W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Chipowanie wiezniow w UK  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1150
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
redvalley

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:51, 14 Sty '08   Temat postu: Chipowanie wiezniow w UK Odpowiedz z cytatem

Powoli sie zaczyna. Rzad brytyjski planuje wszczepic tys. wiezniom microchipy aby 'zwolnic wiecej miejsc w wiezieniach'. Chipy najprawdopodobniej beda wykrywalne satelitarnie.

Niestety po ang.
http://news.independent.co.uk/uk/politics/article3333852.ece

Najgorsze jest to, ze poniewaz zaczna od 'niebezpiecznych' wiezniow a nie od przecietnych obywatelow, wiele ludzi bedzie za. Sprytnie. Nie chce dramatyzowac, ale mysle ze z biegiem czasu nawet te rzeczy ktore obecnie trudno zaakceptowac, beda na porzadku dziennym i duzo latwiejsze do przelkniecia na wieksza skale.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:04, 14 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

qrwa miałem nadzieję że zanim to gówno się zacznie to będę już tak stary, że poza prozakiem nic nie będzie mnie interesować. A zaczyna mi się wydawać że to kwestia 5-10 lat zanim zaczniemy te gówna nosić w sobie.
P..r....e jak jak tylko zaczną coś w Polsce na ten tema marudzić to poproszę p. Łukaszenkę o azyl.
Niech mi nikt nie mówi że na Białorusi ludzie są zniewoleni.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyspa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:55, 14 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fajnie tylko ze oni wypuszczają wiezniów na wolnosc!
Powrót do góry
zulugula

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:59, 14 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A niech się dzieje już teraz, życie w czasach ostatecznych jest ciekawym doświadczeniem Smile
Powrót do góry
the end

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:40, 14 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najpierw więźniowie, potem wolni ludzie będą znaczeni, co doprowadzi paradoksalnie do ich uwięzienia (zniewolenia). Czekam kiedy chipy będą reklamowane przez 50 centa, Rihanę, w Polsce przez Dodę, kiedy będą wprowadzane nie siłą, ale drogą pokojową, pod pozorem mody. Iście szatańskie rozwiązanie.
przeszłości ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyspa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:57, 14 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

2012 sie zbliza i czasy apokalipsy Sad ale my sie nie damy Cool stawimy opór hrhr Cool Razz Twisted Evil
Powrót do góry
redvalley

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:52, 14 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

the end napisał:
Czekam kiedy chipy będą reklamowane przez 50 centa, Rihanę, w Polsce przez Dodę, kiedy będą wprowadzane nie siłą, ale drogą pokojową, pod pozorem mody. Iście szatańskie rozwiązanie.

Niestety juz teraz staje sie to modne. W Hiszpanii a takze w Holandii sa kluby nocne, gdzie warunkiem czlonkowstwa jest wszczepienie sobie Verichipa. Patrz tu: http://video.google.co.uk/videoplay?doci.....;plindex=2
Powrót do góry
the end

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:17, 15 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

redvalley---------nie wiedziałem tego, dzięki za info. Ci ludzie na filmiku są tak zaćpani, że zrobiliby laskę dla samego mr. Evilla, żeby tylko wejść do klubu, tragedia.
przeszłości ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ghostface

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:38, 15 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na tym wszysto polega,im ludzie glupsi tym bardziej lykaja wpajana im "prawde".sami popatrzcie jak cywilizowane narody sa poprostu glupie,cos o tym wiem bo nie mieszkam w polsce,wiec doswiadczam tego zjawiska codzien
Powrót do góry
mandarck

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:43, 15 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja znajoma mieszka aktualnie w Usa, mówiła że jak chce się zobaczyć parodie człowieka razy kilkadziesiąt milionów to nie ma nic lepszego niż wybrać się do tego kraju. A po szkole chodzą młodociane clowny które uwaga - nie mają geografii Very Happy Nie wiedzieć z jakimi stanami się sąsiaduje to już szczyt Wink

Co do chipowania więźniów - niewątpliwie żyjemy w ciekawych czasach wprost z filmów sf z lat 80 i 90 : )
Powrót do góry
jabba

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:55, 15 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To dobry pomysł nie nauczać ludzi geografii. Jest wtedy pewność że nigdzie nie uciekną, bo nigdzie nie trafią
Powrót do góry
redvalley

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:03, 15 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stajemy sie niewolnikami nie tylko systemu ale i samej technoligii, ktora sama w sobie przez wielu jest spostrzegana jako bostwo... idziemy przeciez w tak dobrym kierunku, wiec koniecznie trzeba miec najnowszy gadzet - takie jest ogolne pojecie obecnej ewolucji czlowieka, podczas gdy w rzeczywistosci cofamy sie, robimy z siebie ofiary nie bedace w stanie funkcjowac bez komorki, sat nav, itd. Ja tez mieszkam za granica i pewne rzeczy sa tu wprost przerazajace. Chociaz z tego co wiem, Polska szybko dogania.
Powrót do góry
mandarck

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:11, 15 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dogania...jak patrzę na dzieci to jestem przerażony i mam nadzieje że sam taki nie byłem, a nie byłem. Ale to chyba powinien powstać odrębny temat Smile
Powrót do góry
Raynold

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:49, 23 Sty '08   Temat postu: cd Odpowiedz z cytatem

Zapraszam na dalszy ciąg lektury: http://www.wprost.pl/ar/?O=13056
http://bigo.pcworld.pl/news/88556.html
http://kobiety.pl/?mod=aktualnosci&action=zobacz&id=343
http://wiadomosci.wp.pl/kat,28434,wid,7353091,wiadomosc.html?ticaid=13282
Powrót do góry
Leski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:47, 24 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zulugula napisał:
A niech się dzieje już teraz, życie w czasach ostatecznych jest ciekawym doświadczeniem Smile

Też jestem tego zdania. Należymy ludziska do wąskiego grona "szczęśliwców" którym pisane zobaczyć najniezwyklejsze widowisko w historii ludzkości.
Powrót do góry
Mijak

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:42, 24 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przesadzacie. Już 1513251 (liczby wybierane losowo Smile ) razy miał być koniec świata i to, że na 2012, czy NWO jest najwięcej dowodów mnie nie przekonuje.

Cytat:
Powiem tyle: damy radę. Ciężko będzie, ale damy radę

Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:47, 24 Sty '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tu jest po polsku :

Kryminalista z czipem
PAP 11:30

W Wielkiej Brytanii rozpoczęto testowanie satelitarnego systemu nadzoru nad kryminalistami zwolnionymi z więzienia.

System ten, przypominający prorocze wizje pisarza George'a Orwella, ma ułatwiać policji śledzenie poczynań najniebezpieczniejszych przestępców i zmniejszenie w ten sposób ryzyko popełnienia przez nich kolejnych zbrodni.

Jak oświadczył rzecznik Home Office (ministerstwa spraw wewnętrznych) Paul Goggins, pilotażowy program realizowany będzie w rejonie Manchesteru, w hrabstwie Hampshire i rejonie West Midlands.

Skazani za przestępstwa na tle seksualnym, włamywacze-recydywiści oraz osoby skazane za stosowanie tzw. przemocy domowej, którzy wychodzą na wolność, będą nosić specjalny elektroniczny czip umożliwiający łączność satelitarną.

Goggins ocenił, że programem objętych zostanie ok. 5 tys. osób. To będzie bardzo, bardzo jasne przypomnienie im, że ich obserwujemy, wiemy, gdzie są, co robią, a jeśli dopuszczą się naruszenia prawa, będziemy interweniować - podkreślił.

Satelitarny system nadzoru, jeśli okaże się skuteczny, ma być rozszerzony na całą Anglię i Walię.

Organizacje obrony praw obywatelskich nie widzą w tym niczego niewłaściwego, bowiem władze brytyjskie już obecnie stosują "elektroniczne znakowanie" niektórych skazanych za przestępstwa kryminalne. (iza)
więcej w kategorii »
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: