Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:33, 11 Lis '10
Temat postu:
generalnie wszystko ok, tylko jakos nie kumam po co wojewodzkiego ktos tam wrzucil. w porownaniu do innych postaci z obrazu on przeciez zupelnie nic nie znaczy - jest zaledwie krytykiem polskiej rzeczywistosci a nie jej animatorem. to troche kompromituje autora i jego dzielo.
Wysłany: 13:52, 11 Lis '10
Temat postu:
Lobbuje na rzecz PO (a przynajmniej lobbował, nie wiem jak teraz, pewni wali gruchę oglądając parszywą gębę Palikota) oficjalnie wzywał do głosowania na PO swoją durną "nowoczesną" lemingową młodzież, jest zadufanym złotoustym skurwysynem typowy manipulator. Stoi po tej samej stronie barykady co PO
Wysłany: 14:56, 11 Lis '10
Temat postu:
aa to nie wiedzialem no to troche wyjasnia, ale i tak w porownaniu do reszty to nieszkodliwy chlopina. zastanawia mnie tez sens uzycia urbana w tym wszystkim. on oprocz wydawania "nie" to chyba nie ma obecnie zadnego zwiazku z polityka? jego czas juz chyba minal, czy znowu sie myle?
Wysłany: 20:18, 11 Lis '10
Temat postu:
Al Kohol napisał:
ale i tak w porownaniu do reszty to nieszkodliwy chlopina
zależy jak na to patrzeć - bezpośrednio nie, ale pośrednio ma wielki wpływ na dużą ilość ludzi, a to już wielka umiejętność.
"AHTUUblrAH" Pomysł może nie jest odkrywczy, ale świetnie streszczony, dlatego taki genialny. Poprostu nie trzeba słów aby to opisywać, odbiorca sam sobie zada trud aby poprowadzić dialog samemu z sobą.
Ale, że 190 osób o zakopało, bo nie ma nim nikogo z PiSu to totalnie mnie powala. Wykopowe Gimbusy nie potrafią wyjść poza paradygmat podziału PO-PiS.
_________________ Mossad did 9/11, ALL THE PROOF IN THE WORLD!