Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:30, 27 Wrz '10
Temat postu: Rosjanie specjalnie zmasakrowali ciało Lecha
Przeczytałem coś co mnie wbiło w ziemie, najprawdopodobniej ( i mam nadzieje ) nie da rady dłużej zamiatać tego rosyjsko-POwskiego blamażu pod dywan - gratulacje dla polskiego wywiadu !!! Poniżej część artykułu:
W ręce dziennikarza Najwyższego CZASU! wpadło ponad 100 zdjęć wykonanych w miejscu katastrofy przez funkcjonariusza Federalnej Służby Bezpieczeństwa. Zdjęcia te zdobył polski wywiad, a naszej redakcji przekazał je znajomy oficer Agencji Wywiadu. Najważniejsze zdjęcie zostało wykonane o godzinie 14.52 czasu moskiewskiego czyli o 12.52 czasu polskiego. Przedstawia zwłoki Lecha Kaczyńskiego leżące wśród szczątków rozbitego samolotu. Zwłoki są w stanie zbliżonym do nienaruszonego. Gdyby nie oderwana noga, Lech Kaczyński wygląda, jakby spał. To zdjęcie obala wiele fałszywych informacji na temat katastrofy. Po pierwsze: dowodzi, że zwłoki prezydenta zostały zidentyfikowane znacznie wcześniej, niż ogłosili to oficjalnie Rosjanie. Bowiem dopiero kilkanaście minut po godzinie 16.00 gubernator obwodu smoleńskiego poinformował opinię publiczną o odnalezieniu zwłok Kaczyńskiego.
Omawiane zdjęcie nie pasuje do wersji, którą przedstawili później Maks Kraczkowski i Joachim Brudziński dwaj posłowie PiS, którzy 10 kwietnia wieczorem towarzyszyli Jarosławowi Kaczyńskiemu w drodze na identyfikację zwłok. Zwłoki prezydenta były zmasakrowane. Noga i ręka były oderwane od korpusu wspominał jeden z posłów, odmawiając podania do publicznej wiadomości dalszych szczegółów. Jest absolutnie niemożliwe, aby Jarosław Kaczyński i jego najbliżsi współpracownicy kłamali, mówiąc o tym, w jakim stanie są zwłoki prezydenta. Wyjaśnienie tej zagadki może być tylko jedno: zwłoki Lecha Kaczyńskiego najpierw przez ponad 4 godziny leżały nie pilnowane obok wraku samolotu, a później zostały celowo zmasakrowane przez Rosjan! I w takim stanie zobaczyli je dopiero wieczorem posłowie PiS z Jarosławem Kaczyńskim na czele. Nasuwa się więc pytanie: czy zwłoki zmasakrowano po to, aby ukryć prawdziwe okoliczności śmierci polskiego prezydenta?
Zdjęcie zwłok prezydenta dowodzi również tego, że na miejscu nie ma ani polskich ochroniarzy z BOR, ani nikogo z Rosjan, kto pilnowałby ciała Kaczyńskiego. W oczywisty sposób przeczy to zapewnieniom BOR o dochowaniu procedur (kierownictwo BOR zapewniało, że na miejsce natychmiast przybyli funkcjonariusze BOR, którzy przykryli zwłoki prezydenta marynarką i zapobiegli wykonywaniu zdjęć).
Wysłany: 10:38, 28 Wrz '10
Temat postu: Re: Rosjanie specjalnie zmasakrowali ciało Lecha
SzewczykDratewka napisał:
Przeczytałem coś co mnie wbiło w ziemie
Gdybyś ujrzał zdjęcie to zapewne dostał byś kosmicznego orgazmu. No tak ale nie miałeś zaszczytu go zobaczyć :D. Z tego niedosytu serwujesz wywiady dziennikarzy z rosyjanami jako podsumowanie swojej ideii? Żałosne.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 12:16, 28 Wrz '10
Temat postu:
jakbym miał pisać do co n-tego nawiedzonego oszołoma którego bajdurzenie zdarzyło mi się przeczytać na tym forum to życia by mi nie starczyło. dlatego liczyłem że sam podejmiesz inicjatywę - wszak dla ciebie to nie jest bajdurzenie nawiedzonego oszołoma
zamiast pierdolić jak on lepiej załatw to zdjęcie śpiącego kaczyńskiego bez nogi - wtedy możemy ewentualnie pogadać
Wysłany: 12:15, 29 Wrz '10
Temat postu:
1. kto zmontował tak koszmarnie ten film z tym całym badziewiem dookoła
2. skończmy się onanizować tym, że diabli zabrali kilku świrów, kilku oszołomów i niestety przy okazji kilka osób z BOR i obsługę samolotu. Chore podniecanie się tym że spadł z nieba prezydent i robienie cyrków miało by sens... o ile spadł by ktoś wybitny - a że spadł zwykły zakompleksiony człowieczek który jakimś cudem wdrapał się na zydel prezydencki, to i strata mała i płacz krótki.
Rosjanie nie mieli najmniejszego powodu zwalać nad swoim własnym terytorium samolotu z kaczką na pokładzie, jeżeli ktokolwiek miał by uzasadniony motyw do upitolenia bagażu tego tutka to ludzie z naszego Polskiego WSI - nikt inny.
_________________ Opowiedz znajomym, nie daj się systemowi!
Jeżeli 1000 ludzi uzna cię za wariata a 1 osoba uwierzy to odniosłeś sukces!!
Wysłany: 14:53, 29 Wrz '10
Temat postu:
Bimi napisał:
jakbym miał pisać do co n-tego nawiedzonego oszołoma którego bajdurzenie zdarzyło mi się przeczytać na tym forum to życia by mi nie starczyło. dlatego liczyłem że sam podejmiesz inicjatywę - wszak dla ciebie to nie jest bajdurzenie nawiedzonego oszołoma
zamiast pierdolić jak on lepiej załatw to zdjęcie śpiącego kaczyńskiego bez nogi - wtedy możemy ewentualnie pogadać
"Nawiedzony oszołom" - wiesz Bimi, każdy ocenia wg. siebie, co by nie było to sam stworzyłeś ten portal i nadałeś mu taki ton ( nie wielu ośmiela się to robić ) wiec nie pierdol farmazonów jak byś co najmniej się z choinki urwał i ze zdumieniem znalazł się w tym miejscu. Albo jesteś mega zakłamany albo mega znudzony i zniechęcony - tak czy siak, jeśli masz sadzić takie suchary to lepiej zamknij ten bajzel a ludzie sobie i bez Ciebie poradzą - nie jesteś niezastąpiony ;]
Mighn napisał:
diabli zabrali kilku świrów, kilku oszołomów
Jezu, Palikot to Ty? Ten bełkot pasuje do tego ścierwa z Biłgoraju jak ulał.
Wysłany: 19:04, 29 Wrz '10
Temat postu:
Obiektywnie mowiac mamy przejebane na calej lini bo prawdy nie dostaniemy od Rosjan ani od naszych bo raczej Donald Tusk utajni niz poda to co wie Rzad Polski - jedyne co nam pozostaje to spokoj bo tylko spokoj nas uratuje i pozwoli nam przetrwac i sami bedziemy zaskoczeni jak za pare lat zaczna wyplywac dokumenty zdjecia ktore obala wszystko to co teraz wiemy....
Wysłany: 20:00, 29 Wrz '10
Temat postu:
ostatnio jak sie dobrze upalilem to naszla mnie ciekawa mysl
dosyc absurdalna bo dobry staff byl
mysle sobie dlaczego ruscy wogole nie zabezpieczyli tego terenu gdzie rozbil sie tupolew
i po kolejnym buchu pomyslalem ze moze samolot z prezydentem wcale sie tam nie rozbil a to co tam rozrzucono to szczatki innego tu
wiec ruscy nie chcieli zabezpieczac terenu
podrzucili ofiary i niektore rzeczy pasazerow by wygladalo to bardziej realnie