...
Masz dowód na to, że wychować się homoseksualisty nie da. |
a Ty Piotrze masz dowód na poparcie swojej tezy ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
AndSmo
|
Wysłany: 15:07, 15 Sty '08
|
|
piotr147 napisał: | W wielu polskich rodzinach heteroseksualnych nie ma syn czy córka możliwości porozmawiać na ten temat.
Więc wybrałeś kiepskie porównanie. |
Co wg mnie i tak nie zmienia faktu, że układ 2 homoseksualistów + dziecko jest nienaturalny i krzywdzący dla dziecka.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
piotr147
|
Wysłany: 15:07, 15 Sty '08
|
|
Boruta:
Polecam lekcje biologii
AndSmo napisał: | Co wg mnie i tak nie zmienia faktu, że układ 2 homoseksualistów + dziecko jest nienaturalny i krzywdzący dla dziecka. |
Z tym się zgadzam ...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wyspa
|
Wysłany: 15:09, 15 Sty '08
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Boruta
|
Wysłany: 15:37, 15 Sty '08
|
|
piotr147 napisał: | Boruta:
Polecam lekcje biologii... |
dzieki za radę ...
a ....... zapomniałbym ...że w ramach politycznej poprawnoćci:
wielu ludzi mocno identyfikuje się z problemami grup, które przez ogół postrzegane są jako słabe (kobiety) czy dyskryminowane (homoseksualiści), albo w ten czy w inny sposób uznawane za "niepełno-wartosciowe", "niższe" albo w ten czy w inny sposób "odstające od normy". Zresztą ci (identyfikujacy się z ich problemami) ludzie sami również uważają te grupy za niższe, do czego nie przyznają się nawet przed samymi sobą chociaż wewnetrznie mają takie odczucia ...i właśnie dlatego identyfikują się z problemami tych grup, ponieważ podświadomie uznają je za delikatnie mówiąc "nie takie jak trzeba".
Tak wiec wielu ludzi desperacko usiłuje udowodnić, że homoseksualisci mogą tak samo zawierać związki małżeńskie i wychowywać potomstwo jak pary hetero, najwidoczniej nękane przez obawę, że "homo" mogą NIE być równie predysponowani do tego tak samo jak hetero.
Pozdro
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tiesto12
|
Wysłany: 16:18, 15 Sty '08
Temat postu: obrzydlistwo |
|
|
jabba pewnei ze sie ustosunkuje - brzydze sie zwiazkami osob tej samej płci, to okropne ale niestety ta zaraza szerzy sie - zrobiłbym wiele zeby uchronic nasze spoleczenstwo od tego - to mi przypomina czasy sodomy i Gomory, oczywiscie z czasem bedzie sie to szerzyc - widac tak jest zapowiedziane - mam nadzieje ze spotka kara tych osobników ktorzy ten komiks opublikowali.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
morgan666
|
Wysłany: 17:00, 15 Sty '08
|
|
zwisa mi to czy ktos jest homo czy nie... jak chce to niech sobie beda... nawet niech sobie zakladaja legalne zwiazki! ale jak widze TAKIE rzeczy:
to mnie szlak trafia? co ten "przyjaciel" taty tutaj robi? caluje dziecko w usta? kurwa to juz wszytko przerasta... po co takim ludziom dzieci?
i komentarz wszystko "wyjasnia":
"Teraz czekamy już tylko na następne odcinki np. "Moja mama ma dwie koleżanki" "Mój tata żyje z koniem", a już w 2020 roku nowe poradniki "Dzieci się ze mnie śmieją, bo mam tylko jedną mamę i jednego tatę""
smutne...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
AndSmo
|
Wysłany: 17:05, 15 Sty '08
|
|
Zauważ, że obok przyjaciela całującego dziecko pojawił się pies. Może to zapowiedź kolejnej części, która będzie w stylu: "Mama wyjaśniła mi, że zoofilia to nowy rodzaj miłości"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|