W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Współtwórz film o katastrofie smoleńskiej   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 1810
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
DrabikPany

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:03, 18 Gru '10   Temat postu: Współtwórz film o katastrofie smoleńskiej Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,
minęło kilka miesięcy od publikacji mojego filmu dokumentalnego na temat katastrofy smoleńskiej pt. "Pył na wietrze. Relacja ze Smoleńska".

Czas pokazał, że do tej pory żadna polska telewizja nie stworzyła dla niego konkurencji, co jest niestety bardzo przykre. Ale wracając do tematu - pierwsza część ma jednak kilka niedociągnięć a dziś dysponuję nowymi nagraniami oraz już sami więcej wiemy o tym co się stało 10 kwietnia br. Tym samym bardzo gorąco chciał bym zaprosić do współpracy wszystkich, którzy chcą mi pomóc w wyprodukowaniu kolejnej części filmu. Chciał bym aby w niej się pojawiły być może osobiste wspomnienia internautów z dni żałoby nagrane np. za pomocą kamer internetowych oraz te wyrażające własne zdanie na temat przyczyn tragedii. Poza tym nadal poszukuję coraz więcej materiałów archiwalnych ale i tak nie jest ich zbyt wiele. Dlatego, jeśli ktoś dysponuję nagraniami relacji telewizyjnych z dni żałoby w kwietniu br., bardzo proszę aby się nimi ze mną podzielił. Nie chcę aby sprawa katastrofy rządowego Tu-154M poszła w zapomnienie. Masz jakieś sugestie, pytania - czekam na wiadomości prywatne lub odsyłam na e-mail: dpc@g.pl. Z góry dziękuję za zainteresowanie !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
erde

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:24, 19 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozumiem, żeś sam zmontował ten film? Szkoda, że wcześniej o nim się nie dowiedziałem. Mam pytanie. Skąd jesteś w posiadaniu tych materiałów w tak dobrej jakości, które użyłeś w montażu tego filmu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DrabikPany

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:03, 20 Gru '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Głównie z youtube.com ale teraz jestem w posiadaniu prawie wszystkich wydań wiadomości TVP1 z okresu żałoby w kwietniu 2010 r. oraz innych relacji telewizyjnych. Tak, sam zmontowałem tą produkcję, w sierpniu tego roku miała swoją produkcje ale od tego czasu jest mało znana i wyniki oglądalności niestety nie idą zbyt dobrze. Dlatego chcę wydać kontynuację, poprawioną wersję i dlatego czekam na sugestie czy krytykę internautów !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: