W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Rosjanie specjalnie zmasakrowali ciało Lecha  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
8 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 3475
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SzewczykDratewka

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:30, 27 Wrz '10   Temat postu: Rosjanie specjalnie zmasakrowali ciało Lecha Odpowiedz z cytatem

Przeczytałem coś co mnie wbiło w ziemie, najprawdopodobniej ( i mam nadzieje ) nie da rady dłużej zamiatać tego rosyjsko-POwskiego blamażu pod dywan - gratulacje dla polskiego wywiadu !!! Poniżej część artykułu:

W ręce dziennikarza Najwyższego CZASU! wpadło ponad 100 zdjęć wykonanych w miejscu katastrofy przez funkcjonariusza Federalnej Służby Bezpieczeństwa. Zdjęcia te zdobył polski wywiad, a naszej redakcji przekazał je znajomy oficer Agencji Wywiadu. Najważniejsze zdjęcie zostało wykonane o godzinie 14.52 czasu moskiewskiego czyli o 12.52 czasu polskiego. Przedstawia zwłoki Lecha Kaczyńskiego leżące wśród szczątków rozbitego samolotu. Zwłoki są w stanie zbliżonym do nienaruszonego. Gdyby nie oderwana noga, Lech Kaczyński wygląda, jakby spał. To zdjęcie obala wiele fałszywych informacji na temat katastrofy. Po pierwsze: dowodzi, że zwłoki prezydenta zostały zidentyfikowane znacznie wcześniej, niż ogłosili to oficjalnie Rosjanie. Bowiem dopiero kilkanaście minut po godzinie 16.00 gubernator obwodu smoleńskiego poinformował opinię publiczną o odnalezieniu zwłok Kaczyńskiego.

Omawiane zdjęcie nie pasuje do wersji, którą przedstawili później Maks Kraczkowski i Joachim Brudziński dwaj posłowie PiS, którzy 10 kwietnia wieczorem towarzyszyli Jarosławowi Kaczyńskiemu w drodze na identyfikację zwłok. Zwłoki prezydenta były zmasakrowane. Noga i ręka były oderwane od korpusu wspominał jeden z posłów, odmawiając podania do publicznej wiadomości dalszych szczegółów. Jest absolutnie niemożliwe, aby Jarosław Kaczyński i jego najbliżsi współpracownicy kłamali, mówiąc o tym, w jakim stanie są zwłoki prezydenta. Wyjaśnienie tej zagadki może być tylko jedno: zwłoki Lecha Kaczyńskiego najpierw przez ponad 4 godziny leżały nie pilnowane obok wraku samolotu, a później zostały celowo zmasakrowane przez Rosjan! I w takim stanie zobaczyli je dopiero wieczorem posłowie PiS z Jarosławem Kaczyńskim na czele. Nasuwa się więc pytanie: czy zwłoki zmasakrowano po to, aby ukryć prawdziwe okoliczności śmierci polskiego prezydenta?

Zdjęcie zwłok prezydenta dowodzi również tego, że na miejscu nie ma ani polskich ochroniarzy z BOR, ani nikogo z Rosjan, kto pilnowałby ciała Kaczyńskiego. W oczywisty sposób przeczy to zapewnieniom BOR o dochowaniu procedur (kierownictwo BOR zapewniało, że na miejsce natychmiast przybyli funkcjonariusze BOR, którzy przykryli zwłoki prezydenta marynarką i zapobiegli wykonywaniu zdjęć).

Całość artykułu tutaj:

http://smolensk-2010.pl/2010-08-01-dowody-mat...

Dla przypomnienia rzekomo propagandowy materiał z TVPiS

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:41, 27 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdyby nie oderwana noga, Lech Kaczyński wygląda, jakby spał. Laughing
To ja może poproszę tą fotografię?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
pasożyd

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:56, 27 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to żeś Szewczyk tym tematem dołaczył do klubu 1 postowców!

"Kontrowersyjna" sprawa !
Wink
Powrót do góry
Venom

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:38, 28 Wrz '10   Temat postu: Re: Rosjanie specjalnie zmasakrowali ciało Lecha Odpowiedz z cytatem

SzewczykDratewka napisał:
Przeczytałem coś co mnie wbiło w ziemie

Gdybyś ujrzał zdjęcie to zapewne dostał byś kosmicznego orgazmu. No tak ale nie miałeś zaszczytu go zobaczyć :D. Z tego niedosytu serwujesz wywiady dziennikarzy z rosyjanami jako podsumowanie swojej ideii? Żałosne.
SzewczykDratewka

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:10, 28 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
Gdyby nie oderwana noga, Lech Kaczyński wygląda, jakby spał. Laughing
To ja może poproszę tą fotografię?
Specjalisto od siedmiu boleści - masz tam linka, masz autorów, czemu do nich nie napiszesz co?
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:16, 28 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakbym miał pisać do co n-tego nawiedzonego oszołoma którego bajdurzenie zdarzyło mi się przeczytać na tym forum to życia by mi nie starczyło. dlatego liczyłem że sam podejmiesz inicjatywę - wszak dla ciebie to nie jest bajdurzenie nawiedzonego oszołoma Smile
zamiast pierdolić jak on lepiej załatw to zdjęcie śpiącego kaczyńskiego bez nogi - wtedy możemy ewentualnie pogadać
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Mighn

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:15, 29 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. kto zmontował tak koszmarnie ten film z tym całym badziewiem dookoła

2. skończmy się onanizować tym, że diabli zabrali kilku świrów, kilku oszołomów i niestety przy okazji kilka osób z BOR i obsługę samolotu. Chore podniecanie się tym że spadł z nieba prezydent i robienie cyrków miało by sens... o ile spadł by ktoś wybitny - a że spadł zwykły zakompleksiony człowieczek który jakimś cudem wdrapał się na zydel prezydencki, to i strata mała i płacz krótki.

Rosjanie nie mieli najmniejszego powodu zwalać nad swoim własnym terytorium samolotu z kaczką na pokładzie, jeżeli ktokolwiek miał by uzasadniony motyw do upitolenia bagażu tego tutka to ludzie z naszego Polskiego WSI - nikt inny.
SzewczykDratewka

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:53, 29 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
jakbym miał pisać do co n-tego nawiedzonego oszołoma którego bajdurzenie zdarzyło mi się przeczytać na tym forum to życia by mi nie starczyło. dlatego liczyłem że sam podejmiesz inicjatywę - wszak dla ciebie to nie jest bajdurzenie nawiedzonego oszołoma Smile
zamiast pierdolić jak on lepiej załatw to zdjęcie śpiącego kaczyńskiego bez nogi - wtedy możemy ewentualnie pogadać

"Nawiedzony oszołom" - wiesz Bimi, każdy ocenia wg. siebie, co by nie było to sam stworzyłeś ten portal i nadałeś mu taki ton ( nie wielu ośmiela się to robić ) wiec nie pierdol farmazonów jak byś co najmniej się z choinki urwał i ze zdumieniem znalazł się w tym miejscu. Albo jesteś mega zakłamany albo mega znudzony i zniechęcony - tak czy siak, jeśli masz sadzić takie suchary to lepiej zamknij ten bajzel a ludzie sobie i bez Ciebie poradzą - nie jesteś niezastąpiony ;]

Mighn napisał:

diabli zabrali kilku świrów, kilku oszołomów

Jezu, Palikot to Ty? Ten bełkot pasuje do tego ścierwa z Biłgoraju jak ulał.
Powrót do góry
tournament

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:04, 29 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obiektywnie mowiac mamy przejebane na calej lini bo prawdy nie dostaniemy od Rosjan ani od naszych bo raczej Donald Tusk utajni niz poda to co wie Rzad Polski - jedyne co nam pozostaje to spokoj bo tylko spokoj nas uratuje i pozwoli nam przetrwac i sami bedziemy zaskoczeni jak za pare lat zaczna wyplywac dokumenty zdjecia ktore obala wszystko to co teraz wiemy....
Powrót do góry
slidexman

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:00, 29 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio jak sie dobrze upalilem to naszla mnie ciekawa mysl
dosyc absurdalna bo dobry staff byl Smile

mysle sobie dlaczego ruscy wogole nie zabezpieczyli tego terenu gdzie rozbil sie tupolew
i po kolejnym buchu pomyslalem ze moze samolot z prezydentem wcale sie tam nie rozbil a to co tam rozrzucono to szczatki innego tu
wiec ruscy nie chcieli zabezpieczac terenu
podrzucili ofiary i niektore rzeczy pasazerow by wygladalo to bardziej realnie

glupie to ale czy niemozliwe
marka

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:14, 29 Wrz '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlaczego, to prawdopodobne.
freeyourmind.salon24.pl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: