Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:24, 27 Sty '08
Temat postu:
kredki napisał:
Mi też się podoba, co prawda zdjęcia zrobione są trochę propagandowo, ale i tak fajne
Kredki
Bo to przeciez jest wizualna propaganda tyle tylko ,ze NASZA>
A poza tym wez pod uwage ,ze trzeba uzywac kazdego mozliwego przeslania aby przekazac to co chcesz powiedzic.Po latach prania mozgu taki argument trafi szybciej niz "madrosci" w pismie.A o to przeciez chodzi.
Pozdrwiam wszystkich tych ,ktorzy postanowili byc wolni
Wysłany: 11:41, 28 Sty '08
Temat postu:
Jerzy Ulicki-Rek napisał:
kredki napisał:
Mi też się podoba, co prawda zdjęcia zrobione są trochę propagandowo, ale i tak fajne
Kredki
Bo to przeciez jest wizualna propaganda tyle tylko ,ze NASZA>
A poza tym wez pod uwage ,ze trzeba uzywac kazdego mozliwego przeslania aby przekazac to co chcesz powiedzic.Po latach prania mozgu taki argument trafi szybciej niz "madrosci" w pismie.A o to przeciez chodzi.
Pozdrwiam wszystkich tych ,ktorzy postanowili byc wolni
Jerzy
Jerzy ja to wiem, tak mi się napisało ;P
_________________ Kochaj
Wysłany: 18:02, 31 Sty '08
Temat postu:
A mi ten plakat ze szczekami nie podoba się. Nie ma tam żadnej satyry na to co wyprawiają różne środowiska żydowskie, a tylko walenie w Żydów generalnie. Taki plakacik nokogo nie zawstydzi, nie zmusi do refleksji, a tylko upewni w przeświadczeniu, że antysemityzm ma się dobrze.
Wysłany: 22:58, 31 Sty '08
Temat postu: Ron Paul
Voltar
jesli napletkowcy nie dopuszcza do uczciwego glosowania w ktorym Ron Paul bedzie mogl wziac udzial to bedzie wojna domowa.
Obserwujac z bliska te sprawy nie mam watpliowsci.
Polecam wszystkim strone :
Żeby na terytoriom rodzimej, własnej ziemi, nie można obejrzeć materiału który jest prezentowany przez jakieś zachodnie YouTube ? Obca firma blokuje co jej się podoba a nie pyta ludzi co jej wolno publikować ? Z tym też powinien zostać zrobiony porządek. _________________ Kto wyrządził rasie ludzkiej tak wiele złego ? Inimicus homo hoc fecti - " nieprzyjaciel człowieka to uczynił "