|
Autor
|
Wiadomość |
Tańcząca
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 21:53, 17 Wrz '09
Temat postu: Co za prymityw |
|
|
Niejaki użytkownik Dr Know dzisiaj 17stego wszystkim moim tematom dał ocenę 1
Ze zemsty jak mniemam za to ,że powiedziałam ,że jego wątek o wyższości czerwonego nad niebieskim to spam
Nie dość ,że spamer to jeszcze mściwy prymityw
Spoko dziecko, a ulżyj sobie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 22:02, 17 Wrz '09
Temat postu: |
|
|
Ty też sobie byś mogła ulżyć, bo ten temat nadaje się jedynie do śmietnika, a przy dobrych wiatrach ewentualnie do pierdolni.
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 22:05, 17 Wrz '09
|
|
Zostawiam to Bimiemu.
To on tu decyduje.
Ja biorę na siebie wszelkie konsekwencje
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Smokie82
|
Wysłany: 22:09, 17 Wrz '09
|
|
Tańcząca Take A Chill Pill
nie ma się co dąsać i zakładać nowego posta z takiej błahostki, pyzatym nie wiem czy wiesz ale w momencie jak pisałaś tego posta, ogarnięta dziką furią, w afryce zmarło 163 dzieci
_________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 22:28, 17 Wrz '09
|
|
Furia, ależ ja nie mam furii
Kiedyś polemizowałam z Aya Sophia na temat kogo należy ignorować , a kogo obnażac na forum.
Aya twierdził ,że głupotę trzeba obnażać , a ja że trzeba ją ignorować.
Z perspektywy czasu zmieniam zadnie i stwierdzam ,że głupotę trzeba obnażać publicznie , a następnie ją ignorować.
Smoke
Cytat: | pyzatym nie wiem czy wiesz ale w momencie jak pisałaś tego posta, ogarnięta dziką furią, w afryce zmarło 163 dzieci |
Zapewniam Cię nie widziałeś mnie w dzikiej furii
Zresztą nikt mnie nie widział oprócz moich najbliższych(nikt po prostu tak na mnie nie działa ) czyli moich rodziców i mojego partnera ( tak przy okazji kochanie dziękuję Ci ,że wytrzymujesz moje dzikie furie jak już mnie najdą
np. raz w miesiącu )
A co do argumentu Afryki : nie dość ,że nie widzę związku to jeszcze Ci powiem ,że zapewne jeszcze więcej ludzi w tamtym momencie uprawiało miłość
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dr Know
|
Wysłany: 17:40, 19 Wrz '09
|
|
W tym miejscu chcę oficjalne przeprosić Tańczącą z wilkami
bo wyszła głupia sprawa, która nie powinna mieć racji bytu.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 17:46, 19 Wrz '09
|
|
Heh, tak się zastanawiałam czy zrobisz to publicznie i dopiero wtedy pomyślałam sobie okaże się czy jesteś jednak dżentelmenem
To ja oficjalnie powiem ,że przeprosiny przyjęte.
Niestety nie zmienię już tytułu wątku na : ''a jednak okazał się człowiekiem z klasą''
P.S z powodu (dla tych co nie wiedzą) ,iż edycja może być dokonana tylko w ciągu 30 minut od momentu napisania postu.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Pr0meteusz
|
Wysłany: 12:26, 20 Wrz '09
|
|
Tańcząca z wilkami zaraz ocenie wszystkie twoje tematy na 1. oczywiście z góry bardzo ale to bardzo oficjalnie przeprasam.
też jestem człowiekiem z klasą i dzentelmenem..?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 13:05, 20 Wrz '09
|
|
Na marne i infantylne prowokacje nie odpowiadam.
Poza tym rób co chcesz Prometeusz.
Temat uważam za zamknięty.
EOT
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
one1
|
Wysłany: 14:05, 20 Wrz '09
|
|
A po co chcialas zmieniac tytul tematu, przeciez jest bardzo celny. Tylko ja myslalem od poczatku, ze zalozylas go o sobie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 15:22, 20 Wrz '09
|
|
Akurat one1 się odezwał- wielep więc ''czekam'' na innych , którym ja -kobieta powiedziałam co nieco i czuja się teraz na tyle sfrustrowani i urażeni ,że muszą coś powiedzieć w tym wątku ,aby sobie odbić. spoko
( *Inecki -wiem ,że Cie nie ma na tym forum już od dawna , ale gdyby Ci się zdarzyło to czytać -->to to jest właśnie taka sytuacja , o której kiedyś wspominałam i miałam na myśli.)
Widzisz one1 znowu wyszła Twoja hipokryzja , że niby nie kierujesz się emocjami w swoim życiu, a tu proszę taki oczytany człowiek(zwłaszcza literaturą NewAge) i przerobiony doświadczeniem i ah i oh, a znowu pozwolił sobie na złośliwość
Dobra tym razem EOT na 100% bo nie interesuje mnie dialog z podrostkami mentalnymi.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
one1
|
Wysłany: 15:45, 20 Wrz '09
|
|
To nie jest zadna zlosliwosc. To tylko Ty to tak widzisz.
I to nie moja hipokryzja. Wytykasz innym swoje wlasne wady. Nie tylko Ty tak masz, bo powiedzenie o belce w oku moglby zastosowac do siebie niemal kazdy.
Zauwaz. Niska ocene swoich watkow uwazasz za "mściwy prymityw", a czym jest zatem zalozenie osobnego tematu, aby to komus wytknac?
Kto jest msciwym prymitywem? Kto przypina innym epitety?
Ale jak juz ktos Cie przeprosi (bez sensu zreszta), to ma klase
A ja naprawde emocjami sie w zyciu nie kieruje, niezaleznie co Ty o tym sadzisz. Nie wiem, czy Tobie juz to mowilem, ale nie jestes w stanie mnie obrazic.
Jestem prostakiem mentalnym, wielepem, mam mikropenisa, (wstaw cokolwiek) i Ty kobieta nie mozesz w zaden sposob spowodowac mojej frustracji.
A glos w tym glupim watku zabralem nie ze wzgledu na Ciebie, ale innych, bo bycmoze sie zastanowia nastepnym razem, czy to co chcieli powiedzic i wytknac komus innemu, nie tyczy sie (czesto nawet bardziej) ich samych.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dr Know
|
Wysłany: 16:04, 20 Wrz '09
|
|
Nie uważam żeby moje przeprosiny były bez sensu.
Miałem zły dzień i odreagowałem na forum co zresztą jest błędem ponieważ agresji nie leczy się agresją. To coś na wzór leczenia uzależnienia od narkotyków narkotykami.
Pr0meteusz odpowiem na twoje pytanie:
pierdolenie kotka za pomocą młotka
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tomkiewicz
|
Wysłany: 16:59, 20 Wrz '09
|
|
one1 napisał: | A po co chcialas zmieniac tytul tematu, przeciez jest bardzo celny. Tylko ja myslalem od poczatku, ze zalozylas go o sobie. |
Wiesz co one1 ? Czuję wstręt do tego rodzaju postaw, jak Twoja. Hipokryzja. Ty czujesz, ale nie wiesz co i do kogo. Tak to właśnie się kończy.
Ja też już pasuję. Brak czasu. Za dużo ezoteryki, za dużo biblijnego popapraństwa poza tym.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
one1
|
Wysłany: 17:52, 20 Wrz '09
|
|
Napij sie oleju, albo przegryz smalcem, to Ci przejdzie .
A poza tym, to puracie sie z Tanczaca z wilkami, czy to ukladzik w rodzaju Prawdziwego i Tomeq'a, bo udzielacie sie w tych samych tematach i nawzajem sobie pupy lizecie?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 18:06, 20 Wrz '09
|
|
one1 napisał: | czy to ukladzik w rodzaju Prawdziwego i Tomeq'a, bo udzielacie sie w tych samych tematach i nawzajem sobie pupy lizecie? |
To ty chyba nie widziałeś, jak pcl wylizuje do czysta grotę nestle prawdziwego. To jest dopiero sex-układ, a tomeq to kolejny nawiedzony, kościółkowaty oszołom, ale do pcl albo KiaOry się nie umywa.
Tak w ogóle to zluzujcie majty, to TYLKO forum i to z dnia na dzień coraz głupsze. Dobra, rozumiem - to jedyne forum o tej tematyce (nowy-horyzont niestety złazi coraz bardziej w stronę skrzyżowania forum wiara.pl i jakiegoś skrajnie prawicowego wynalazku). Ale i tak gówno możecie w sprawie spisków zrobić oprócz popisania sobie o nich i sklecenia 100 teorii na ich temat, co jedna to bardziej durna. Tak więc polecam wyluzowanie się i poszukanie kolegów w realnym świecie .
Buziaczki.
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
re-ligio
|
Wysłany: 22:20, 20 Wrz '09