Wysłany: 15:32, 14 Lut '11
Temat postu: alternativeonline.pl |
|
|
Witam, Tak sie zastanawialem co sadzicie o mojej stronce, obecny adres to alternativeonline.pl. Bede wdzieczny za krytyczne i konstruktywne opinie, moze byc na PW.
Cel powstania strony, to paradoksalnie jego brak, a tak na powaznie to jest to cos w rodzaju prywatnego kanalu informacyjnego, gdzie pisze o tym co mi pasuje i nie dbam absolutnie o zadne kanony,a tym bardziej popularnosc, nikomu nie schlebiam ani nie ksztaltuje opinii publicznej.
Staram sie nie zajmowac polityka, chyba ze w kontekscie historycznym, ani zadnymi tematami typu NWO, itp. Nastawiam sie raczej na prezentacje czegos nietuzunkowego, nigdzie indziej nieopisywanego, pisanie dla radosci pisania. Narazie nie mam na to czasu, ale od marca moze pojawic sie cos z "jajem", bo dotychczas bylo to raczej testowanie i sprawdzanie samego siebie.
Jest to rodzaj concept websitu, cokolwiek to znaczy dla wielu z Was? Dla mnie wyrazem tego sa chociazby niestandardowe kategorie forum.
A co wy o tym sadzicie? Graficznie wiem ze jest zrobione na wiwat, ale jak juz wspomnialem nie dbam o poularnosc kompletnie
|
|