Pisowcy lgną do Busha rojeni swym antyrusycyzmem i walką cywilizacji zachodniej ze wschodem. Dziwic może jedynie postawa "lewicy" a raczje jej pseudo odnóg, nie jest tajemnicą, że PD zakładał Kwaśniewski, Belka, Siwiec i Frasyniuk... liberałowie na pasku bilderbergów.
Pytanie: na kogo ja mam głosować?
Nie ma w naszym kraju lewicy, czy tez innej partii pokroju tej z Hiszpanii czy Włoch, gdzie pomimo 3/11 i zmasowanej nagonki medialnej udało sie od władzy odsunąc kręgi klerykalno-bushowskie...
Niedobrze mi sie robi jak widze Kaczora nagabywanego przez lobby izraelskie o zwrot majątków.
A kto nam zwróci 6 mln obywateli? Kto nam zapłaci za zrównane z ziemią miasta? Kto za zagrabione ziemie? Dlaczego to my mamy wszystkim płacić? Niemcom, zabużanom, Żydom, kościołowi, itd ? Moze jeszcze oddamy wszystkie ziemie znacjonalizowane szlachcie? Cała miejscowośc w której mieszkam przed wojną należała do księcia pszczyńskiego. Może mam mu płacić dziesięcinę? Ktoś w końcu powinien powiedzieć: wara od naszego majątku. Kasę niech wym wypłacą panowie z Jałty i Teheranu.