Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:59, 18 Sty '11
Temat postu:
To się nazywa gwarancja albo rękojmia, nawet Chińczycy na najgorszy chłam dają gwarancję, to czemu nie nietykalni lekarze?
A z tymi bajkami że lekarze od tysięcy lat leczą, to można dzieciom opowiadać. Ja osobiście spotkałem się głównie z chciwymi i pazernymi ludźmi którzy w dupie mają przysięgę Hipokratesa i żerują na nieszczęściu ludzkim. I Tylko kilku którzy coś tam próbowali, dla tych mam szacunek, że nie dali się zeszmacić.
I bardzo dobrze moja siostra na farmacji miała zajęcia z rozczytywania recept, które pisali kretyni w kitlach bohomazami - chińcko-greckim pismem.
A jak będą mniej wypisywali recept to społeczeństwo będzie zdrowsze i tylko koncerny farmaceutyczne mniej zarobią. :lol
_________________ Prędzej dogadasz się z gościem na kacu, niż bluzgającym flustratem.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:31, 18 Sty '11
Temat postu:
Założenie że kupowanie czegoś za 100% ceny jest złe to jakiś lewacki bełkot.
_________________ Zapraszam na forum o ezoteryce i okultyźmie: http://transgresja.em8.pl