W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

W końcu ktoś dokonał rozliczenia z DI.pl  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
5 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 2850
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PB-Soft

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:25, 18 Gru '10   Temat postu: W końcu ktoś dokonał rozliczenia z DI.pl Odpowiedz z cytatem

http://davidicke.pl/forum/muzyczne-czary-na-forum-t5470.html

http://davidicke.pl/forum/sugestie-pytania-odno-nie-portalu-forum-t577-30.html

Sam myślałem kiedyś o tym Cool
Tylko raczej bym postąpił bardziej radykalnie ... Laughing
Należało im się Laughing za cenzurę i New Age Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
redmuluc

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:36, 19 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dział Wiadomości ...faktycznie nadaje się. To bardzo cholernie ważne
Lubisz robić śmietnik z każdego forum ?
Myślałem że jesteś rozsądniejszy ale raczej się myliłem, nudzisz się. Kogo to obchodzi. ? Zakładasz kolejne tematy o tym co się dzieje na moim forum...po cholerę. Włamanie na serwer i co kurwa z tego. Masz ty rozum ? jak kogoś to interesuje to sam zajrzy. Nie musisz informować każdego w coraz to nowym temacie. warte to dwóch postów z tego limitu. Szukasz nowych podniet lub zaczepki, pozakreślaj coś w kółeczku jakieś moje nowe banerki lub ikonki..zrób nowe plakaty. Żałosne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PB-Soft

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:02, 20 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Redmuluc - ja personalnie, duchowo do Ciebie nie mam bo prawdopodobnie w realu jestes przyzwoitym czlowiekiem.
Jednak odnoszę nieodparte wrazenie ze mozesz byc pod wplywem energetyczno-mentalnym astralnych istot ktorym jak deklarujesz poswiecasz swoje zycie.
Wiec z tąd mysle Twoje problemy z utrzymaniem prawdziwej obiektywnosci i solidnosci na forum.
Popierasz tam czasem takich ludzi i takie incjatywy ktore moim zdaniem sa naprawde szkodliwe i dzialaja przeciw temmu co mysle w gruncie rzeczy nosisz w sercu. (czyli dobro)

Mysle ze podatnosc na wplywy astrralne (dla ciebie bardziej zrozumiale jaszczurowe) moze czasem diametralnie wypaczac Twoje prawdziwe intencje i dzalania na szkode Tobie i wielu naprawde wartosciowych istot.
To dlatego ze kiedys dawno temu zauwazylem ze niewlasciwy, urojonym czy blednym nauczaniem, pozornie plynacym z czystych i empatycznych intencji.
Moge ludziom wyzadzic wiecej krzywdy niz bym byl w stanie dostrzec i pojac.
Dlatego trudno mnie namowic do rad i promowania praktyk, a raczej skupiam sie na wskazywaniu na hipokryzje duchowąl, szlbierstwa w tej dziedzinie i nie wazne czy swiadome czy nie.
A to co wy robicie w raz z Rozbickimi, Zagórskimi, Hakunami i masa innych poplecznikow to istna krucjata inkwizycyjna, naszpikowana elementarnymi doktrynami ignorancji duchowej z ktorymi rzekomo staracie sie walczyc.
Niedostrzegajac przy tym ze ni czym sie nie roznicie od Kosciola Katolickiego, Polityków, Psedo mistrzó duchowych czy innych grup wplywu na ludzkie dusze, ciała i umysły.
Jedynie wasza radykalna nadbudowa, okraszona i opleciona masa manipulacji z haczykami na ktore lapia sie naiwni, biedni ludzie chcacy uwolnic sie z ziemskeigo obledu - rozni sie forma i trescia.
Jednak cel wasz jest taki sam jak tych z ktorymi klamstwami deklarujecie walke.
A to nic innego jak kolejny stek dogmatów, wirzen i prawd zmieszanych z klamstwami.
TO nic innego jak nowa filozofia zyciowa.
To nic innego jak brama nowa religia.
To nic innego jak kolejna niewola.

Czy chcesz brac udzial w tworzeniu owego systemu ? Skrzetnie kasujac i banujac wolnomyslacych forumowiczow.
Zaykajac im usta jesli tylko wejda na tematy zakazane dla sekty DI.pl.
Czy naprawde chesz byc kolejnym panem sekty-religijno-naukowej niewolnikow, myslacy niesamodzielnie i przytakujacych bo tak wypada i kozystnie ?
Po to sie Redmuluc urodziles ?
Powrót do góry
Venom

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:39, 20 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@redmuluc

To jest forum prawda2.info a jak wiemy dobrze drogie dzieci prawda jest pojęciem relatywnym. Zatem nie widzę przeszkód aby PB-Soft nie mógł wyrazić jasno i klarownie swoich poglądów. Można myśleć jak się chce. Globalny mózg ma wszystko zapętlone. Czujesz się Chrystusem narodów? Nie tylko ty wypełniasz misje egocentryczny stworku.
Free for all.

@PB-Soft
Kawa na ławę mówisz Smile. Podbijam i podpisuję się pod twoim postem. Może nie wszystkie informacje z DI to manipulacyjny stek, ale znaczna część, co utrudnia szukanie rzetelnych informacji.
PB-Soft

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:52, 21 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zwracam się do uzytkowników i sympatyków DI.pl o poradę.

Otóż :

Zadziwiająca mam przypadłość życiową.

Jakkolwiek się wychylę z krytyką odnośnie forum czy ludzi tam goszczacych to spotykają mnie po kilku dniach jakieś tarapaty w życiu, lub straty finansowe ?

Czy ktoś może zna przyczynę takiego "zbiegu okoliczności" i zechciałby się nie podzielić swoja wiedzą ?

Zawsze myślałem ze "dobro i prawda oraz istoty bazujacę na owych paradygmatach" nie szkodzą innym - jeśli by ci inni w tym wpadku ja wedle powyższych sił i istot nawet na to zasługiwali.

Nastepnym razem zastanowie sie dwa razy nim cokolwiek "złego" napisze o DI.pl.
Sad
Powrót do góry
easy russian

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:48, 21 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PB-Soft napisał:
.......................

Nastepnym razem zastanowie sie dwa razy nim cokolwiek "złego" napisze o DI.pl.
Sad
jest prosta, stara zasada - życz wrogom dobrze a wylejesz im na głowę wrzątek . To spora sztuka by na głębokim poziomie nie żywić urazy. Na zewnętrznym działaj tak jak uważasz za słuszne - czujesz się "rycerzem światła" to wyciągaj miecz i tnij- to nic złego- to tylko twoje zadanie , twój obowiązek. Ważne : NIE OCENIAJ tamtego człowieka -to nie jest Twoje zadanie . Ty jesteś przekaźnikiem pewnej siły - on jest również. Oceniając to wcinasz się w wyższe plany - wkładasz nogę pod lokomotywę . Jeśli jednak wewnętrznie nie zdajesz sobie sprawy,że wróg jest również częścią wszechświata to dajesz do siebie dostęp jego destrukcyjnym życzeniom. Nie wiem czy jasno to piszę- obejrzyj sobie cudowny film "Ame Agaru" - ostatni film Akiro Kurosawy. To "nieocenianie" jest jak tarcza- jeśli wróg chce Cie skrzywdzić to jego myśli wracają do niego samego.

To już jest taki stan ducha "głupiego Jasia"- za dużo intelektualnych rozważań grozi oceną - ściągnięciem na niższy poziom, wtedy boli.

- Sokrates
Powrót do góry
saJms

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:48, 22 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

„Nie walczymy bowiem przeciw krwi i ciału, ale przeciwko zwierzchnościom i władzom, przeciwko Panującym w świecie ciemności, przeciwko złym duchom na wyżynach niebieskich.” Efezjan 6,12 Laughing

Głowa do gory,
Zlo DOBREM zwyciężaj a nic Ci się nie stanie. Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: