A czemu ten Żyd tak palcem grozi jak podżydza jednych Polaków przeciw innym?
Najsampierw zwrócę Waszą uwagę na typologię antropologiczną. To ta nauka, której można nauczyć się oglądając TVN i dla kontrastu przechadzając po mieście. Dzięki niej właśnie, analizując twarze odnaleźć można rysy zbieżne z własnym Rodem... naRodem.
I jest to jeden z filarów wiedzy, który, jeśli ma potwierdzenie w drugim, a więc w poglądach rozpatrywanego indywiduum, które poniżają, deprecjonują czy wyśmiewają najświętrze wartości Twojego naRodu - możesz być pewien, że masz do czynienia z obcym...
Ale ja na boga najwyższego, świętowitego nie mam nic wspólnego z kościołem katolickim! Z chrześcijaństwem wogóle. Chociażby z tego powodu, że uważam tę religię za pacyfistycznego, DEMORALIZUJĄCEGO, podrzutka (Światopogląd na eksport:
http://toporzel.pl/ksiazka.php?id=20)
A hierarchię kościelną uważam, za zsyjonizowaną. Ciągle jednak kościół powszechny w Najświętrzej Rzeczpospolitej jest na tyle polski i na tyle od hierarchii niezależny, że judaistycznym mediom ZALEŻY by podważać jego wartość na każdym kroku i w całej rozciągłości.
Zatem wszędzie gdzie mogę zwracam się do księży o słowiańskich korzeniach - słowami mojego mistrza:
pielęgnujcie uśpione struktury oparte na prawie pochodzenia!