W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Putin największą z gwiazd koncertu charytatywnego  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1464
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pszek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:21, 12 Gru '10   Temat postu: Putin największą z gwiazd koncertu charytatywnego Odpowiedz z cytatem

Putin największą z gwiazd koncertu charytatywnego
Rosyjski premier Władimir Putin był największą gwiazdą koncertu charytatywnego, który w nocy z piątku na sobotę odbył się w jego rodzinnym Petersburgu, a dochód z którego przeznaczono na pomoc dla dzieci z chorobami onkologicznymi i oftalmologicznymi w Rosji.
http://www.rp.pl/artykul/11,577265.html
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:28, 13 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest taka nowa/stara zabawa elit na świecie. Za grube miliony $ sprowadzaja sobie gwiazdy typu Sharon Stone, Kevin Costner, Monica Bellucci, Vincent Cassel, Goldie Hawn, Kurt Russell, Paul Anka, Mickey Rourke, Alain Delon, Ornella Muti, Gerard Depardieu i In-Grid.
co by mogli zapić z nimi ryj, a czasem nawet przy karaoke pobawić.
Zobaczcie jak świetnie bawi się K.Russell Smile

Z drugiej strony trzeba mieć jaja. Żeby tak - karaoke z gwiazdami. Tyle że w tym wypadku jaja są mocno zawinięte w dolary. Dużo dolarów Smile

PS. Widział ktoś jak bawiła się Monica Bellucci , filmik poproszę Wink
Jerzy Ulicki-Rek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:46, 14 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ordel
O czywiscie ,ze to szopka ale wydaje mi sie ,ze w tym momencie jest to mniej wazne.Jesli dzieki temu udalo sie uzbierac iles tam milionow na pomoc dzieciakom chorych na raka to jest najwaznjesze.
A ze odbywa sie to wlasnie w taki sposob?System sprawdzony i dziala dlaczego go nie wykorzystac w zboznym celu?
Jerzy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:25, 14 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Jerzy czy ja napisałem, że mnie się ta szopka nie podoba. Sam bym zatańczył z M.Bellucci Smile
Ta szopka, jak ja nazwałeś, pokazuje jak obrzydliwie bogaci sa co niektórzy Rosjanie.
Cel może i szczytny, ale to i tak jest jak rzucanie kosci psu pod stół. Tym razem na kości jest troche wiecej mięsa.
A kto pomoże dzieciom których rodzice chleją na potęge, bezdomnym itp.
A wiesz czemu pomaga sie , tak ochoczo chorym na raka, w przeciwieństwie do dzieci , głodnych , bitych, wykorzystywanych do pracy. Gdyż choroba nie wybiera, i dziecko z bogatej rodziny może zachorować na raka. Ale bezdomność, patologia, bieda, głód raczej mu nie grozi.
Więc nie ma co sie za bardzo podniecać szczytnymi celami. Szczytne cele sa głównie po to, aby elita tego świata, mogła spać spokojnie.
ostrożny

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:50, 14 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ordel napisał:

Więc nie ma co sie za bardzo podniecać szczytnymi celami. Szczytne cele sa głównie po to, aby elita tego świata, mogła spać spokojnie.

To zdanie chyba jest najważniejsze w dyskusji:

Szczytne cele są głównie po to, aby elita tego świata, mogła spać spokojnie.

Dodam tylko, że muszą być one mocno nagłośnione, aby spełniły swoją rolę.
Powrót do góry
kosmita

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:51, 14 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się trochę dziwne, żeby facet o takiej pozycji śpiewał na scenie za kasę. Może po prostu miał taki gest Laughing
Powrót do góry
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:43, 14 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kosmita napisał:
Wydaje mi się trochę dziwne, żeby facet o takiej pozycji śpiewał na scenie za kasę. Może po prostu miał taki gest Laughing

To jest błędne myślenie jeśli wydaje ci się , że on robi to za kasą. On tego nie musi robić za kasę. Tu nawet o nią nie chodzi, on ma władze, to przecież na jego zamówienie oligarchowie zorganizowali mu te imprezę. On nie musi udawać, on sie świetnie bawi, za to artyści są do kupienia, i zawsze grają .
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: