Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:13, 18 Sty '08
Temat postu: Czyżby cenzura?
Ostatnio "simonwron" poinformował mnie, że jeden link z tych które zamieściłem nie działa. Powiedziałem, ok zaraz to sprawdzę. Zamiast tematu mówiącego o przepowiedniach tzw. "Sybillach", wyskakuje mi wszystko, ale nie to co kiedyś znalazłem. Na szczęście miałem to zapisane w wordzie, następnie informacje te podałem w tekście.
Następna sprawa dotyczyła niejakiego Webstera, Angielskiego pisarza, który mówił, że kontaktowali się z nim naukowcy z roku 2109. Taki ciekawy tekst, którego kiedyś czytałem i postanowiłem zamieścić do niego link.
W tych dwóch przypadkach nie mogę znaleść tych inforamcji, które kiedyś były. Próbowałem używać wielu tagów, czy też podobnej tematyki i nic. Jak kamień w wodę. Nigdy takich problemów nie było.
Wysłany: 16:45, 18 Sty '08
Temat postu: Re: Czyżby cenzura?
the end napisał:
Następna sprawa dotyczyła niejakiego Webstera, Angielskiego pisarza, który mówił, że kontaktowali się z nim naukowcy z roku 2109. Taki ciekawy tekst, którego kiedyś czytałem i postanowiłem zamieścić do niego link.
O kuźwa. To by przebiło ludzi jasczurów
Ja pierdziele. Pierwsze oznaki alzheimera albo głębokiej paranoi i strzelam sobie w łeb.
Wysłany: 17:01, 18 Sty '08
Temat postu:
Ludzie jaszczury hmmmmm.................
Kiedy czytałem tekst tego Webstera, potraktowałem go jak fikcję literacką, jednak bardzo przekonującą i ciekawą. Taki periodyk za dychę w kiosku, w przerwie między "m jak moszna", a "barwami szczęścia".