Jak wygląda rzeczywistość w chwili obecnej?
Rząd światowy nie jest odległą przyszłością, ani pozbawioną sensu teorią spiskową.
To fakt. Zwrotów "nowy porządek świata" czy "rząd światowy" używa się jawnie na posiedzeniach Parlamentu Europejskiego.
23% vat, podatki w benzynie to ponad 50%, 19% pensji na zus, 19% podatku. Dużo tego.
Jedno z gorszych:
Banki tworzą pieniądz z niczego wywołując inflacje która zuboża nas wszystkich.
Jeszcze gorsze:
Większość ludzi o tym nie wie.
Jeszcze bardziej gorsze:
Nawet jak się o tym to wiedzą, to nic sobie z tego nie robią.
Gadałem ostatnio ze znajomymi o bankach, w pewnym momencie z wypowiedzi jednego z nich wyszło, że wierzy on w to, że bank pożycza innym nasze pieniądze.
Wytłumaczyłem mu jak jest naprawdę. Przeraziła mnie jego reakcja.
Całkowita obojętność. Powiedział "aha" i już.
Ludzie są zniechęceni i zobojętnieni. Zajęci swoimi sprawami, choć to nie prawda. Co z tego, że zapewnią sobie dobrobyt na najbliższe 5 lat, skoro i tak w przyszłości czeka ich zniewolenie?
Główną przyczyną tego wszystkiego jest fałsz i dezinformacja. Tym rzeczom trzeba wydać wojnę i zacząć przemyślanie i konsekwentnie szerzyć prawdę.
Kiedy zaczniemy działać? Kiedy cały ten ruch rewolucyjny będzie miał zorganizowaną, skuteczną strukturę?
Przede wszystkim, kiedy wyjdziemy z domu i zaczniemy działać poza internetem?
Te forum na ponad tysiąc użytkowników. Znam forum o wolnym rynku,
www.frizona.pl, też tysiąc użytkowników.
http://newworldorder.com.pl tak samo.
Filmy jak np money as debt, 50 tysięcy wyświetleń.
Gdyby to wszystko zliczyć, to ludzi zaznajomionych z System bankowym, rządem światowym, fałszywej medycynie jest z całą pewnością ponad 100 tyś.
Gdzie są ci ludzie? Radio kontestacja.com organizowało protest przeciwko podwyżce vat. W większych miastach typu Kraków, Wrocław było po 200 osób.
Gdzie była reszta? Zajęta "swoimi" sprawami. Czy przyszłość ich dzieci i ich starości to nie "swoje sprawy"?
Jedynym wyjściem jest stworzenie wspólnej organizacji. Coś jakby unię/sojusz. Żeby nie było, że każda strona czy organizacja sobie rzepkę skrobie.
Jak ta organizacja ma wyglądać? Czekam na wasz pogląd.
Sam mam taką ogólną wizję, przedstawie ją jeszce później. Narazie jeszce ją dokładniej uformuje i potem przedstawie wszystko jasno i klarownie.